reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

O tych pacjentkach to jakis koszmar! Matko boska! A fe! Az mi jest nie dobrze!

AgA ja tez do 22tc nastawialam sie na chlopca, wiec nie martw sie. Nie tylko twoje dziecko ma poprzestawiane :) Nawet z kolezanka jedna sie mocno klocilam, zeby juz przestala lazic i gadac, ze dziewczynka, bo ja jestem pewna na wiecej niz 100%, ze to chlopiec. Chociaz wiesz... lekarz powiedzial, ze RACZEJ nic juz nie wyrosnie... A moze jednak :D

reklama
:-) no to jest nas dwie:-)
A propos pacjentek moja ciocia kiedyś opowiadała ze przychodzą do niej np kobiety z grzybica pochwy a jak się rozbierają to ściągają majtki przez buty
:szok:

hehe - AgA - a wiesz, że ja też miałam większe przeczucie na Synka, hehe:-D.. Mój mąż znowu, przez cały cykl związany z próbą zajścia w ciążę (ok. 6 m-cy) - mówił, że to będzie córa (bo On niby takie szczęście ma w życiu :-p ) - póki co jest ona potwierdzona w 90% (i nawet wczoraj różowe bodziaki zakupił w Tesco (cheerokee) )

Kurcze - już nie mogę się doczekać wizyty (a to dopiero ok. 17:00)..ehhh...

hmmm - ja myślałam póki co jedynie o tetrowych.. Podpytałam przyjaciółkę - i Ona podpowiedziała mi, że - 30 sztuk jest w sam raz (ze względu na pranie chociażby)...

A ja nadal sie zastanawiam jak z tymi pieluchami zrobic... Wczoraj z tesciowa gadalam, mowila, ze jej trzej synowie na tetrowych wyrosli i zyja. No, ale "pampersy" sa wygodne. W nocy np. nic dziecku nie poleci....

ja też zastanawiam się nad 2-3 otulaczami w rozmiarze NB (u mnie i tak mniejsze odpadają - jestem przygotowana na pojawienie się 60 cm "klocuszka", i pewnie z wagą 4000g :szok:, hihi).
Swoje zamówienie chyba też zrealizowałabym we Wrocławiu (na Komandorskiej mieszka moja ciocia, a to rzut beretem od Powstańców) - w samym marcu spędzę każdą sobotę na Uczelni...
Raz jeszcze dzięki za info o tych otulaczach - nie wiedziałam, ze takie cacka istnieją (a moja mama juz mnie przygotowała na to, że ona to będzie Dziecko przebierała w tetrę :happy:)

Dziewczyny czy te otulacze sa do wkladania tam zwyklych tetrowych pieluszek bo ja dla corci kiedys mialam takie majtki siatkowe do tetry ale z folia pod spodem zeby nie przemieklo czy to to samo?

dziewczynki tez dla poprawy homoru zrobilam sobie baleyage moja bratowa jest fryzjerka wiec mialam niedzielny seans fryzjerski.ja preferuje u siebie blondy choc rudy jest przesliczny zwlaszcza podoba mi sie rudy tej dziennikarki z serialu barwy szczescia:tak::tak::tak:

reklama
Akunia, iwona - dzięki dziewczyny :tak: wczoraj zrobiłam sobie peeling tym urządzeniem, nie mogłam się powstrzymać ;-) skórka na twarzy była super - gładziutka jak pupcia niemowlęcia :-)

dziewczyny - życzę powodzenia na badaniach, nie macie się czym stresować :tak:

oj patusia współczuję ci tej soboty :baffled: masakra żeby tyle godzin siedzieć, gości zabawiać i jeszcze koło nich "latać" :crazy:.......

Do góry