reklama
Was to zostawić na troszkę, to od razu nabazgrzecie 7 stron!!!
ale spoko, spoko - znowu dałam radę z nadrobieniem;-)
barmanko - po prostu PIĘKNE te Wasze plakatowe arcydzieła!!! mi również spodobała sie truskawa i... Twój uśmiech - jesteś taka radosna!! super!!! (ja ostatnio chodzę z deka skrzywiona, no ale..)
confi - ja już przeszłam w fazę ostrego sapania;-) za to M nadrabia z chrapaniem. Ktoś kto postałby u nas pod oknem (mieszkam na parterze) w nocy miałby niezły ubaw z tych dźwięków, hehe
Tikanis - Twój brzusio jest jak zwykle cudowny!!! i te szczupłe nóżki
Slonko - nie zazdroszczę Ci sytuacji w domu. Może rzeczywiście lepiej by było się gdzieś przeprowadzić? Nie martw się finansami - spokój psychiczny jest bezcenny, a poza tym dziecko to taki motorek, który napędza wszystko co tylko możliwe
Tsarina - leć po plakatówki!! Już wczoraj mieliśmy zabawić się farbkami, ale padliśmy po obiadokolacji (nareszcie mam aparacik z powrotem w domciu!!!)
ale spoko, spoko - znowu dałam radę z nadrobieniem;-)
barmanko - po prostu PIĘKNE te Wasze plakatowe arcydzieła!!! mi również spodobała sie truskawa i... Twój uśmiech - jesteś taka radosna!! super!!! (ja ostatnio chodzę z deka skrzywiona, no ale..)
confi - ja już przeszłam w fazę ostrego sapania;-) za to M nadrabia z chrapaniem. Ktoś kto postałby u nas pod oknem (mieszkam na parterze) w nocy miałby niezły ubaw z tych dźwięków, hehe
Tikanis - Twój brzusio jest jak zwykle cudowny!!! i te szczupłe nóżki
Slonko - nie zazdroszczę Ci sytuacji w domu. Może rzeczywiście lepiej by było się gdzieś przeprowadzić? Nie martw się finansami - spokój psychiczny jest bezcenny, a poza tym dziecko to taki motorek, który napędza wszystko co tylko możliwe
Tsarina - leć po plakatówki!! Już wczoraj mieliśmy zabawić się farbkami, ale padliśmy po obiadokolacji (nareszcie mam aparacik z powrotem w domciu!!!)
Marzena80 - to rzeczywiście nie masz pojęcia co do porodu skoro takie różnice w terminie OM i USG. Ale cierpliwość popłaca.. ;-)
Tikanis - śliczny balonik z Twojego brzusia, widzę, że już wszystkie chyba mamy takie piłeczki
Tsarina - najlepsze są farbki do malowania twarzy. Są takie dla dzieci, więc na pewno są najbezpieczniejsze. Ja przy okazji malowania buzi moim siostrzeńcom wpadłam na pomysł pomalowania brzusia :-)
Marzeniak - kurcze...taki psikus dzidzia Ci zrobiła...Dziwne, że nie ustalili Ci daty cc Może syn ma tam tak dużo miejsca, że z powrotem się obróci..(...) 2 maj to mój termin według USG, bo według OM to mój termin niby przypadał na 14 kwietnia. Tylko, że tego terminu to ja w ogóle nie brałam pod uwagę, bo w czasie wakacji bardzo dużo wyjeżdzałam i miałam bez przerwy zmany klimatu, więc mój organizm raczej się nieco "rozregulował". Tym bardziej, że około 9 sierpnia robiłam test i wyszło, że w ciąży nie jestem. A na wizycie na początku września lekarz stwierdził 3-4 tydzień ciąży.
Barmanka79 - nie ma to jak własne pomysły i ta truskaweczka naprawdę jest najśliczniejsza :-) nie mówiąc już o samym pomyśle fotki męża próbującego ją schrupaćCześć Dziewczyny :-)
Jestem po dłuższej nieobecności i nadal w dwupaku :-) A tak bym już chciała urodzić, czop mi odszedł jakieś 2 tygodnie temu i nadal nic.
W dodatku maleństwo w 39 tygodniu zrobiło koziołka i będę miała cc
Tikanis - śliczny balonik z Twojego brzusia, widzę, że już wszystkie chyba mamy takie piłeczki
Confi - daj sobie spokój z objawami bo niestety ciąża jest nieprzewidywalna i jak wiadomo nawet najlepszy lekarz często się myli co do daty porodu. Ciesz się ostatnimi ruchami dzidzi w brzusiu bo po porodzie to dopiero się zaczną problemy.. Dlaczego dzidzia płacze..a te krostki to uczulenie czy skaza..itp..no ja za 7 dni mam termin...nie wiem już co jest oznaką porodu a co nie...zaczynam się w tym wszyskim gubic...
Tsarina - najlepsze są farbki do malowania twarzy. Są takie dla dzieci, więc na pewno są najbezpieczniejsze. Ja przy okazji malowania buzi moim siostrzeńcom wpadłam na pomysł pomalowania brzusia :-)
slonkoonline
Mama Juleczki
aga_k_m po takim czasie meczenia sie w tym "chorym" domu wiem, ze wyprowadzenie sie jest najlepsza metoda. Gdyby nie ciaza pewnie bysmy juz cos wynajeli, teraz nie bardzo mozemy bo poprostu finansowo nie damy rady. A nie chcemy, zeby znow bylo tak, ze zaraz bedziemy wracac na ich laske....
Do tesciow niby zawsze mozna isc, ale u nich jest znow ok.60m kw. Niewiele....
Narazie tu pomieszkamy, jak wroce do pracy to napewno sie wyniesiemy stad.
Do tesciow niby zawsze mozna isc, ale u nich jest znow ok.60m kw. Niewiele....
Narazie tu pomieszkamy, jak wroce do pracy to napewno sie wyniesiemy stad.
Hej dziewczynki.
Melduję się w dwupaku, a zaraz wybywam do lekarza. Strasznie jestem podekscytowana, bo chyba mi wreszcie ten czop odszedł, bo czy różowawa wydzielina to nie to? Może wreszcie coś się zacznie u mnie dziać :-)
Wiecie, ja też zaczęłam ostatnio chrapać. Nie wierzyłam mężowi ja mi o tym powiedział, dopóki mnie nie nagrał :-) :-)
Melduję się w dwupaku, a zaraz wybywam do lekarza. Strasznie jestem podekscytowana, bo chyba mi wreszcie ten czop odszedł, bo czy różowawa wydzielina to nie to? Może wreszcie coś się zacznie u mnie dziać :-)
Wiecie, ja też zaczęłam ostatnio chrapać. Nie wierzyłam mężowi ja mi o tym powiedział, dopóki mnie nie nagrał :-) :-)
aneteczka
Fanka BB :)
tak sie zastanawiam czy żelazo możę powodować biegunkę?????
Kilka dni nie miałam żelaza, bo skończyło mi sie i dopiero wczoraj dostałam recepte i od razu biegunkanie wiem czy to od tego, ale wydaje mi sie że tak. Wcześniej też tak było, zawsze jak zażyje żelazo
Kilka dni nie miałam żelaza, bo skończyło mi sie i dopiero wczoraj dostałam recepte i od razu biegunkanie wiem czy to od tego, ale wydaje mi sie że tak. Wcześniej też tak było, zawsze jak zażyje żelazo
slonkoonline
Mama Juleczki
tak sie zastanawiam czy żelazo możę powodować biegunkę?????
Ja mam to samo. Lykne tabletke i zaraz lece do kibelka! Ale to doslownie jest moment....
reklama
zmykam na jakiś czas - jakieś pranko muszę zrobić, no i może coś na obiadek.. chociaż chyba akurat obiad sobie odpuszczę - bo moja mama robi właśnie ruskie (a że dorzuciłam się z serem, to chyba załapię się na jakąś sporą michę na "wynos").
tikanis - piszę co widzę ))) jak już zrobię pranko i lekkie sprzątanko w łazience wrzucę fotki z niedzieli - pewnie pocieszą nie jedną z Was, hehe ))
tikanis - piszę co widzę ))) jak już zrobię pranko i lekkie sprzątanko w łazience wrzucę fotki z niedzieli - pewnie pocieszą nie jedną z Was, hehe ))