reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
my już po wizycie niestety ułożenie nadal pośladkowe:crazy:i czekamy dalej, a waga jak na 31 tc wynosi jakieś 1680 g więc klocuś to raczej nie jest,nadal zastaje Filipek czy myślicie że jeszcze się obróci ten mój uparciuszek ;-)

jak już się chwalimy naszymi zwierzakami to i ja nie omieszkam ...
a oto moje dwa cudaki:rofl2:

kasia1208- myślę, że Twój filipek jeszcze napewno się przekręci. Mój mały brzdąc to cały czas zmienia położenie... raz kopniaki są po lewej raz pod żebrami a raz po prawej...nasze maleństwa mogą nam nawet zrobić niezłą niespodziankę przed samym porodem ... ktoś kiedyś pisał, że jedna kobieta szykowałą się na cesarkę bo usg wykazało (jeśli dobrze pamiętam) położenie poprzeczne... jak przyszła rano do szpitala to cesarka zostałą odwołana bo dzidzia już ładnie główką w dół leżałą :tak:...

Załączniki

• 2008 (12)vv.jpg
    2008 (12)vv.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 24
mam taką nadzieję ale jednak się marwię,ale na poprawę humorku kupiłam parę rzeczy dla maluszka:-D

Świetne zwierzątka dziewczyny! Ja kocham wszystkie zwierzaczki, więc dla mnie wszystkie są piękne! :happy: Ja sama mam pieska, którego strasznie kocham, małego, białego a do tego bardzo inteligentnego kundelka :yes:

ja też.... ja też mam pieska.. a miałam kiedyś dwa.. tylko właściciel naszego mieszkania nie toleruje zwierząt i zostały w domku moich rodziców. Mamy Sonie- posokowca bawarskiego i mieliśmy Borysa- bernardyna.

A propos zwierząt, jakie szczepienia i badania musza przejść zwierzaki, jeżeli chcemy je "zapoznać" z naszymi dzieciaczkami? No, odrobaczanie, pchełki i inne to wiem. Ale tak generalnie, to co?

Wiem, że to nie ładnie, zadać pytanie i zwiać, ale ja już spie na siedząco. Dziewczynki, kolorowych snów i do jutra!

aaaaaa... a mnie na gimnastyke w szkole rodzenia powiedziała pani, żeby bez butów, bo wygodniej i nie trzeba dźwigać:-D

Pa!:tak:

śliczne zwierzatka macie dziewczynki:-):-) ja też mam psiaka tchórzofretke i króliczka miniaturowego ISTNE ZOO ale je uwielbiam!!!!! A najlepsze jest to że moje zwierzątka wyleczyły mnie z alergii :tak:
Piszecie o szkołach rodzenia, że zajęcia macie i wogóle... ja w zeszłym tygodniu byłam po raz pierwszy i powiem wam szczerze że byłam troche rozcczarowana. Mała zimna sala cała wypchana krzesłami i stolikami i tyle.

reklama
hej
co do fenoterolu to ja w pierwszej ciąży brałam do 37 tyg w piątek odstawiłam a w poniedziałek urodziłam...
Trochę jestem zła bo fachowiec od zabudowy wnęk miał nam ja zrobić do 5 marca a tu niestety tygodniowe opóźnienie i będzie robił dopiero 12 marca...
Byłam dziś na badaniu krwi...jutro wyniki...
Oj jak mi dzisiaj mały łobuz na przeponę uciska aż mi się ciężko oddycha.

Do góry