k.m- ale ci zazdroszcze też bym sobie do kina poszła :-), no ale z drugiej strony przykro, że męzus wyjechał:-( i zobaczycie się dopiero za ponad m-c
marychna21- no to powodzenia w zakupi nowego M. i dużo zdrówka dla Tomusia
owca121- wspolczuje ci , kurcze nie rozumiem tego, ze rodzice moga tak sie wpierdzielac w wychowanie dzieci, rozumiem jesli chca cos doradzic ok, ale nie ty mowisz swoja a oni maja to w nosie
Denerwuje mnie takie coś, u mnie naszczescie tak nie ma , chociaz raz zdarzyła mi sie taka sytuacja
aneteczka- głowa do góry, zawsze jest tak, ze jak cos sie wali to na całej lini, ale na pewno wszytsko sie ułozy- czego ci zycze
mamamatysia, jola466- kochana mysle ze juz na dniach bedzie ;-) ja go nie zakładam tylko administrator
mamstud- ojejka biedna Gabunia :-(, kurcze a moze za duzo marchewki sie nawcinala, wiesz zauwazylam, ze moja Majusia robi rzadziej kupke jak podam jej dynie i marchewke, a po jablku ja przeczyszcza! Moze nastepnym razem daj jabluszko
aga- u nas tez marchew i dynia
nina27- wiesz co lekarz mowile, ze te wszytskie mascie na zabkowanie sa do d..... i wlasnie mowil o czopkach ziolowych, ale nie pamietam jak sie nazywaly
malinka009- kurcze ty to jestes obrotna dziewczyna ;-)
marzena80- pamietam jak zalilas sie na tesciowa, ze tylko zapatrzona w tamta wnusie jest, to mile ze zgodzila sie pilnowac malej 2 razy w tygodniu :-) no i ze nie zmienila zdania
, a co do jej córeczki- no coment, brak słów