reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

O tych pacjentkach to jakis koszmar! Matko boska! A fe! Az mi jest nie dobrze!

AgA ja tez do 22tc nastawialam sie na chlopca, wiec nie martw sie. Nie tylko twoje dziecko ma poprzestawiane :) Nawet z kolezanka jedna sie mocno klocilam, zeby juz przestala lazic i gadac, ze dziewczynka, bo ja jestem pewna na wiecej niz 100%, ze to chlopiec. Chociaz wiesz... lekarz powiedzial, ze RACZEJ nic juz nie wyrosnie... A moze jednak :D

reklama
:-) no to jest nas dwie:-)
A propos pacjentek moja ciocia kiedyś opowiadała ze przychodzą do niej np kobiety z grzybica pochwy a jak się rozbierają to ściągają majtki przez buty
:szok:

hehe - AgA - a wiesz, że ja też miałam większe przeczucie na Synka, hehe:-D.. Mój mąż znowu, przez cały cykl związany z próbą zajścia w ciążę (ok. 6 m-cy) - mówił, że to będzie córa (bo On niby takie szczęście ma w życiu :-p ) - póki co jest ona potwierdzona w 90% (i nawet wczoraj różowe bodziaki zakupił w Tesco (cheerokee) )

Kurcze - już nie mogę się doczekać wizyty (a to dopiero ok. 17:00)..ehhh...

hmmm - ja myślałam póki co jedynie o tetrowych.. Podpytałam przyjaciółkę - i Ona podpowiedziała mi, że - 30 sztuk jest w sam raz (ze względu na pranie chociażby)...

A ja nadal sie zastanawiam jak z tymi pieluchami zrobic... Wczoraj z tesciowa gadalam, mowila, ze jej trzej synowie na tetrowych wyrosli i zyja. No, ale "pampersy" sa wygodne. W nocy np. nic dziecku nie poleci....

ja też zastanawiam się nad 2-3 otulaczami w rozmiarze NB (u mnie i tak mniejsze odpadają - jestem przygotowana na pojawienie się 60 cm "klocuszka", i pewnie z wagą 4000g :szok:, hihi).
Swoje zamówienie chyba też zrealizowałabym we Wrocławiu (na Komandorskiej mieszka moja ciocia, a to rzut beretem od Powstańców) - w samym marcu spędzę każdą sobotę na Uczelni...
Raz jeszcze dzięki za info o tych otulaczach - nie wiedziałam, ze takie cacka istnieją (a moja mama juz mnie przygotowała na to, że ona to będzie Dziecko przebierała w tetrę :happy:)

Dziewczyny czy te otulacze sa do wkladania tam zwyklych tetrowych pieluszek bo ja dla corci kiedys mialam takie majtki siatkowe do tetry ale z folia pod spodem zeby nie przemieklo czy to to samo?

dziewczynki tez dla poprawy homoru zrobilam sobie baleyage moja bratowa jest fryzjerka wiec mialam niedzielny seans fryzjerski.ja preferuje u siebie blondy choc rudy jest przesliczny zwlaszcza podoba mi sie rudy tej dziennikarki z serialu barwy szczescia:tak::tak::tak:

reklama
Akunia, iwona - dzięki dziewczyny :tak: wczoraj zrobiłam sobie peeling tym urządzeniem, nie mogłam się powstrzymać ;-) skórka na twarzy była super - gładziutka jak pupcia niemowlęcia :-)

dziewczyny - życzę powodzenia na badaniach, nie macie się czym stresować :tak:

oj patusia współczuję ci tej soboty :baffled: masakra żeby tyle godzin siedzieć, gości zabawiać i jeszcze koło nich "latać" :crazy:.......

Do góry