reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej dziewczynki ja tylko wpadłam na chwilkę, bo chyba nie każda z was przeczytała mojego posta, jakos mnie ominełyście buuuuuu :-:)-(
chciałam powiedzieć, że idę z mała do lekarza siedzi jej cos na gardełku, ma strszna chrypkę nawet płakać nie może, a później do fryzjera, pewnie zjawię się póxniej lub wieczorkiem, a i moje dziecko idzie ze mną do fryzjera na babskie ploteczki hahahah:-p

tikanis- nie wiem gdzie ide :-(super, ze Kubulek tak slicznie spał
Maja w sumie dziś obudziła się o 22, pozniej o 1.40 a kolejne karmienie było o 5 i wstała o 8.20, wioec tez było ok :-), no i tak jak ty zaraz zmykam do lekarza z ninia

patik80- dziekuję za odpowiedz ;-)i za zyczenia, a jakich butelek próbowałaś, bo ja akurat nie mam z tym problemu moja mała ciągnie przez butle a mam tt, nuby, avet, chociaz powiem ci szczerze, ze te tt sa za miekkie i mala ich nie lubi

reklama
Ankzoc, mam nadzieje,że Majeczka się szybko wykuruje. Ja jak widzę,że dzieciaki wyglądają na początki choroby smaruje ich maścią pulmex baby .

Ankzoc wybacz.rzeczywiscie jakos nie doczytalam Twojego posta.Oczywiscie duzo zdrowka dla Majeczki,zeby sie bidulka nie meczyla.Kurcze jak tak czytam to naprawde jakas epidemia z tym przeziebieniem,az sie boje.No i oczywiscie udanej wizyty u fryzjera zebys wyszla zadowolona.

No a teraz sie witam poniedzialkowo.Wczesniej nie zdazylam bo Mlody probowal zdemolowac pokoj i musialam interweniowac.U nas noc jak zwykle czyli nie za dobrze.Wczoraj mialam dzien kopciucha,nie wychodzilam do wieczora z kuchni:-DAle mam troche przynajmniej zapelniona lodowke.

Przypomnialo mi sie jeszcze Ankzoc a propos tego kojca ze mozna do niego dokupic materacyk taki miekki zeby dziecko moglo w nim tez spac.Ja tez chce kupic kojec ale uzywany.Moze mi sie w koncu uda od znajomych znajomych.:tak:Bo nowe to powalaja cena.

Dobra.Troche popisalam i pora sie zabrac za porzadki poki babel spi.Milego dnia zwlaszcza dla chorowitkow i mamus pracujacych.:-)

Gdzie was wszystkie wywiało?
Ankzoc u lekarza,Aga km u fryzjera,Mamstud wyjechała, a reszta?Mamamatysia ,Ty zawsze byłaś rano na BB kawce.Gdzie Cię poniosło?

dzień doberek
Już tyle razy pisałyśmy o wózkach ale ja aktualnie jestem na kupnie spacerówki...bardzo proszę o jakieś rady i opinie
Chcę wózek nieużywany tak ..no myślałam do 300 ale jednak do 400 zł

Witam wszytskie majoweczki, ostatnio nie mam wogle czasu aby zajzec choc na chwilke :-( Moj maz jak zwykle nie chetnie mi pomaga przy malym wrecz sie irytuje jak dziecko placze az mnie to dobija kompletnie, mam juz dosc patrzenia na ta jego bezradnosc :wściekła/y: Albo jest w pracy od rana do wieczora a jak wraca do domu to siada do komputera i gra, nie mam pojecia skad u niego to sie wzielo.Jak go prosze o odrobine pomocy slysze tylko ze marudze i narzekam jak tak mozna :-( Wiec ze pewnie nie powinnam tego pisac trudno moze jak to przeczyta to zrozumie ze zachowuje sie tragicznie a ja juz pomalu mam dos, maly jest bardzo absorbujacy ostatnio i nawet nie mam czasu aby zjesc w spokoju posilek :wściekła/y: Przepraszam ze tak smece od poniedzialku ale musze sie wyzalic, wczoraj np moj maz pracowal prawie caly dzien potem poszedl na piwko wieczorem i wrocil prawie po 4 godzinach zdziwony ze jestem zla na niego ..... a teraz odsypia biedulek a ja od 7 nosze malego na rekach juz padam z sil .....
Nawet nie mam pojecia co u Was sprobuje nadrobic te kilka dni i jesli nie dam rady odpisac to z gory przepraszam ..... zycze milego dnia moze uda mi sie pozniej zajzec....

Gdzie was wszystkie wywiało?
Ankzoc u lekarza,Aga km u fryzjera,Mamstud wyjechała, a reszta?Mamamatysia ,Ty zawsze byłaś rano na BB kawce.Gdzie Cię poniosło?
Ja jestem , ale chyba Cię to nie zadowala bo lubię szpinak :-p

Ninko ja już też powolutku zaczynam się rozglądac za spacerówką i na razie moimi faworytami sa

Vibe IMPLASTA

VIBE Firmy Implast Super Lekki z pokrowcem na nogi (797675807) - Aukcje internetowe Allegro

Mamas&Papas ORA

wózek mamas & papas ORA,piękny,nowy (775606331) - Aukcje internetowe Allegro

ESPIRO Magic

ESPIRO MAGIC 3 / 4 kolory PROMOCJA KURIER (798031436) - Aukcje internetowe Allegro

HAUCK jeep runner

TRÓJKOŁOWY WÓZEK HAUCK JEEP RUNNER SKRĘTNE KOL (805642909) - Aukcje internetowe Allegro

a droższych obstawiałabym Quinny Zapp
a co kupimy to już bedzie zależało od stanu naszych funduszy rzecz jasna
Mam nadzieje ze Ci to troszkę pomogło. Jak dla mnie to na pierwszym miejscu są Jeep haucka i ORA mamas&papas

Joannn nie było potrzeby iśc do lekarza, gorączka to nie jest stan wymagający leczenia o ile nie przekracza pewnych wartości, w przypadku dzieciaczków jest to 40 stopni albo gorączka utrzymująca się dłużej niż 3 doby.

ale faktycznie dziś jest już dużo lepiej choć noc była koszmarem...a ja jutro mam wrócić do pracy...tiaaa
Damian dziś co godzinę sie budził bo nie mógł oddychać. Nie chciałąm go wybudzać fridą więc całą noc chodził nawilżacz i układałam Młodego na boczku, po 10 razie gdy musiałam do niego wstać wkurzyłam się i wzięlam do łóżka. Dzięki temu wyrwaliśmy oboje trochę snu ale i tak jestem "pijana" ze zmęczenia:confused2:

m@dz1@ ja tez Kamilkowi zdrówka życze, przerabany czas pogodowy kurde..co chwilę coś.

aaa i z radością oznajmiam ,że Damian nie ma już gorączki:biggrin2:
mierzyłam temperaturkę przed chwilą i jest 36,8 jupiii

Ostatnia edycja:
Confi,
ja głosuję na jeep hauck runner!!!! :-D
sama bym go chciala ale mam hauck jeep infinity. :-p

Zdrówka dla wszystkich chorych. Strasznie Wam współczuję.

reklama
Hej dziewczyny i ja sie witam,pogoda mnie dobija pewnie caly dzien dzisiaj w domu przesiedzimy:tak:
Patik witaj jesli chodzi o ten sok to daje tak 2,3lyzeczki ale rozcienczam z woda:tak:
Confi mi sie podoba ten ostatni wozek ze wzgledu na solidne kola najwiekszy wybor wozkow jest w sklepie int.bobowozki firma jest bodajze z Gdanska nawet moja siostra ktora mieszka we wloszech to kupowala od nich wyslali jej bez problemu i jest b.zadowolona:tak:
Jesli chodzi o prezenty to ja mysle zeby Krzysiowi kupic chodzik-pchacz z Fishera,a dla reszty rodzinki to jeszcze mysle ale mniej wiecej juz jakies pomysly mam nie chce szalec na koniec przed samymi swietami:tak:
owca ja bym swojemu M w takiej sytuacji zrobila mega awanture:wściekła/y:

Do góry