reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

82dosg1825zkq6fu.png

reklama
Witam w ten pochmurny dzionek:-):-)
na bb jakaś nawalnica przeziębień:-( szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim zakatarzonym i kaszlającym i dużo zdrówka reszcie, oby obyło się bez chorób w taką pogodę.
No widzę, że kobietki do fryzjerów się wybierają:-D aga_k_m, ankzoc, poproszę o zdjęcia, może też się skuszę, bo jakoś tak planuję się wybrać,ale nie mogę dojść;-)
monika1977- ja też myślałam o spacerówce na wiosnę, ale chyba zdecyduję się na jakąś małą tzw parasolkę, nawet se wypatrzyłam taką
CHICCO XPLORER- spacerówka nowa (806808480) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +BARIERKA +GRATIS (796511632) - Aukcje internetowe Allegro

m&m's nooo runner jest świetny, mój faworyt a i słyszałam ,że w ogóle wózki ?Hauck są dobre. Potwierdzisz?:sorry:

florencja...pchacz to dobra inwestycja , my na święta chyba poprosimy rodzinkę, która co roku pyta co kupić o fotelik albo właśnie spacerówkę. Przynajmniej nie bedziemy musieli my kupowac ;-):-p

Confi, szpinak dalej ble. Dobrze ,ze Dami sie wykurował.Przynajmniej trochę spokojniejsza wrócisz do pracy. O ile mozna wrócic bez nerwów do pracy po takiej nieobecnosci.Ja na sama mysl mam dreszcze.

ewka...ja nie przepadam za wózkami Chicco ale jak miałabym wybrac z tych dwóch to mój wybór padłby na ten drugi...wygląda na solidniejszy

monika ja tez mam dreszcze,ale wrócić musze. Nie martwię się jednak Damianem bo ten zostanie z najlepszą nianią jaką moze mieć...z własnym ojcem ;-)

reklama
monika też się nad tym zastanawiałam, ale ja mam wózek wielofunkcyjny i już mnie zaczyna wkurzać, dlatego pomyślałam o czymś minimalnym, ale to jest tylko wstęp, także pewnie jeszcze 10 razy zmienię zdanie;-)
a tak ogólnie to uwielbiam wasze allegro szczególnie jak porównam ceny z allegro i naszych sklepów, bo zazwyczaj u nas jest 2 razy drożej:wściekła/y:

Do góry