tsarina
MamaPower!
Kochane, dzieki za wszystkie miłe słowa. Już mi dobrze, jak każda "Ruda Bestia" dopiełam swego. Taka awantura sie wczoraj zapowiadała, że dziś nie wytrzymałam i poszła powtórka, po czym mój mąż przyznał mi racje, cofnął wszystko i po sprawdzeniu tego szpitala stwierdził, że mądrze wybrałam! Tylko, że już o tym wcześniej wiedziałam tylko niedowiarka musiałam przekonać ale jak się baba uprze, to zrobi wszystko. A w szkole dziś pełen spokój. podwójny magnezik przed zajęciami i poszło. och, poczułam się znów jak ryba w wodzie, ten strach w ich oczach i uczucie absolutnej władzy... i byłam miła i zartowałam i nawet wstawiłam ze dwie piatki! Tylko, że za bardzo się postarałam i jutro też musze dobrą panią
Wiecie dziewczyny, lubie uczyć. Chyba mam powołanie...
a z życia naszego dziecka- ona też lubi szkołe! Jaka spokojna nawet na zatłoczonych i głośnych korytarzach! chyba gdyby nie to małe wspracie z jej strony, to nie byłabym dziś taka miła...
Całuje, odezwę się wieczorem!
Wiecie dziewczyny, lubie uczyć. Chyba mam powołanie...
a z życia naszego dziecka- ona też lubi szkołe! Jaka spokojna nawet na zatłoczonych i głośnych korytarzach! chyba gdyby nie to małe wspracie z jej strony, to nie byłabym dziś taka miła...
Całuje, odezwę się wieczorem!