anecik
Majowe mamy'09
Aga wiem że przy pierwszym porodzie trzeba wypełnić deklarację, ale u nas jest tak fajnie że ta położna z mojego rejonu jest co dziennie w szpitalu i dowiaduje się na bieżąco o rodzące. pamiętam że do mnie przyszła w dzień po porodzie przedstawiła się dała wizytówkę i poprosiła o wypełnienie deklaracji i powiedziała że kilka dni po wyjściu ze szpitala mnie odwiedzi. I tak też było ponadto powiedziała że mogę dzwonić i w razie potrzeby i przyjedzie i faktyczie tak było. Ale jak jest w innych miastach nie wiem. Trzeba pytać u swojego lekarza co on powie.
Isabela to prawda co piszesz o krwawieniach z nosa a mogą się pojawić i krwawiące dziąsła. To wszystko wina hormonów. Ja polecam na problemy z dziąsłami pasty meridiol i elmex zielony one łagodzą problemy z dziąsłami stosuję je na przemiennie. I jest też żel do dziąseł jak dobrze pamietam nazwę baikadent.
Isabela to prawda co piszesz o krwawieniach z nosa a mogą się pojawić i krwawiące dziąsła. To wszystko wina hormonów. Ja polecam na problemy z dziąsłami pasty meridiol i elmex zielony one łagodzą problemy z dziąsłami stosuję je na przemiennie. I jest też żel do dziąseł jak dobrze pamietam nazwę baikadent.