reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witajcie kochane....
juz wstawiam dla zainteresowanych moje fotosy solarium... na fotkach...

Ja dzis dzien mialam tez fajny... slonecznie ale teraz troszke sie pokickala...
Cosik i mnie zaczyna brac jakies przeziebienie... strasznie boli mnie gardlo i mam katar... a juz sie cieszylam ze moze mnie nie dopadnie...

reklama
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!:-)
Nie zdążyłam nadrobic jeszcze zaległości w czytaniu, bo przygotowuję się na przyjazd gości;-), przyjaciele chcą nam przywieźć fotelik samochodowy i trochę rzeczy:-).
A bardzo się cieszę, bo byliśmy dziś tez z M. na zakupach i kupiliśmy resztę potrzebnych rzeczy:-).
Aha, wracając do USG, to zmienił sie termin porodu wg USG, ostatnio był na 08.05., a teraz jest na 19.05:szok::szok::szok:. Ale zdążyłam wyczytać w międzyczasie, że im bliżej końca, tym są większe rozbieżności względem terminu wg OM, nawet do 2 tygodni. A wg OM mam termin na 11.05.
No, ciekawa jestem, jak to się będzie miało w praktyce:rofl2: - bo przecież biorę tabletki na skurcze:sorry:, żeby za szybko nie urodzić:laugh2:.
No i jasne, że bym chciała urodzić przed terminem, a nie dopiero 19-ego:crazy:...

Barmanko,
podziwiam Cię:tak:, ale nie zazdroszczę:-(. Uważaj na siebie, nie ma co się nadwyrężać....
Confi,
gratuluję Twoich zdolności - ja sama nigdy nie miałam głowy do urządzania wnętrz:sorry:, ale pokoik dla mojego Synusia tez mi się podoba:sorry:. Chyba pierwszy raz wiem, czego chcę, bo tak to zawsze nie mogłam sie na nic zdecydować, jak był za duży wybór i stawało na tym, że nic nie kupowałam:-D:-D:-D.
Miłego wieczorku wszystkim Mamusiom:-) i weekendu też, bo raczej nie znajde czasu, żeby do Was zajrzeć:no:.

czesc dziewczynki!!!
ale mam dzis dzien....jestem padnieta!!!i zabralam sie w koncu za pranie bo mam juz komode!!!:))nareszcie...
ale nie sadzilam ze tak mnie to wykonczy...
Paula super masz meza:))
Jola no nareszcie wiesz na czym stoisz:))) ciesze sie !! bedziemy niedlugo ogladac Twoje szkrabiki:))))!!! juz sie nie moge doczekac...
do wszystkich nie napisze, bo nie mam sily nadrobic tego dnia, ale zycze wszystkim udanego wieczorku i fajnego weekendu!!!

confi dziękuję za odpowiedź, czyli dobry lek kupiłam bo nie byłam już pewna czy faktycznie Ci chodziło a ten asmag forte..pani w aptece była tak zakręcona że szok..a w ulotce nic nie pisze jeśli chodzi o ciężarne..stąd moje wątpliwości....
Co do Twoich zdoloności to jestem pod takim wrażeniem że brak mi słów..po prostu ślicznie!!!!

ja właśnie poprałam i poprasowałam pierwszą turę ubranek aż mi nogi popuchły jeszcze dwie takie tury i możemy rodzić :tak:

confi - malowidło że aż zamurowało mnie, bardzo fajna sprawa - podziwiam , ja jeszcze dodałabym kilka zielonych wodorostów ( i mój kot by sie dał na to nabrać że to akwarium) :-),bardzo fajne i pomysłowo.
Ja osobiście mam jedynie zdolności destrukcyjne :rofl2::rofl2:

Co do samopoczucia to ostatnio zauważyłam poprawe, czuje sie lepiej niz miesiąc temu , może przez to że brzuszek sie obniżył i zadyszki nie mam ,tylko jak dużo chodze to mi dupcie rozrywa od dołu :rofl2: takie dziwne uczucie:-p.

Confi - jeśli sama to namalowałaś to normalnie jestem pełna podziwu :yes: ja bym się bała, że spapram.. A to co stworzyłaś jest urocze :tak: Fajnie mieć taką oryginalną ścianę! Super :-)
Nina27 - ja zaczęłam brać jakiś tydzień temu magnez w tabletkach bo miałam dosyć mocne skurcze łydek w nocy a w dzień czułam utrzymujący się lekki skurcz prawej łydki :-( i jedna tab.wystarczyła! aż byłam w szoku :szok: że po kilku dniach już minie :-)
Teraz dokupiłam sobie jeszcze magnez w tabletkach musujących i piję jedną dziennie a te tab.biorę do Irlandii jakby co..:wink:

witajcie kochane....
juz wstawiam dla zainteresowanych moje fotosy solarium... na fotkach...

(...)
Paula7 - jakie solarium? Bo chyba nie jestem w temacie :confused:
W Twoich albumach nie widziałam żadnego solarium...hmm..

reklama
dzieeeeń dobry śpiochy :-) dziś ja jestem pierwsza....
obudziłam się o 6 i już nie mogłam zasnąć. Właśnie siedzę i wcinam jajecznicę z szynka obowiązkowo na masełku :tak: i moją ulubiona herbatkę Earl Grey piję :-)

Malgosss, krystyna30, marychna21 dziękuję Wam kochane :sorry:

Nina27 nie ma sprawy , mam nadzieje ze bedzie Ci lżej po tym leku :tak:

Anula1812 na razie zastanawiam się nad innym kolorem , ale nie jestem przekonana...tu chodzi o to ,ze fiolet pasuje nam do wystroju no i na razie brak mi pomysłów na co innego :nerd:
ale mój M jak wróci z Warszawki to może cos wymyśli a ja coś wtedy zorganizuję ;-)

Joannn tak , sama to narysowałam :tak: najpierw powstał szkic ołówkiem w razie żeby można było to zmyć , a jak już mi podpasowało to malowałam farbą :-)

wracając do Twojego pytania parę stron wcześniej...nie wiem gdzie widziałas u mnie w akwarium konika morskiego ,ale musze cię zmartwić ...niestety nie jestesmy w posiadaniu takiego stworzonka :-D
mamy akwarium typowo słodkowodne , ale moim marzeniem jest mieć rafe ...może kiedyś ;-)

No to ...wstaaawać Majoweczki!! Nie spać ...zwiedzać !! :-D:-D:-D

Do góry