reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dzień dobry dziewczyny :-)
Tak się rozpisałyście o tych chorobach...a dopiero najgorsze przed nami...marzec w Polsce bywa różny i pełno w powietrzu fruwa zarazków...ja cały czas smarkam...ale póki nie mam gorączki to nie jest źle...dzisiaj wieczorkiem idę do gina:tak: już nie mogę się doczekać...niech poogląda małą ze wszystkich stron:tak:...a i czeka mnie badanie ginekologiczne więc muszę sie przygotować:baffled: nigdy nie używałam kremów do depilacji a zwykłe jednorazówki....dzisiaj będę pierwszy raz dokonywać depilacji przed lusterkiem:baffled: aż się boje;-)
Aga29 bardzo dziękuję za odpowiedź

reklama
Nina27 - dopiero teraz masz badanie gin.?
Ja zarówno w pierwszej ciązy jak i tej miałam robione takie badanie przy każdej wizycie

Teraz idę w czwartek - i tez "operacja" przed lusterkiem mnie czeka :-D

iwona nie mam pierwszy raz badania właściwie na każdej wizycie miałam tylko ostatnio nie było takiej potrzeby...no ale przez miesiąć to troszkę się zarosło:szok: wcześniej jeszcze jakoś dałam radę...ale teraz brzuszek przeszkadza i zasłania moje intymne miejsca...przynjamniej mnie jak patrzę z góry:-D więc będę dzisiaj się gimnastykować:rofl2: już ostatnio nawet golenie nóg kosztuje mnie kupę wysiłku...Pozdrawiam

Witam Dziewczynki :-)

hehe - a mnie dzisiaj czeka wizyta u gin, a co za tym idzie - całe przygotowanie do niej ;-) (mam nadzieję, że dam radę, i nie zrobię sobie krzywdy maszynką:baffled:).

No i może dzisiaj ja umieszczę w końcu jakieś imię przy swoim suwaczku - takie jest przynajmniej moje życzonko na dzisiejszy dzień :-D

Ja dziś wieczorem też mam wizytę zobaczymy co powie na moje wyniki cukru czy szpital czy poradnia:-( mam nadzieje ze nie szpital bo się zapłacze - mój mąż jeszcze też na szpitalnym utrzymaniu :-(
No i koniecznie trzeba zważyć Małą czy nie za duża. Cały dzień stresujacy przez taką wizyte.
Wczoraj pod nogi lóżka położyli mi 30 cm betonowe klocy w celu podwyższenia (wymóg dla mojego męża po operacji) i teraz jak siedze na nim to nie dotykam nogami do podłogi tylko jakies 10 cm nad :) szczerze mowiac nie spalam dzis na nim bo mam stracha ze sie zawali pode mna poczekam az Mój Kris je przetestuje.:tak:

Na te dzisiejsze stresy mam ogromną ochotę zmienic kolor włosów na rudy (juz od dawna sie zamierzam) - chyba zaraz pojde do mojej fryzjerki na konsultacje
Pozdrawiam

ankzoc - dzięki za wsparcie :-D

*AgA* - wobec tego trzymam kciuki za pozytywną wizytę u lekarza:-) ja też jestem ciakawa wymiarów maleństwa, chociaż w równym stopniu interesuje mnie jego płeć (czy potwierdzi się na 100% Dziewucha - miałabym prezent imieninowy dla babci i teścia - chociaż Teściu wolałby wnuka, hehe..;-))
a kolorek jak najbardziej popieram (osobiście najlepiej czuję się w rudym, a i mój M szaleje za tym kolorem, nawet sam mi wybiera idealny odcień u fryzjera, badź kupuje farby..)

a kolorek jak najbardziej popieram (osobiście najlepiej czuję się w rudym, a i mój M szaleje za tym kolorem, nawet sam mi wybiera idealny odcień u fryzjera, badź kupuje farby..)

:-) no właśnie jakoś tak wiosennie i słonko świeci wiec jest chęć na zmiany tylko aga_k_m ja całe życie blondynka byłam i mam pietra przed drastyczną zmiana. Każdy mówi żeby poczekać aż urodzę tylko ze jakoś już się napaliłam poza tym mój Mąż tez nie może się doczekać efektu

patusia - Ty się zastanawiasz czy to dobrze że tak dużo kopie, a moja mała ostatnio jakaś taka spokojniejsza....tzn nie to żebym jej nie czuła w ogóle ale wcześniej była bardzo aktywna...w dodatku chyba jest odwrócona do środa bo dostaję kopniaki tylko po wnętrznościach :eek:

reklama
Patusia u mnie tez różnie - bywają dni ze cały dzień się wierci a czasami tylko wieczorem. Na pewno nie lubi autobusów bo jak tylko wsiadam i autobus rusza robi się rewolucja w brzuchu.
A jak chce nagrać dla babci ruszający się brzuch to przez 15 min cisza do momentu wył. kamery :-Dmały złośliwiec

Do góry