reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

82dosg1825zkq6fu.png

reklama
Witam w ten pochmurny dzionek:-):-)
na bb jakaś nawalnica przeziębień:-( szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim zakatarzonym i kaszlającym i dużo zdrówka reszcie, oby obyło się bez chorób w taką pogodę.
No widzę, że kobietki do fryzjerów się wybierają:-D aga_k_m, ankzoc, poproszę o zdjęcia, może też się skuszę, bo jakoś tak planuję się wybrać,ale nie mogę dojść;-)
monika1977- ja też myślałam o spacerówce na wiosnę, ale chyba zdecyduję się na jakąś małą tzw parasolkę, nawet se wypatrzyłam taką
CHICCO XPLORER- spacerówka nowa (806808480) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +BARIERKA +GRATIS (796511632) - Aukcje internetowe Allegro

m&m's nooo runner jest świetny, mój faworyt a i słyszałam ,że w ogóle wózki ?Hauck są dobre. Potwierdzisz?:sorry:

florencja...pchacz to dobra inwestycja , my na święta chyba poprosimy rodzinkę, która co roku pyta co kupić o fotelik albo właśnie spacerówkę. Przynajmniej nie bedziemy musieli my kupowac ;-):-p

Confi, szpinak dalej ble. Dobrze ,ze Dami sie wykurował.Przynajmniej trochę spokojniejsza wrócisz do pracy. O ile mozna wrócic bez nerwów do pracy po takiej nieobecnosci.Ja na sama mysl mam dreszcze.

ewka...ja nie przepadam za wózkami Chicco ale jak miałabym wybrac z tych dwóch to mój wybór padłby na ten drugi...wygląda na solidniejszy

monika ja tez mam dreszcze,ale wrócić musze. Nie martwię się jednak Damianem bo ten zostanie z najlepszą nianią jaką moze mieć...z własnym ojcem ;-)

reklama
monika też się nad tym zastanawiałam, ale ja mam wózek wielofunkcyjny i już mnie zaczyna wkurzać, dlatego pomyślałam o czymś minimalnym, ale to jest tylko wstęp, także pewnie jeszcze 10 razy zmienię zdanie;-)
a tak ogólnie to uwielbiam wasze allegro szczególnie jak porównam ceny z allegro i naszych sklepów, bo zazwyczaj u nas jest 2 razy drożej:wściekła/y:

Do góry