aga_k_m ja nawet do myśli nie chce dopuścić tych złych rzeczy!! nie wyobrażam sobie takiej tragedii jaką spotkała twoją koleżankę (czy innych naszych mamuś forumowych) - tym bardziej dla mnie o wiele dramatyczne gdyś jestem tutaj, sama z mężem....
po prostu nawet do myśli nie chce dopuścić takiej rzeczy :-(
m@dzi@ mi też jest coraz ciężej, mimo że dziennie pracuje po 6 godz, to pod koniec tygodnia po prostu padają mi plecki, do tego dochodzą strasznie puchnące nogi
ale spróbuje jak najdłużej pociągnąć gdyż u nas kaska za zwolnienie to normalnie ochłapy jakieś a nie kaska
Monika strasznie ci współczuję sytuacji która cię spotkała - zwłaszcza w takim okresie jakim jesteś :-(
ja bym zdrady nie potrafiła wybaczyć, uważam to samo co kokoszka - jak zrobił zrobi to jeszcze
mówisz że na dobro dziecka może powinniście się zejść... błąd moim zdaniem! zadaj sobie pytania - czy będzie to ten sam związek co kiedyś, te same rozmowy , przytulanki, wypady za miasto, wizyty u rodzinki czy znajomych?? nie, nie będą. będziecie patrzeć na siebie wilkiem. dziecko i tak wyczuje (o ile wytrwacie ze sobą na tyle długo by dziecko domyśliło się o co chodzi, i przestanie was szanować za takie postępowanie). pisałaś że wychowałaś się bez ojca... no i mama jakoś dała sobie radę... ja też wychowywałam się bez ojca.... przez jego pijaństwo rodzice rozeszli się zaraz po narodzinach mojego młodszego brata.... uważam że słusznie mama postąpiła - tym bardziej jak widziałam swoje koleżanki które cierpią, płaczą po kątach przez swych pijących ojców..
a jeszcze się zapytam - po co gadać z takim dupkiem?? co niby miałabym się go zapytać - kochanie dlaczego cię kuśka swędziała że poszedłeś sobie do innej?? ?? ?? po moim trupie takie gadki
otwórz okno, wywal jego rzeczy i hejka
jak to zawsze moja mądra babcia mówi - nie ty pierwsza i nie ostatnia w takiej sytuacji - najważniejsze byś szybko się pozbierała i zaczęła chodzić z podniesioną głową :-)
no ale aj tu tylko wyraziłam swoje zdanie ;-) i oczywiście, broń Boże, nie namawiam cię do niczego. sumienie samo ci powie co powinnaś zrobić.