reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
czesc dziewczynki moj maly zrobil mi dzis prezent , obudzil sie tylko 2 razy o 24, i o 3,, a potem spal do 6.30.. moge powiedziec ze sie wyspalam:) ;-)
gdyby tak ladnie spal to by bylo supcio:-)
niestety dalej mieczy go kaszel i katar to juz tydzien,, i niestety znow dzis do lekarza musze isc..://

Witam mam 30 stron do nadrobienia wczoraj mnie nie było bo byłam w szkole Kamilek nadal przeziebiony maialam z nim nie wychodzic tydzien ale moja siostra ktora go pilnuje jak jestem w pracy nie moze do mnie przyjechac w pon bo jedzie na basen z córką wyobrazacie sobie jestem taka wściekła na nia że zaraz daje ogłoszenie że szukam niani siostrze i tak płace za to więc tylko dołoże i zapłace więcej pozdrawiam was wszystkie confi zdrowia życze dla Damianka

Madzia zdrowka dla Kamilka.A co do siostry to rzeczywiscie lepiej by bylo dla Ciebie jakbys wynajela obca osobe bo wtedy wydaje mi sie ze sytuacja jest duzo jasniejsza i z obca osoba latwiej ustalic zasady .No i raczej taka niania staralaby sie zeby nie bylo z jej strony zadnych wpadek.

czesc dziewczynki moj maly zrobil mi dzis prezent , obudzil sie tylko 2 razy o 24, i o 3,, a potem spal do 6.30.. moge powiedziec ze sie wyspalam:) ;-)
gdyby tak ladnie spal to by bylo supcio:-)
niestety dalej mieczy go kaszel i katar to juz tydzien,, i niestety znow dzis do lekarza musze isc..://

Witaj Tikanis :-)Wlasnie myslalam o Tobie czy sie wyspalas:-D.Ale widze ze sie udalo.Super .SZkoda tylko ze malutki chory.Duzo zdrowka.Oby chorobsko sobie poszlo.:tak:

Patik80 witaj .A jakie mleko podajesz malutkiej?Moze sprobuj zmienic na inne to Jej posmakuje.U nas reakcja na mleko sztuczne taka sama.Ja juz sie poddalam i na razie nie probuje ze sztucznym.

Joann zdrowka dla Patryka.

Confi jak Damis?Mam nadzieje ze goraczki juz nie ma.Moze rzeczywiscie to trzydniowka.Na pewno bedzie dobrze.:tak:

Tsarina niech te zabki wam szybko wychodza bo sie zameczycie.

Aga_k_m ja tez sie wybieram do fryzjera ale jakos dojsc nie moge.Nie mam za bardzo pomyslu na fryzurke.Jak juz bedziesz po to sie pochwal,moze Twoja fryzura mnie natchnie.

Monika1977 zdrowka dla rodzinki.Cos te chorobska przypaletaly sie ostatnio do wszystkich.

Bohaciefka jak tam chrzciny?Pochwal sie co dobrego robilas do jedzonka.

Saro nareszcie jestes.Jak mi Was szkoda z ta alergia.Wogole wszystkie mamy skazowe to maja ciezko.Tak sobie myslalam ostatnio ze te nasze Mateuszki to sa biedne.Twoj bo skaza ,moj bo te problemy z brzuszkiem.Ale mysle sobie ze w koncu musi byc lepiej.A powiedz mi Mati czuje sie lepiej po tym mleczku dla alergikow?
Co do laktacji to nie wiem co Ci doradzic bo nie przerabialam tego.
Przykro mi z powodu meza.Ci ludzie to naprawde swinie,bo jakos inaczej nazwac ich nie mozna.Zycze wam zeby sie wam wszystko dobrze ulozylo:tak:.
Ucaluj Mateuszka od nas.Smieje sie do mojego M. ze nasz syn ma brata blizniaka tylko wirtualnego.:-DA powiedz mi o ktorej godzinie urodzil sie Twoj Synek?

Dzień dobry ja właśnie przyszłam do pracy Kamilka jednak musiałam zwieźć do mamy czuje się troszke lepiej ale ma katarek który mu nie spływa ale siedzi gdzieś tam w nosku bo go słysze a nie widze dzisiaj pewnie wena twórcza wam wróci więc postaram się częściej zaglądać dobrze że w środe wolne bo w weekend nic nie odpoczełam bo szkoła ech..

reklama
Do góry