reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m - mam nadzieje, że dzis kruszynka sie odsłoni :)
Mój mały tez był wstydzioszkiem, ale w końcu sie udało :-D

*AgA* - trzymam kciuki za wyniki
Ja jutro ide na powtórke badan z większym obciązeniem, czyli 70g
ciekawe co wyjdzie :baffled:

patusia44- mój mały kopie jak oszalały az czasem sie wzdrygam :-D
A najbardziej lubi kopac w miejscach publicznych łobuzuak jeden
az się boję co to będzie jak sie urodzi :dry:
córcia była dużo spokojniejsza :-)

reklama
:-)Dzien dobry! (po dlugiej nieobecnosci)

U mnie tez za oknem wiosna. Normalnie zrobie pranie i lece wieszac na dworku. Ale bedzie pachnialo. Mniam... :tak:

Wy idziecie na wizyty zaraz, a mnie juz skreca, zeby isc na USG, tak dawno ostatnie bylo. No, ale coz wytrzymam jeszcze. Tylko, ze to az 2 tygodnie. Ale bedzie wypasione, bo zrobimy 3d. W nadchodzacy poniedzialek ide do do gina na wizyte, ale to tylko takie kontrolne "srutu tu" bedzie.

Tez kiedys bylam rudzielec! Ale ja zle wspominam, bo nie moglam pozniej doprowadzic sie do kultury. Wszystko zmywalo sie do marchewki okropnej i nie moglam w zaden sposob zrobic blondu z tego. Czekalam ponad rok na moje wlosy, jak czubek z odrostami strasznymi.
Ale mamy specyficzny okres w naszym zyciu i mozemy szalec :-D

Bylam tez wczoraj na wystawie "Bodies The Exhibition". To ta niemiecka wystawa, co byla taka afera, ze preparaty sa z ludzkich zwlok zrobione. Bardzo to dla mnie, studentki paramedycyny, ciekawe bylo i weszlam tez do wystawy z plodami... Bylo tam dzieciatko wlasnie w 28 tc, tak jak moja Julcia. Stalam chyba z 30 min i zastanawialam sie gdzie ta moja Julcia sie miesci...?!?

aga_k_m Ja juz o sprawy depilacyjne meza prosze :-D dla wlasnego bezpieczenstwa, bo ja juz na tzw. "lustrzyce" cierpie.

Hallo mamusie:-D

My dzisiaj leniwie bo jest wolne w Grecji, wiec wybieramy sie niedlugo na kawke hehe ja soczek:tak:

W Grecji nie ma takich praktyk ze badania na fotelu, kobiet w ciazy.Chyba ze cos sie dzieje i oczywiscie przed porodem:baffled:

Nina i dwie AGI powodzenia na badaniach:tak:Aga k_m mam nadzieje ze malenstwo sie ujawni i juz wstawisz imie swojego szkraba:-DKochane uwazajcie z zyletkami, ja tez z lusterkiem sie gole:happy:trudno sie tak golic...

buzki i powodzenia dziewczynki:rofl2:

dziękuję Kochane za dobre myśli :)) Kurcze, ja już tak bardzo chcę zwracać się po imieniu do Dzieciątka... Niby płeć jest mi zupełnie obojętna - ale tyle może wcześniej rozwiązać...

a z tą depilacją - to mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle... Staram się regularnie depilować, no ale ostatnio już zauważyłam, że bez lusterka to różnie wychodzi...Ale męża dzisiaj napewno o to nie poproszę - bo dopiero może być rzeźnia, hehe...

Moj maz o dziwno nie protestuje, mozna nawet powiedziec, ze jest chetny :) Ciekawe dlaczego...?!?! Pf! No, ale ja juz wole jego poprosic niz isc do lekarza, jak pewnego razu.... :/ Dopiero w domu sie zorientowalam, ze tak cudownie i gladnko mi to nie wyszlo. Hehe... Ciekawe co Pan dr. sobie pomsylal :)

moj gin to Kobieta, więc pewnie zrozumie :zawstydzona/y: hehe - a poza tym ma dzisiaj imieniny, więc osłodzę jej wizytę MERCI i może będzie dla mnie łaskawsza;-)

Oooo... Dobry pomysl :) Hiehie... Chociaz, zeby sie nie okazalo, ze jest np. na diecie a Ty jej przynosisz pokuse z ktora ona walczy od miesiecy :D Hiehie.... Zartuje! Napewno sie ucieszy.

misza - to już jest porażka na całej linii!!! ale cóż - higiena jak i kultura osobista - to sprawa indywidualna każdej osóbki...

misza ło matko fuj!!:szok: wyrazy współczucia dla Twojej teściowej...brrr
aga_k_m ja tam też męża wolę do takiej roboty nie zaciągać bo wiem że lepiej już bym to sama zrobiła nawet bez lusterka;-)

reklama
Dziękuje za pocieszenie na pewno się przyda.
Wizyta u fryzjera jutro o 9.00 :) wkleję zdjęcie przed i po bez względu na wynik:szok:
aga_k_m czekamy na wieści o córeczce lub synku
A mój były facet tez zostanie tata w maju :-D ale oni nie chcą znać płci dziecka chcą mieć niespodziankę.
Ja bym tak nie potrafiła choćby z tego względu ze wiem jak urządzić kącik dla małej no i jakoś tak lepiej już utożsamiać dziecko z płcią.
Do 20 tyg myślałam ze będę miała synka nawet mówiłam o dziecku "ON" .
Jak sie okazalo ze dziewczynka ku radosci mężą wpadłam w panike ze zostanie tranzwestytka bo jej sie przestawi wszystko od mojego "męskiego myslenia"
:-D

Do góry