reklama
Kochane mamuski nurtuje mnie takie pytanie
Na usg termin porodu wyszedl mi na 13 maja a w om 25 maja, powiedzcie mi czy nalezy sie w ogole sugerowac ta data z usg?? Tak mnie to ciekawi a zapomnialam zapytac lekarza!!!
Na usg termin porodu wyszedl mi na 13 maja a w om 25 maja, powiedzcie mi czy nalezy sie w ogole sugerowac ta data z usg?? Tak mnie to ciekawi a zapomnialam zapytac lekarza!!!
ankzoc- ja wg om mam termin na 2 maja a wg usg najwcześniejszy termin 28 kwietnia ... u mnie to maluka różnica za to u Ciebie prawie 2 tyg . Myślę, że powinnaś poprostu wcześniej mieć gotową torbę do szpitala- tak awaryjnie bo widać dzidzia u Ciebie może się pośpieszyć ...
A dla lekarzy to chyba termin om jest bardziej znaczący a z usg to taki pomocniczy... z tego co zauważyłam to przenoszoną ciążę liczy się od termin om. a nie usg
marzena80- u mnie lepiej niż iplus sprawuje się play. Widać wszystko zależy od miejsca użytkowania netu
widzę, że nie tylko w wawie jest problem z miejscami na położniczych odziałach... Teraz nie ma miejsc a co będzie jak przyjdzie nam rodzić w maju ... wtedy to będzie masakra ... przecież majowe dzieciaczki to wakacyjne dzieciaczki czyli wyż gwarantowany echhh...
dziewczyny !!! do porodu zostało mi 38 dni czyli jeszcze 17 dni muszę leżeć a potem niech moja szyjka robi sobie co chce!!!
A dla lekarzy to chyba termin om jest bardziej znaczący a z usg to taki pomocniczy... z tego co zauważyłam to przenoszoną ciążę liczy się od termin om. a nie usg
marzena80- u mnie lepiej niż iplus sprawuje się play. Widać wszystko zależy od miejsca użytkowania netu
widzę, że nie tylko w wawie jest problem z miejscami na położniczych odziałach... Teraz nie ma miejsc a co będzie jak przyjdzie nam rodzić w maju ... wtedy to będzie masakra ... przecież majowe dzieciaczki to wakacyjne dzieciaczki czyli wyż gwarantowany echhh...
dziewczyny !!! do porodu zostało mi 38 dni czyli jeszcze 17 dni muszę leżeć a potem niech moja szyjka robi sobie co chce!!!
mamamatysia
Fanka BB :)
Widzę, że nie tylko ja muszę leżeć. Ula 28 a co tam z twoja szyjka czyżby rozwarcie tak jak u mnie:-(? Dziewczyny napiszcie czy już szykujecie rzeczy dla maluszków, pierzecie, rozkładacie łóżeczka tak na wszelki wypadek? Mój mąż marudzi żebym chociaż rzeczy poprała Fifiemu bo jakby co to będzie kryzys a metki poodcinane z praniem i prasowaniem poscieli do łózeczka z powodu braku czasu tez sobie nie poradzi
Cześć Dziewczyny :-)
Mamamatysia - ubranka mam już wszystkie poprane i poprasowane została tylko pościel, ręczniki i kocyki :-). Coraz bardziej jest mi ciężko, za miesiąc to raczej nie miałabym siły siedzieć i prasować godzinami.
Mamamatysia - ubranka mam już wszystkie poprane i poprasowane została tylko pościel, ręczniki i kocyki :-). Coraz bardziej jest mi ciężko, za miesiąc to raczej nie miałabym siły siedzieć i prasować godzinami.
hej mamusie ja tylko na chwilke!!!!!
dzis ide do poloznej na wizyte!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec trzymajcie kciukasy bo musze z na pogadac o porodzie..... co? gdzie? jak?
czy bede miala znieczulenie itp....
buzak dla was)))))))
dzis ide do poloznej na wizyte!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec trzymajcie kciukasy bo musze z na pogadac o porodzie..... co? gdzie? jak?
czy bede miala znieczulenie itp....
buzak dla was)))))))
reklama