reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kochane, dzieki za wszystkie miłe słowa. Już mi dobrze, jak każda "Ruda Bestia" dopiełam swego. Taka awantura sie wczoraj zapowiadała, że dziś nie wytrzymałam i poszła powtórka, po czym mój mąż przyznał mi racje, cofnął wszystko i po sprawdzeniu tego szpitala stwierdził, że mądrze wybrałam! Tylko, że już o tym wcześniej wiedziałam tylko niedowiarka musiałam przekonać:wściekła/y::-p ale jak się baba uprze, to zrobi wszystko. A w szkole dziś pełen spokój. podwójny magnezik przed zajęciami i poszło. och, poczułam się znów jak ryba w wodzie, ten strach w ich oczach i uczucie absolutnej władzy... i byłam miła i zartowałam i nawet wstawiłam ze dwie piatki! Tylko, że za bardzo się postarałam i jutro też musze dobrą panią:rofl2:
Wiecie dziewczyny, lubie uczyć. Chyba mam powołanie...

a z życia naszego dziecka- ona też lubi szkołe! Jaka spokojna nawet na zatłoczonych i głośnych korytarzach! chyba gdyby nie to małe wspracie z jej strony, to nie byłabym dziś taka miła...

Całuje, odezwę się wieczorem!

reklama
A i jeszcze zapomnialam dodac, ze tez niedlugo ide do lekarza. Jak nie wpadne w panike, to zadam mu tym razem tyle pytan, ze pojdzie mu w piety! Wy tyle wiecie, a ja nic. Nawet razu nei wspomnial mi o szyjce macicy, o zadych skurczach mi nie mowil, zadnych jakichs pozytecznych rad, wskazowek!
Chociaz nie powiem, jest mily i czasem zartuje, ale to mi nie pomaga w byciu wciazy!

aneteczka, no proszę ale się udało tej Waszej psinie!:tak: Jest na prawdę urocza... ja ostatnio też prawie przygranęłam pieska który sie błąkał po osiedlu i też był rasowy... niestety (dla mnie) znazał sie właściciel :sorry2:

Dziewczyny czy do szkoły rodzenia trzeba zabrac strój do ćwiczeń dla mnie i meza ???:confused: Czy trzeba miec buty na zmiane?? Ja sie nie wypytałam a niedługo ide :sorry2:

Kasiu: Ja wczoraj pytalam poloznej przez tel. to powiedziala, ze ja raczej musze miec cos "wygodnego" a maz niekoniecznie :)

A buty... dobre pytanie :) To mi nie przyszlo do glowy. Ale chyba przydadza sie do cwiczen. Najlpesze, ze ja nie mam takich przyzwoitych w domu.

katarzynak83 do samej szkoły rodzenia nie trzeba stroju gimnastycznego. Są to zajęcia teoretyczne i siedzi się we własnym ubraniu. Cwiczenia powinny być osobno , przynajmniej tak jest u nas . Poza tym nie na wszystkie ćwiczenia przychodzi się z mężem, położne dbają o to by na niektóre ćwiczenia przychodzić samemu ;)
A jeśli Ty nie jesteś pewna to zawsze możesz gdzieś do torby wrzucic koszulke i spodenki tak na wszelki wypadek

slonkoonline standardowo pępek powinien się zagoić w dwa tygodnie ale jak z wszystkim róznie to bywa

chciałam wam jeszcze pokazać moją sunię i jej ulubioną pozycję...u pańci na kolanku ;)
ta blada noga to oczywiście moja :p

Załączniki

• rózne 001.jpg
    rózne 001.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Oooo... Jaki pieszczoch! uwielbiam zwierzaki! Moj piesio (nowofundlan) z uwagi na gabaryty przebywa na dworzu... Lekarz kazal mi sie pozbyc kotow, ale ja niepokorna nie pozbylam sie. Czasme nawet jeden z nich spi z nami :p

Znalazlam wlasnie fajne body na allegro, tylko cena jest nieco spora, jak dla mnie. Fajne bo w rekawkach sa juz rekawiczki niedrapiki.
bas06 BODY NIEDRAPKI Carter's KWIATUSZEK 0-1M NB (570914257) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

oo nowofunlandy są słoodkie :D takie misie
ale faktycznie nie na nasze warunki mieszkaniowe ;)

a co do body...hmmm jak dla mnie nie są warte tej ceny. Dużo ładniejsze są bez niedrapek które też wolę kupić osobno. Ostatnio kupiłam takie słodkie w H&M i w zupełności mi to wystarczy ;)

Do góry