reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Cena jest zdecydowanie wygorowana!

A co do mojego nowofundlanda jest pieszczochem, ale ja niestety go ostatnio unikam z uwagi na brzuch. Czasami potrafi tak sie do mnie wpychac, ze czasem glowa z calej pary walnie mnie w brzusio, a nie uwazam, zeby ten jego lepek byl bezpieczny dla Julci. Ale niejako bez ciazy jest slodki. Maz to juz wogole go rozpieszcza, ze szok!

reklama
A co do mojego nowofundlanda jest pieszczochem, ale ja niestety go ostatnio unikam z uwagi na brzuch. Czasami potrafi tak sie do mnie wpychac, ze czasem glowa z calej pary walnie mnie w brzusio, a nie uwazam, zeby ten jego lepek byl bezpieczny dla Julci. Ale niejako bez ciazy jest slodki. Maz to juz wogole go rozpieszcza, ze szok!
no powiem Ci ,że ja też musze uważać na mopją sunię bo czasami też za bardzo chce się przytulać...a że do drobiażdżków nie należy to mam ją cały czas na uwadze ;)

no powiem Ci ,że ja też musze uważać na mopją sunię bo czasami też za bardzo chce się przytulać...a że do drobiażdżków nie należy to mam ją cały czas na uwadze ;)

Tak co do drobiazgu to sie zgodze. Widac na foto, ze to kawal psa. Nie wiem, jak twoja sunia, ale moj Koda wogole nie ma wyczucia. Juz jest ogolnie doroslym psem, ale glupiutki to on jest niesamowicie. Strasznie mi czasami sumienie nie daje spokoju, ze nie dbam o niego, ale narazie nie moge. Jest zbyt silny dla mnie.

Nakrecilam sie... to sie tez pochwale moimi zwierzatkami...
Szara jest Miko, czarno bialy Figaro, syn Miko. No i ten czarny, wielki Koda :)

Koty maja takie miny, jakby mialy powiedziec "Ty stara! Idz Ty z tym aparatem!"

Załączniki

• kot.jpg
    kot.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC11864.jpg
    SDC11864.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 26
  • koda.jpg
    koda.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 26
Dziękuję Wam dziewczynki za odpowiedzi:-)
Pocieszyłyście mnie, że jak skończę brać leków odpowiednim czasie, to może urodzę nie po terminie.:tak:
Jutro idę do szkoły rodzenia. U nas nie trzeba mieć odpowiedniego obuwia, tylko zdejmuje się buty, bo w całej sali są wyłożone materace. I ponieważ nie jestem jedyną osobą, która ma skurcze, nie będziemy ćwiczyć za dużo i bez obciążania brzuszka. Ale nawet, jakbyśmy nie ćwiczyły, i tak uważam, że warto jest chodzić na te zajęcia.
Życzę Wam miłego wieczorku:happy:

Wiecie, a ja sie stresuje troszke ta szkola rodzenia... Znaczy, ja zawsze tak mam, ze jak ide w nowe otoczenie to mam lekkie parcie :) ale ciekawosc i chec zobaczenia tego od wewnatrz jest tez rownie silna.

slonkoonline świetne zwierzaki , ale Koda jest najlepszy :)
uwielbiam nowofunlandy...sa piękne :)
moja nie jest taka duża, raz ,ze to owczarek niemiecki a dwa ,że suczka :) one zawsze są mniejsze no ale swoje 32 kilo waży klopsik mój ;)

Ale napewno niezla ma "pare" znaczy silke... Lubie takie duze pieski.
Kiedys jak bylismy u weterymarza, z powodu kleszczy Pan dr powiedzial, ze Koda to taki maly konik. No i leczenie tez kosztowalo mniej wiecej tyle co za konia :D

patusia, ankzoc, ula - dzieki dziewczyny jestescie kochane...buziak dla was...

princesstopik- oj witaj dawno cie tu nie bylo...super pokojik...

kasica- trzymam i za ciebie...powodzenia...

confi- super psinka...

A u mnie z dzidzia ok... slyszalam serduszko super... ale co gorsze bialko w moczu dalej jest a oni kuzwa nic z tym nie robia... mam tego dosc... bo w PL juz dawno bym miala dodatkowe badania i jak cos to antybiotyki... a tu niccccccc.... tylko duzo pij i pij jak mozna pic 4 litry samej wody.... i do tego inne napoje... przeciez mozna oszalec i peknac... mam juz tego dosc...

reklama
PAULA7 -powiem ci z wlasnego doswiadczenia ja mialam bialko w moczu ale sladowe ilosci lekarz od razu zalecil przyjmowanie UROSEPTU 3x2 tabl dziennie.Jest to lek ziolowy bez recepty ale bardzo skuteczny i co wazniejsze nie szkodliwy w ciazy.i JAK TAK SOBIE GO BRALAM PRZEZ MIESIAC po bialku ani sladu:-)

Do góry