mamamatysia alez Ci sie piekna sygnatura ukazała
tak wiec przy okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 6 MIESIECY !!!!
*
AgA* Kochana duzo sily Tobie Zycze !!! MAsz tak naprawde sporo obowiazkow z uwagi na dysfunkcje meza :-( mam nadzieje ze wszystko sie z czasem ulozy i ewentualna endoproteza kolana bedzie juz ostatnia operacja i juz zawsze z daleka bedziecie omijac szpitale
Zdrowka dla meza !!!
anetka ja zabieram sie za mrozenie obiadkow dla synka ale cos nie moge sie zebrac
normalnie brakuje mi czasu, bo zamiast pichcić to ja nadrabiam majowki. A jakie deserki robilas ?
tikanis no to widac ze Kubuś lubi podroze
6 godzin to duzo dla naszych maluszkow wiec tym bardziej fajnie wam sie udalo ze Kuba nie marudzil
a co do tego Twojego nocnego wstawania to nie mam pojecia jak Ty to wytrzymujesz ?
M@dzia , Mamstud dla waszych dzieci rowniez wszystkiego co najlepsze !!!!
ankzoc he he he
dobry kawal, mial byc na dzien doby a ja go czytam na dobranoc ;-)
monika normalnie kilka razy czytalam Twojego posta
oj kobito Ty to tez mialas przejscia, boze jak faceci potrafia byc tak nie wdziaczni !!!
aneteczka juz tyle mam przeszlo upadek pociech... cale szczescie nic sie nie stalo !!!
jola wspolczuje tesciowej !!! wiesz co sama jest bez serca ze takie glupoty wygaduje !!! co za babsko !!!!
patik coreczka sliczna i kapiel widac ze sie jej podobala
KM slyszalam o tym filmie od znajomych, podobno ( tak jak pisals) widac ze Michael pełen zycia
Wiele bym dala zeby gdzies z mezem wysc ale u nas to dopiero najszybciej w wakacje bo tak to nie mamy kiedy, w tygodniu praca w w weekend szkola :-(
marychna powodzonka w kupnie nowego mieszkanka my tez chcielismy lae niestety jeszcze ze 2 latka musimy poczekac a glutki Gucia tez ciagle mecza
owaca oj wiem co czujesz z tym noszeniem na rekach
ja kategorycznie powiedzialam ze NIE i przy mnie jest ok ale kto wie co sie dzieje jak jestem w pracy
aneteczka szkoda ze nie mozesz napisac wiecej co sie stalo wiesz zawsze ciotki z bb gotowe do pomocy
mamstud mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza no i ze wkoncu bedzie normalna kupka
Dziewczyny macie jakies wiescie od
Sary, Kokoszki, Klauduski ??? Tak dawno ich nie bylo... ciekaw co u nich !!!A
M&M`s kiedy do nas wroci ???
dobra wiecej nie dam rady doczytac bo juz zasypiam powoli. Maz sie uczy i jeszcze prosi mnie o pomoc i jak mu tu odmowic ale on nigdy anatomii sie nie uczyl i chlopak nie wie jak sie za to zabrac
a jeszcze jedno pamietacie jak wam pisalam ze podejme sie chyba napisania pracy licenc. tak wiec juz ją koncze
zostaly mi tylko 2 rozdzialy i bibliografia
normalnie czekam na kolejne propozycje
dobej nocki i nie pisac gaduly za duzo !!!!