reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ania_77 tyle że ja właśnie chodzę prywatnie i to do naprawdę rewelacyjnego specjalisty..za każdym razem bada, robi usg ale wagi mi nigdy nie podawał:baffled: w ten poniedziałek mam wizytę to na pewno się zapytam ile moja mała kruszynka waży bo bardzo mnie to ciekawi
Confi chciałabym wcześniej i to bardzo:-) a jakoś wydaje mi się (w przeciwieństwie do Ciebie) że mogę przenosić....no zobaczymy...Ty piszesz o kwietniu to na którego maja masz termin?? ja mam na 21 i już od początku maja muszę być spakowana (na pewno będę:-))

reklama
Dziewczynki zapomniałam wam napisać że w swoim profilu dodałam kilka swoich ślubnych foteczek :tak: :-) :-)
miłego oglądania wam życzę ;-)

Nina ja mam termin na 12 maja więc połowa kwietnia to dobry czas na przygotowanie się . Nie lubię odkładac takich rzeczy na ostatnią chwilkę ;)

no to faktycznie możesz jeszcze być kwietniową mamusią:-) mnie to raczej nie grozi..
Dziewczyny właśnie tak odnośnie wypłat to zastanawiam się jaka kaska wpłynie w tym miesiącu na konto:baffled: od początku lutego jestem na l4..ale nie żałuję że podjęłam taką decyzję bo przynajmniej jestem wypoczęta..na wszystko mam czas..

Dziewczynki zapomniałam wam napisać że w swoim profilu dodałam kilka swoich ślubnych foteczek :tak: :-) :-)
miłego oglądania wam życzę ;-)
No śliczna Panna Młoda z Ciebie :tak::tak: Gratuluję!:tak:
A tak przy okazji to mieliście na ślubie dwóch świadków?? Tzn dwóch męskich świadków? Ja tak miałam i myślałam że już nikt nie ma tak samo ;-)

No śliczna Panna Młoda z Ciebie :tak::tak: Gratuluję!:tak:
A tak przy okazji to mieliście na ślubie dwóch świadków?? Tzn dwóch męskich świadków? Ja tak miałam i myślałam że już nikt nie ma tak samo ;-)

a dziękuję pięknie :* :laugh2:
tak mieliśmy dwóch facetów, ja mam tylko brata, a mój mąż wybrał sobie jednego ze swych najlepszych przyjaciół. oczywiście były głosy typu "na jak - dwóch facetów?" ale ja już tam mam że jak coś postanowię to basta :-)
i powiem wam że brat sprawdził się w 1000% jako mój świadek, miałam dużą pomoc z jego strony, i dbał o mnie jak najbliższa przyjaciółka :-)

a dziękuję pięknie :* :laugh2:
tak mieliśmy dwóch facetów, ja mam tylko brata, a mój mąż wybrał sobie jednego ze swych najlepszych przyjaciół. oczywiście były głosy typu "na jak - dwóch facetów?" ale ja już tam mam że jak coś postanowię to basta :-)
i powiem wam że brat sprawdził się w 1000% jako mój świadek, miałam dużą pomoc z jego strony, i dbał o mnie jak najbliższa przyjaciółka :-)
No to pięknie! Najważniejsze że Wy byliście zadowoleni... :tak:
tsarina, u Ciebie widze że też śmiesznie było ;-)

Mnie tam plotki nie interesowały... choć oczywiście musiałam uprzedzić dj na weelu aby nie było jakiegoś wspólnego tańca świadków czy coś takiego ;-)

no tsarina wyobrażam sobie :-D
wiesz - nas młodych to nie dziwią takie zwyczaje :tak:
ale weź spróbuj podyskutować o nich z babciami albo starszymi ciotkami :rofl2:

reklama
Mnie tam plotki nie interesowały... choć oczywiście musiałam uprzedzić dj na weelu aby nie było jakiegoś wspólnego tańca świadków czy coś takiego ;-)

no ja miałam to samo z moim dj ;-)
do tego jeszcze w kościele mieliśmy (wszystkie pary które tego dnia ślub brały) taką firmę która kościół stroiła, i para przed nami miała na świadków pare - chłopca i dziewczyne i oni mieli tak fajnie swoje krzesła połączone...ale u nas to odpadało - no bo jak by to wyglądało - dwóch facetów a krzesła połączone materiałem tworząc jakieś serduszkowe zawijaksi :rofl2:
hihihi przypomniało mi się jak biedny kamerzysta w panice przyleciał do nas z wiadomością "wystrój wam zwijają!!" :-D :-D

Do góry