reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

:-DJestem, jestem :tak:

Widze, ze tu apel do mnie wyplynal od barmanki :-)
Faktycznie tylko czytam co mi sie uda do kompa podejsc. Wszystko z nami jest OK. Dzis bylismy na USG, zrobilismy 3d wiec byly wrazenia. Julka jest do gory glowa... A ja bylam pewna, wrecz na 1000% ze to nogi mnie kopia :confused:
Juz jest pozno, spac mi sie chce... ale jutro obiecuje nadrobic i napisze.

Moja nieobecnosc, w sensie nie pisania, spowodowana jest urlopem mezusia. Caly czas z nim przebywam. Zazwyczaj on w kazda chwile wolna do kompa lecial, ale o dziwo teraz zajmujemy sie soba nawzajem :-D wiec wiecie musze korzystac z mozliwosci.

ZYCZE MILEJ NOCKI I KOLOROWYCH SNOW O DZIDZIUSIACH
i DZIEKUJE ZA PAMIEC barmanko ;-)

reklama
Wszystko z nami jest OK. Dzis bylismy na USG, zrobilismy 3d wiec byly wrazenia. Julka jest do gory glowa... A ja bylam pewna, wrecz na 1000% ze to nogi mnie kopia :confused:

super, wstaw fotki, na pewno wyszły bardzo ładnie - najważniejsze że jesteś zadowolona :tak:

ale o dziwo teraz zajmujemy sie soba nawzajem :-D wiec wiecie musze korzystac z mozliwosci.

hihihi a co masz konkretnie na myśli ??;-) :-D :rofl2:

confi dziękuję że pamiętałaś by się zapytać o ten gruczoł.... w sumie to niezbyt ciekawa odpowiedź :baffled: wychodzi na to że to jak wada wrodzona, której nie da się wykryć :no: :wściekła/y:

cieszę się ze u ciebie z szyjką wszystko w porządku, że dzidzia zdrowa i wogóle :tak::-)

dziękuję dziewczynki :) ja tez się ciesze ,ze jest wszystko w porządku no i że mój krasnalek tak szybko przybiera na wadze ;)

Kokoszka ja następną wizyte miałam miec dopiero 21 kwietnia ale się uparłam ze chce przyjśc wczesniej ...na szczęście moja gin nie robi z tego problemu ;)

aneteczka
trzymam kciuki :)

slonkoonline kochana robiłas 3D i zdjęc nie wstawiłaś?? nadrabiaj szybciutko :)

barmanka79
wiem ,że to nie sa najlepsze wieści dotyczące wykrywalności tego gruczołu ale też nie można z góry zakładac ze coś będzie nie tak...moja gin powiedziałą ze takie wady zdarzają się raz na ileś tam tysięcy urodzeń więc logiczne jest ze nie można tak się tym przejmować, no chyba ze już wczesniej były przypadki w rodzinie wtedy jest podstawa do badania płynu owodniowego. Generalnie można by to porównać do procentów urodzeń dzieci z zespołem Downa , ten przypadek zdarza sę jeszcze rzadziej niż zespól Downa więc nie panikujmy. mamy byc spokojne i szczęśliwe dla naszych maluszków :)

confi- super ze z maluszkiem wszytsko ok i jaka ladna waga i cm.. mam nadzieje ze moj maluszek tez bedzie mial ladne wyniki,, jutro wizyta ok 13.30..:rofl2:

Jasne, że musimy byc wesołe i spokojne! A jak tu nie być? O zmartwieniach najlepiej nie myśleć! Ja mam powody do radości, po miesiącu pozbyłam się infekcji w intymnym miejscu i moge znów korzystać z męża:tak:

Dzieci nam rosną, my też rośniemy, teraz mamy bliżej niż dalej! Mamy niby wiosne, przynajmniej w kalendarzu:confused:

a jeśli mamy smutki, to niczym żołnierze musimy być dzielne i się nie dawać wrogiej propagandzie, w imieniu naszych małych Generałów! Bo wszystkie wiemy, kto tu dowodzi! Nie oszukujmy się, żołnierze! Dowództwo siedzi w sztabie i wydaje rozkazy! A my je tylko spełniamy!

I nie ukrywam, mam dobry humor! W KOŃCU się wyspałam a to powód do radości!

tsarina , a propos ten pseudo wiosny :D

to dzisiejszy poranny widok z mojego okna...jak widać wiosna w pełni

Załączniki

• 25 marzec 2009 001_resize.jpg
    25 marzec 2009 001_resize.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 34
  • 25 marzec 2009 002_resize.jpg
    25 marzec 2009 002_resize.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry