reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wózeczek wygląda fajnie ale wydaje mi się że będzie za cięzki 10,5 kg hmm wygląda na cięższy ja chyab będę kupowąć coneco flash lub espiro ale dopiero jak Kamilek będzie pożadnie siedział i chyba na wiosne bo na zime się nie opłaca kupować wózka na takich kułkach lepsze są te soldniejsze z cięższych wózków:-)

męża do allegro już przekonałam, bo zawsze pokaże mu różnicę w cenie, ostatnio byłam zszokowana jak rozglądałam się za krzesełkiem bo takie ALICE cosmo arti to ok 250zl, a u nas ok 500zł i to ze zniżką:szok::wściekła/y:

Witam majówki ja dzisiaj jestem wyspana tylko 2 pobudki o 11-40 i 3 mogło by tak już zostać :tak:
m@dz1@ ja mam coneco flash i jestem z niego naprawde zadowolona

Nas na razie przeziębienia nie łapią i niech tak zostanie zdrówka dla was

Monika, Confi,
ja mam taki wózek:
Jest REWELACYJNY jestem z niego bardzo zadowolona. Bo się świetnie prowadzi, Mai chyba jest wygodnie. świetnie jeździ po piachu. Super jest ta opcja położenia wózka. A że nie mam piętra, i nie jeżdże dużo samochodem to jego rozmiary i waga nie są dla mnie problemem.

ZZZZZZZZZZ_43419_do.jpg

0hauck_infinity111.jpg

0hauck_infinity21.jpg

0hauck_infinity31.jpg

i do spacerówki taki śpiworek
0hauck_infinity71_copy1.jpg

reklama
Do góry