reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Widzicie, a ja podałam małej 3 dni temu jagody z jabłkiem Gerbera!! No i w sumie marchewkę dodaję do każdej zupki... Dupa ze mnie :-(

mamstud
może spróbuj jeszcze dać małej rumianek u mnie zawsze pomaga...

mamamatysia
ja też tak słyszałam o marchwii

a teraz do wszystkich mamusiek, których dzieciaczki są niespokojne
próbowałyście podawać jakieś czopki??

moja Kasia strasznie dzisiaj marudziła...wiem, że dziąsła ją swędziały czy bolały (cholera wie:sorry2:) w każdym razie smarowanie dziąsełek pomaga na chwilkę ale przypomniałam sobie, że mam czopki:tak: :tak:może u Was też poskutkują
My mamy Viburcol - to są takie ziołowe, tak że na pewno nie zaszkodzą a może pomogą

Pewnie każda z Nas byłaby taka Dupa:-(....ja bym w życiu o tym nie pomyślała,
to przykre ale uczymy sie na błędach własnych i cudzych....:szok:
Oby szybko przeszło Gabuni

Widzicie, a ja podałam małej 3 dni temu jagody z jabłkiem Gerbera!! No i w sumie marchewkę dodaję do każdej zupki... Dupa ze mnie :-(

no jagody na pewno swoje zrobiły, spróbuj z tym rumankiem
ja zalewam torebkę tak w 150 ml i daję małej tak około 10 łyżeczek, zawsze sie przy tym krzywi ale później przynajmniej są efekty

nina27 u nas rumianek odpada - Gaba nie toleruje nic z butelki...
a co do czopków - podałam ten Viburcol dziś w nocy, pomógł na 3 godziny, zawsze to coś....

mamstud
może spróbuj jeszcze dać małej rumianek u mnie zawsze pomaga...

próbowałyście podawać jakieś czopki??

moja Kasia strasznie dzisiaj marudziła...wiem, że dziąsła ją swędziały czy bolały (cholera wie:sorry2:) w każdym razie smarowanie dziąsełek pomaga na chwilkę ale przypomniałam sobie, że mam czopki:tak: :tak:może u Was też poskutkują
My mamy Viburcol - to są takie ziołowe, tak że na pewno nie zaszkodzą a może pomogą
Z rumiankiem tez trzeba uważać bo wywołuje alergię.Coś o tym wiem bo przeszłam przy Mateuszu.Im więcej dawaliśmy herbatki tym było gorzej.Dopiero po wnikliwej obserwacji i eliminacji wszystkiego co jadłam(kilka miesięcy) okazało sie, że to rumianek był winny.Do dziś nie ma go u nas w kuchni.

Co do czopków to u nas Viburcol w ogóle nie działał:-(.Ale spróbuj może akurat.

mamstud
no to nie wiem kochana co by CI jeszcze polecić, może jabłko??

mamamatysia
no racja nie wszyscy mogą rumianek:sorry:

reklama
Do góry