reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

.Chciałabym się poradzic w jej sprawie ale niestety moja koleżanka podczytuje forum.Dorotko, tak przy okazji jak już o Tobie wspomniałam pozdrowienia dla Ciebie:-p

Kolejny apel o watek zamknięty:happy2:.

A tak w ogóle to Dzień dobry.
Już drugiego posta klepie a się nawet nie przywitałam-burak ze mnie:zawstydzona/y:.
Nocka przespana ale pobudka o 5.30, ale lepsze to niż wstawanie co 15 min.
Ale oczywiście Filip spał z Nami:-(.
Na razie uciekam bo jadę "odreagować pobyt teściowej" szalejąc po sklepach:-).
Miłego przedpołudnia.
Buziaczki

reklama
i dzis nie bylo zadnych nocnych markow hehe:tak:

malinka- sama nie wiem skad. trzeba wstac to wstaje ale czuje sie padnieta i jak tu funkcjonowac i chodzic do pracy jeszcze,, a za 2 tyg wracam,,, sama nie wiem co zrobie jak bedzie mi bardzo ciezko to najwyzej trzeba bedzie podjac bardziej drastyczne ruchy....ale jak klade siw spac to plakac mi sie chce ze za chewile bede musiala wstawac://// dzis maly obudzil sie o 24 z wielkim rykiem bo zrobil mu sie katar i na sile chcial oddychac nosem a tu nos zatkany ehhhhhh///// masakra poziej o dziwo
obudzil sie po 3 godz ok 3, a poziej co pol godziny niestety:///

Tikanis jak ja Cie rozumiem.Moj Mati tez tak ma z tym spaniem.A dzisiaj obudzil sie o 3 nad ranem i byl placz i musialam Go lulac do 4-tej.Pozniej do 6tej pobudki co pol godziny i o 6-tej koniec spania.Nie zostaje nam nic innego jak przeczekac.

k.m- ale ci zazdroszcze też bym sobie do kina poszła :-), no ale z drugiej strony przykro, że męzus wyjechał:-( i zobaczycie się dopiero za ponad m-c

marychna21- no to powodzenia w zakupi nowego M. i dużo zdrówka dla Tomusia

owca121- wspolczuje ci , kurcze nie rozumiem tego, ze rodzice moga tak sie wpierdzielac w wychowanie dzieci, rozumiem jesli chca cos doradzic ok, ale nie ty mowisz swoja a oni maja to w nosie :wściekła/y:Denerwuje mnie takie coś, u mnie naszczescie tak nie ma , chociaz raz zdarzyła mi sie taka sytuacja

aneteczka- głowa do góry, zawsze jest tak, ze jak cos sie wali to na całej lini, ale na pewno wszytsko sie ułozy- czego ci zycze :happy2:

mamamatysia, jola466- kochana mysle ze juz na dniach bedzie ;-) ja go nie zakładam tylko administrator

mamstud- ojejka biedna Gabunia :-(, kurcze a moze za duzo marchewki sie nawcinala, wiesz zauwazylam, ze moja Majusia robi rzadziej kupke jak podam jej dynie i marchewke, a po jablku ja przeczyszcza! Moze nastepnym razem daj jabluszko

aga- u nas tez marchew i dynia :-p

nina27- wiesz co lekarz mowile, ze te wszytskie mascie na zabkowanie sa do d..... i wlasnie mowil o czopkach ziolowych, ale nie pamietam jak sie nazywaly

malinka009- kurcze ty to jestes obrotna dziewczyna ;-)

marzena80- pamietam jak zalilas sie na tesciowa, ze tylko zapatrzona w tamta wnusie jest, to mile ze zgodzila sie pilnowac malej 2 razy w tygodniu :-) no i ze nie zmienila zdania :szok:, a co do jej córeczki- no coment, brak słów

Dzień dobry Majóweczki i Doroto :-)

Gaba nie zrobiła kupki.... Gaba się dosłownie OBSRAŁA!! Przepraszam za dosłowność ale inaczej tego nazwać nie mogę :-)
Musiałam władować ją do wanny, nawet włoski jej umyć. Sama też nadawałam się do przebrania więc robiłam to wszystko nago :-) Nasza pościel i materac też zostały naznaczone (Gaba śpi z nami). Eh, nie wiedzialam, że czyjaś kupa wprawi mnie kiedyś w super humor! :-)
Do tego nikt mi dziś z łóżka nie spadł, życie jest cudowne :-)

U nas mróz i okropny wiatr, chyba nie pójdę na tak długi spacer jak zwykle, może coś w domku nadrobię.

Marzena pomysł ze strszą panią bardzo mi się podoba, spróbuj!

*Aga* na pewno chodzenie Zofika zdopinguje tatę do rehabilitacji i wszystko będzie dobrze :-)

tikanis biedna Ty, a może weź małego do siebie do łóżka? Po co się tak katujesz? Przynajmniej może oboje bardziej się wyśpicie, może mu źle bez Ciebie w pustym łóżeczku?

mamamatysia kup też coś dla mnie, ok? Najlepiej stertę książek :-)

Miłego dnia kochane!

Mój Tomuś usypia około 20 i spi do 7 rano. Budzi sie tylko na jedzonko, je na wpół śpiąc. Je co trzy godziny-23,2 ,5 i rano 8 więc nie ma co narzekać.Wstaje o 7 i godzinkę leży w łóżeczku sam się zabawiając.Gorzej w dzień bo praktycznie spi tylko na powietrzu a resztę czasu zapełnia sobie jęcząc niemiłosiernie.Ile można tak jęczeć?
Dziewczynki ,czy wszystkie majowe dzieci przekręcają się już z brzuszka na plecy?Mój Tomek jeszcze nie i zaczynam się martwić . Jak znudzi mu się leżenie to poprostu płacze i tyle.Tomus jest wcześniakiem,dodatkowo urodził sie na koniec maja więc może ja poprostu za dużo wymagam. W nastepnym tygodniu mam wizyte u neurologa i już zaczynam się stresowac.
Pytanie nie dotyczy Confi , Mamstud i Mamymatysi bo wyczyny ich dzieci już widziałam.

A teraz witam sie.troche mnie nie bylo ale po szczepieniu mlody byl taki marudny ze masakra.

Mamstud u nas jest to samo z zaparciami.Ja masuje Malemu brzuszek i podaje sok ze sliwek.czasem pomaga od razu a czasem nie.Mam nadzieje ze Gabie juz ulzylo.

Aga duzo zdrowka dla meza i wytrwalosci dla Ciebie.Naprawde jestes silna kobietka.

Jola powiem szczerze ze brak mi slow po przeczytaniu postu o Twojej tesciowej.Moja na szczescie jest super,ale zeby nie bylo tak rozowo to niestety w moim najblizszym otoczeniu tez nie brak osob ktore umilaja mi zycie jak moga.

Owca ja tez nie lubie jak inni nosza Malego na rekach ,ale czasem nie mam juz sily tlumaczyc dlaczego to jest nie wskazane.

Aneteczka moj Mati tez jest fanem cycusia.Nakarmienie Go czyms innym graniczy z cudem.Ale nie poddaje sie musi w koncu zaskoczyc.

Marzena wspolczuje sytuacji ze szwagierka.Ale niestety na glupote nie ma lekarstwa.

troche odpisalam i musze spadac.Blagam nie szalejcie tak z tymi postami bo potem nie wiem od czego zaczac.Milego dnia babeczki.;-)

Dzień dobry majóweczki u nas noc bez zmian 4 pobudki ale przynajmniej spał do 7 to już troszke lepiej
mamstud a jednak metody poskutkowały z nasiloną siła brawo dla Gaby super :-D
mamamatysia ładnie wczoraj się znieczulałaś dzisiaj zrujnujesz finansowo ach te teściowe :-D
Miłego dnia Majówki :tak:

Mamstud roześmiałam się po przeczytaniu Twojego posta. Kurczę ,jak mało na potrzeba do szczęscia. Porządne kupsko potomstwa i juz jestesmy szczęsliwe.:szok:
Wymagania nam chyba spadły.

reklama
Witam Was Dziewczeta
Mamstud sie usmiałam :-):-):-D:-D...akcje kupowe z usraniem po pachy uwielbiam ale po włosy:szok: - to jest dopiero jazda
Tikanis kochana współczuje....Mój Zofik tez do spiochów nie nalezy ale jak juz naprawde ma krecące to ląduje w łóżku potem w nocy próbuje przenosic jak mocno przysnie
Mamatysia super odreagowanie...zazdroszcze
ankzoc - własnie przed chwila Zofik walnal kupolca -jeszcze dyni nie próbowałam - mówisz zatwardza? spróbuje dzis jak to u nas bedzie

AAAAA A moze któraś chiałaby książki Moniki Szwaji z serii "klub mało używanych dziewic" oddam za opłate przesyłkową mam 4 ksiązki....i brak miejsca na nowe....
Mam tez Mastertona 3 ksiązki
Cook Robin 1 ksiązka
Zostawiam sobie tylko Grishama:-)

Dzis Tygrys wraca do domu...tak marudził lekarzow ze go wypisał....wiec dopiero do wieczorka bo bede super obiad pichcic

Do góry