slonkoonline
Mama Juleczki
Ja tez czmychne na troche... Chyba zaraz ugotuje sobie pierogow z truskawkami, bo mam w zamrazarce ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pierdzielę to mnie nie pocieszyłaś....confi ja tez wlasnie czekam na kase z zusu i sie doczekac nie moge. Na L4 jestem od stycznia i wiadomo pierwsza wyplate dostalam z firmy, a na kolejna ( czyli pierwszaa z zuzu) czekalam prawie 2 miesiace. Szef mi tlumaczyl ze zus ma chyba 32dni na wyplate kasy od daty konca zwolnienia lekarskiego. Wiec jak mialam zwolnienie do 8 lutego to pierwsza wyplate z zusu dostalam na koniec marca a po tygodniu dostałam kolejna i niby jest to naliczna srednia z 12 miesiecy a ja dostalam dwie rozne wyplaty, rózniace sie o 400zl wiec sporo ale to caly zus
marzena80 ja jestem, ale jestem tak wkur*** że szkoda gadać...
powiedz mi jak U ciebie wygląda sprawa z ZUSem? czy już dostajesz pieniadze z ZUSu za L4?
Ja próbowałąm się czegokolwiek dziś dowiedziec i ***** się dowiedziałam , w ogóle nie wiem o co chodzi...a najgorsze jest to ze jak ktoś coś u mnie w firmie przeoczył to nie dostanę kasy w tym miesiącu w ogóle...kuva co mam jesć tynk ze ściany? szlag mnie trafia po prostu