reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Dziękuje ogromnie marychna, staram się nie stresować jak mówisz, ale już swoje przepłakałam ... :frown: muszę zmienić lekarza prowadzącego, bo właśnie się przeprowadziłam i mam zamiar jutro z samego rana umówić się jak najszybciej na wizytę do innego, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Dziękuje jeszcze raz Marychna! :happy2:

reklama
KAATHARINA nie powinnas sie przejmowac jedna tabletka jeszcze nikomu nie zaszkodzila...nieszkodzi nigdy dodatkowa wizytau gin ...dla twojego spokoju:)
ale mysl pozytywnie napewno jest wszystko ok zwlaszcza w 3 trymestrze i lozysko naprawde splenia swoje zadanie jako filtr jak dziewczyny Ci juz wczesniej pisaly
buzka i tzrymaj sie
pozdrawiam;-)

Akunia oto co znalazłam w internecie o tym produkcie:
Jednorazowe waciki oczyszczające do twarzy o silnym działaniu rozjaśniającym niedoskonałości cery. Wystarczy wyjąć jeden płatek z magicznego opakowania i nałożyć na wibrującą główkę. Delikatny masaż usunie martwy naskórek, a także dokładnie oczyści twarz z makijażu, o wiele dokładnie niż ręczny zabieg peelingu. Absolutny hit dla często podróżujących i ceniących komfort gładkiej, nieskazitelnej cery.

Urządzenie to działa na jedną baterie paluszka, płatki są jednorazowe, najpierw je przyklejamy do głowicy a potem trzeba zwilżyć pod wodą, uządzenie lekko masuje skóre. Mam mieszaną cerę,

dziewczyny a powiedzcie mi proszę (bo ja już zgłupiałam:baffled:) jak się przechodziło świnkę to nie można się nią zarazić drugi raz??

I Tobie Krystyna dziekuje za odpowiedź! :happy: A na wizytę mam nadzieje umówić już na ten tydzieź. Pozdrowienia i zdrowia dla wszystkich mam i dzieciaczków, bo teraz dużo wirusów się kręci w powietrzu ... u mnie w rodzinie prawie wszyscy chorzy!

u mnie poprzedni wieczór był okropny miałam bóle to znaczy tak mi się wydawało najpierw zaczeło się od żełądka potem bolało mnie niżej trudno było mi dokładnie określić miejsce bulu ale jakoś usnełam i rano było już ok,na szczęście we wtorek mam wizytę u gin i mam nadzieję że tam wszystko o.k.

u mnie tez choroby....
na szczescie mnie ominelo... jedynie moj synek o 4.00 nad ranem obudzil sie z goraczka i bolem glowy... i od tej pory nie spie... bo ja to mam zawsze jakies chore wizje i pozniej zasnac nie moge... przesiedzialam do rana przy jego lozku... w dzien ok ale teraz na wieczor na nowo... nie wiem czemu bo nie ma kataru ani kaszlu... o co chodzi z ta goraczka????

barmanka jednym slowem jest to peeling mechaniczny inaczej mowiac poniewaz usuwa martwy naskorek. jednego mozesz byc pewna nie uzywaj go czesciej niz 2 do 3 razy w tyg. postepuj jak w przypadku pellingu. a uwazaj jezeli masz cere naczynkowa, bo takie cos moze zbyt mocno pobudzic i doprowadzic do pekania naczynek

reklama
Do góry