reklama
monika1977
Fanka BB :)
NINA,M&MS pisała,że jest niedrogi.
Ninko u nas cięzko dostać Infinity, ja widziłam na allegro jeden ale używany za 400 złotych. Nowy na e-bayu kosztuje ok 110 funtów, czyli drożej niż runner
nie chcę Cię namawiać ale ja bym wzięła tę ORĘ...mnie sie bardzo podoba :-)
nie chcę Cię namawiać ale ja bym wzięła tę ORĘ...mnie sie bardzo podoba :-)
Joannn nie było potrzeby iśc do lekarza, gorączka to nie jest stan wymagający leczenia o ile nie przekracza pewnych wartości, w przypadku dzieciaczków jest to 40 stopni albo gorączka utrzymująca się dłużej niż 3 doby.
Nooo, Confi :-):-):-)
Babo Ty moja kochana! jestem z Ciebie dumna
Współczuję tylko ciężkiej nocki :-(
Ale jesteś dzielna! Większość mam już by była u pediatry i wracała z ab, syropkami na gorączkę i resztą batalii
Damiś sobie świetnie radzi skoro tak ładnie temp zeszła
Kochany chłopczyk
No i życzę Ci żeby tatuś nie zmarnował (zamorzył) Ci synka Bo wiesz, faceci .....
owca
O jeny, co za baran (chwilowy, za to co robi) z tego Twojego męża. Wybacz, ale ja ostatnio na płeć przeciwną mam takiego nerwa, że żadnemu nie daruję
Szkoda że mężczyźni nie zdają sobie sprawy, że dzieci są tak samo ich jak mamy i obowiązek wychowania nie spoczywa tylko na mamie
Mój mąż jaki by nie był (a ostatnio porządnie zalazł mi za skórę) Lilianką opiekuje się cały czas. Na każdy płacz reaguje on, jak jest w domu, to on przewija, kąpie i zajmuje się. No, nie karmi, bo cysi z mleczkiem nie ma ;-) ale do karmienia przynosi, nawet nie musze wstawać po córę. Pod tym względem jest wyjątkowo odpowiedzialny
A niech Twój przeczyta, niech wie co o nim się sądzi, o!
Co do wózka, confi zobaczyłam że wspomniałas coś o zappie. Wiesz co, miałam okazję nim jeździć, wózeczek jest oczywiście świetny, parasolka w pełnym tego słowa znaczeniu, leciutki, wygodny, świetnie się prowadzi, składa tak że Wow Ale zastanowiłabym się nad jego zakupem. Jak się ma możliwość kupić 2 spacerówki - to super, może być jako ta druga - szybki wypad do sklepu , połażenie po supermarkecie, galerii (wszędzie wjedzie, nie zaczepisz o stertę puszek itd), ale do codziennego użytku - słabiutki Nie można mu rozłożyć oparcia do leżenia albo chociażby do półleżenia, dziecko śpi na baczność no i na pewno nie jest dla dziecka super wygodny
Ja chyba kupię jak moja spacerówka quinny buzz się nie sprawdzi Maclarena xlr, oglądałam jego funkcjonalność i jestem w szoku czego tam nie nawymyślali. Kiedyś byłam przeciwniczką maclarenow, bo wydawało mi się że to szpanerskie wózki i wcale nie zasługują na swoją opinię. Ostatnio okazało się że byłam w błędzie. No i to że jest parasolką .... wiem ile znaczy lekki łatwy w składaniu wózek przy codziennym podróżowaniu autem Do tego mam go okazję kupić kilkaset pln taniej niż jeszcze niedawno kosztował (oczywiście nowy)
Nina27, - KUPUJ. :-) Taniej trudno ci będzie znaleźć, tylko że to używany. Ale jak byłam teraz w Polsce i oglądalam w sklepie ten mój wózek to kosztował 2000zł, ale razem z gondolą.
Wózek Hauck Infinity Jeep Navy ze śpiworkiem lux (807630891) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Hauck Infinity Jeep Navy ze śpiworkiem lux (807630891) - Aukcje internetowe Allegro
Nina27
Majowe mamy'09
ja właśnie jestem strasznie wymagająca bo chciałabym żeby wózek był łatwy do składania, w miarę lekki (kolosa już mam i mi wystarczy) ale też chciałabym żeby był wygodny dla małej, żeby miała w nim troszkę miejsca (niektóre spacerówki są jakieś strasznie ciasne) no i dla mnie ważne żeby nie był strasznie drogi..na początku myślałam przeznaczyć 300 zł ale wiem że to niewiele więc zwiększyłam do 400...no ale więcej już nie dam...chcę jeszcze małej kupić piaskownicę bo wydaje mi się że teraz w zimie będą tańsze
hehehe Moniqsan dzięki :-), ja też jestem z siebie dumna. Dzięki Twoim sugestiom nie panikowałam ale w sekrecie zaczerpnęłam jeszcze na ten temat informacji tak by się upewnić. W każdej chwili bylismy gotowi jechać do szpitala jakby cos ,ale mój dzielny facecik sam sobie poradził a nockę własnie teraz odsypia, także w końcu nabierze sił.
a co do M to mam nadzieję ,że będzie wszystko dobrze. Ostatnio miałam przjemność podglądania moich mężczyzn i doszłam do wniosku , że Młody bardzo dobrze czuje się z tatą, w końcu i mogę być spokojna. A jak to będzie wyglądało w praktyce przekonam sie już jutro.
Dobrze ze napisałas o Zappie bo ja będe mogła kupic jeden wózek...nie stać nas na posiadanie dwóch takze Zappa wykluczam . Jednak Maclareny mimo swojej funkcjonalności nie podobają mi się wizualnie...te maleńkie kółeczka...mieszane uczucia mam.
Zobaczymy, a jakie foteliki kupujecie jako następne? Ja zaufałam Maxi cosi i myślę ze następny będzie Priori...na Tobi nas nie stać
Martwię się jednak bo te "następne" foteliki sa do montowania przodem do kierunku jazdy czyz nie?
Ja bym chyba wolała jeszcze Damiana powozić tyłem ... ale czy to możłiwe z tymi fotelikami? Poradźcie...
owca...dopiero doczytałam Twojego posta...a kopnij chłopa w dupę za przeproszeniem i zafunduj mu zimny prysznic. Wyjdź z domu i zostaw go z Młodym i dokładnymi instrukcjami co ma robić.
A jak dalej będzie grał jak szczeniak to wyłącz mu kompa z prądu,ale odczekaj jakiś czas by stracił save'y i powiedz mu ze Ty własnie idziesz zrelaksowac się w wannie a on ma się zając własnym synem . A niech się piekli. Nie popuśc mu, ja miałam to samo ale się spiełam i teraz w końcu ie boję sie zostawić M z Małym...powodzenia
a co do M to mam nadzieję ,że będzie wszystko dobrze. Ostatnio miałam przjemność podglądania moich mężczyzn i doszłam do wniosku , że Młody bardzo dobrze czuje się z tatą, w końcu i mogę być spokojna. A jak to będzie wyglądało w praktyce przekonam sie już jutro.
Dobrze ze napisałas o Zappie bo ja będe mogła kupic jeden wózek...nie stać nas na posiadanie dwóch takze Zappa wykluczam . Jednak Maclareny mimo swojej funkcjonalności nie podobają mi się wizualnie...te maleńkie kółeczka...mieszane uczucia mam.
Zobaczymy, a jakie foteliki kupujecie jako następne? Ja zaufałam Maxi cosi i myślę ze następny będzie Priori...na Tobi nas nie stać
Martwię się jednak bo te "następne" foteliki sa do montowania przodem do kierunku jazdy czyz nie?
Ja bym chyba wolała jeszcze Damiana powozić tyłem ... ale czy to możłiwe z tymi fotelikami? Poradźcie...
owca...dopiero doczytałam Twojego posta...a kopnij chłopa w dupę za przeproszeniem i zafunduj mu zimny prysznic. Wyjdź z domu i zostaw go z Młodym i dokładnymi instrukcjami co ma robić.
A jak dalej będzie grał jak szczeniak to wyłącz mu kompa z prądu,ale odczekaj jakiś czas by stracił save'y i powiedz mu ze Ty własnie idziesz zrelaksowac się w wannie a on ma się zając własnym synem . A niech się piekli. Nie popuśc mu, ja miałam to samo ale się spiełam i teraz w końcu ie boję sie zostawić M z Małym...powodzenia
Nina27, - KUPUJ. :-) Taniej trudno ci będzie znaleźć, tylko że to używany. Ale jak byłam teraz w Polsce i oglądalam w sklepie ten mój wózek to kosztował 2000zł, ale razem z gondolą.
Ja miałam podać ten sam link ;-)
skoro chcesz Infinity....
bohaciefka
Fanka BB :)
Witajcie!
odezwe się wieczorem, szczęśliwie po chrzcinach, oczywiście z przygodami bo mąz pomylił godziny ale na szczęście moja córcia została prawie nie-chrześcijanka, ech...
napichciłam się, wszystkim smakowało.
A dzisiaj pierwszy dzień w pracy, tak się zapracowałam, ze wyszłam za późno, biegłam cała drogę do domu, z mężem zrobiliśmy szybka podmiankę, on do pracy na 12.00
Wieczorem bardziej kwieciście napisze używając zdań rozbudowanych .
aga km - chylę się do samej ziemi i w pierś biję: moja wina, moja wina:-zawstydzona/y: bo nie zaczynam od dziś, zostało jedzonko po chrzcinach a to pokusa zbyt wielka, dzisiaj zrobię zakupy i przygotuje sobie odpowiednie jedzonkjo, będę o 1 dzien do tyłu;-). buziaki
odezwe się wieczorem, szczęśliwie po chrzcinach, oczywiście z przygodami bo mąz pomylił godziny ale na szczęście moja córcia została prawie nie-chrześcijanka, ech...
napichciłam się, wszystkim smakowało.
A dzisiaj pierwszy dzień w pracy, tak się zapracowałam, ze wyszłam za późno, biegłam cała drogę do domu, z mężem zrobiliśmy szybka podmiankę, on do pracy na 12.00
Wieczorem bardziej kwieciście napisze używając zdań rozbudowanych .
aga km - chylę się do samej ziemi i w pierś biję: moja wina, moja wina:-zawstydzona/y: bo nie zaczynam od dziś, zostało jedzonko po chrzcinach a to pokusa zbyt wielka, dzisiaj zrobię zakupy i przygotuje sobie odpowiednie jedzonkjo, będę o 1 dzien do tyłu;-). buziaki
reklama