reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć Dziewczynki :-D

confi - po pierwsze - bardzo się cieszę, że z Damiankiem wszystko w porządku:happy: z tego co piszesz (wymiary i ułożenie) to nie powinnaś mieć dużych problemów z urodzeniem Synka - i tego też Ci z całego serca życzę :-)

Gruczoł nadnercza - czyli jednak nie do wykrycia na normalnych badaniach...
I tak jak napisałaś - rzadko występuje (akurat w szpitalu, w którym rodziła koleżanka jest to przypadek występujący 2x do roku.

Tikanis - powodzonka na badaniach - trzymam za Ciebie kciuki!!!

Slonko - no nareszcie się odezwałaś!!! Pochwal się fotkami :-D

Tsarina - ubawiła mnie ta "generalska" postawa :-D no ale masz 100% rację:-D

kurcze - a ja nie dałam rady wytrzymać wczoraj do otwarcia 1000 stronki z postami :-(

reklama
confi - a u mnie świeci ostre słoneczko za oknami, ale pewnie jak wyjdę z domku to doświadczę minusowych temperatury..
Wczoraj ok. 19:00 hamulec ręczny nam przymarzł w autku (a było zaledwie -2...)

aga_k_m dziękuje i ja tez mam nadzieję ze nie będę miała większych problemów , w każdym razie do porodu podchodze dość spokojnie i nie boję sie bólu...może ta postawa pomoże ;)

ankzoc nie kochana , rodzę w Wojewódzkim no chyba ,że (odpukać ) synek pojawi się wcześniej wtedy w te pędy walimy na Zaspę bo z tego co wiem jest tam najlepszy w trójmieście oddział neonatologii i najlepszy sprzęt do ratowania wczesniaczków :)

tsarina kochana absolutnie nie czepiam się szczegółów tylko miałam te zdjęcia już przygotowane a Ty akurat poruszyłaś wątek pięknej zimy tej wiosny :p

confi- no wlasnie moja szwagierka bedzie rodzic na zaspie, i byla u lekarza teraz i powiedzial jej ze maja tylko 7 miejsc a codziennie odbieraja 17 porodów, ze szpital wojewodzki do nich odsyla wszytskie babeczki, ktore sa ponad ich stan miejscowy!

ankzoc wszedzie jest tak samo niestety. Położne nie ukrywały ze na zmianie nocnej na przykład czasem jest jedna położna na dziennej dwie , a rodzących potrafi być dziesieć...
niestety szpitale w Gdańsku to wylęgarnie i każdy to wie,ale co mamy zrobić?
Chcemy pojechać z M do szpitala w Pucku, zobaczyć , zwiedzić i przekonać się ile zajmuje przejazd tam z Gdańska. jeśli bedzie dobrze to może skusze sie na Puck

reklama
ankzoc ja planuje rodzić na gdańskiej Zaspie. Mam stamtąd lekarza i tam uczeszczam do szkoły rodzenia. Nie dam sie nigdzie odesłać no chyba ze na Kliniczną.
Koleżanka rodziła na Zaspie to rodziło ok 20 kobiet i nie odesali jej tylko dlatego ze to juz była II faza porodu

Do góry