reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Ania_77 tyle że ja właśnie chodzę prywatnie i to do naprawdę rewelacyjnego specjalisty..za każdym razem bada, robi usg ale wagi mi nigdy nie podawał:baffled: w ten poniedziałek mam wizytę to na pewno się zapytam ile moja mała kruszynka waży bo bardzo mnie to ciekawi
Confi chciałabym wcześniej i to bardzo:-) a jakoś wydaje mi się (w przeciwieństwie do Ciebie) że mogę przenosić....no zobaczymy...Ty piszesz o kwietniu to na którego maja masz termin?? ja mam na 21 i już od początku maja muszę być spakowana (na pewno będę:-))

reklama
Dziewczynki zapomniałam wam napisać że w swoim profilu dodałam kilka swoich ślubnych foteczek :tak: :-) :-)
miłego oglądania wam życzę ;-)

Nina ja mam termin na 12 maja więc połowa kwietnia to dobry czas na przygotowanie się . Nie lubię odkładac takich rzeczy na ostatnią chwilkę ;)

no to faktycznie możesz jeszcze być kwietniową mamusią:-) mnie to raczej nie grozi..
Dziewczyny właśnie tak odnośnie wypłat to zastanawiam się jaka kaska wpłynie w tym miesiącu na konto:baffled: od początku lutego jestem na l4..ale nie żałuję że podjęłam taką decyzję bo przynajmniej jestem wypoczęta..na wszystko mam czas..

Dziewczynki zapomniałam wam napisać że w swoim profilu dodałam kilka swoich ślubnych foteczek :tak: :-) :-)
miłego oglądania wam życzę ;-)
No śliczna Panna Młoda z Ciebie :tak::tak: Gratuluję!:tak:
A tak przy okazji to mieliście na ślubie dwóch świadków?? Tzn dwóch męskich świadków? Ja tak miałam i myślałam że już nikt nie ma tak samo ;-)

No śliczna Panna Młoda z Ciebie :tak::tak: Gratuluję!:tak:
A tak przy okazji to mieliście na ślubie dwóch świadków?? Tzn dwóch męskich świadków? Ja tak miałam i myślałam że już nikt nie ma tak samo ;-)

a dziękuję pięknie :* :laugh2:
tak mieliśmy dwóch facetów, ja mam tylko brata, a mój mąż wybrał sobie jednego ze swych najlepszych przyjaciół. oczywiście były głosy typu "na jak - dwóch facetów?" ale ja już tam mam że jak coś postanowię to basta :-)
i powiem wam że brat sprawdził się w 1000% jako mój świadek, miałam dużą pomoc z jego strony, i dbał o mnie jak najbliższa przyjaciółka :-)

a dziękuję pięknie :* :laugh2:
tak mieliśmy dwóch facetów, ja mam tylko brata, a mój mąż wybrał sobie jednego ze swych najlepszych przyjaciół. oczywiście były głosy typu "na jak - dwóch facetów?" ale ja już tam mam że jak coś postanowię to basta :-)
i powiem wam że brat sprawdził się w 1000% jako mój świadek, miałam dużą pomoc z jego strony, i dbał o mnie jak najbliższa przyjaciółka :-)
No to pięknie! Najważniejsze że Wy byliście zadowoleni... :tak:
tsarina, u Ciebie widze że też śmiesznie było ;-)

Mnie tam plotki nie interesowały... choć oczywiście musiałam uprzedzić dj na weelu aby nie było jakiegoś wspólnego tańca świadków czy coś takiego ;-)

no tsarina wyobrażam sobie :-D
wiesz - nas młodych to nie dziwią takie zwyczaje :tak:
ale weź spróbuj podyskutować o nich z babciami albo starszymi ciotkami :rofl2:

reklama
Mnie tam plotki nie interesowały... choć oczywiście musiałam uprzedzić dj na weelu aby nie było jakiegoś wspólnego tańca świadków czy coś takiego ;-)

no ja miałam to samo z moim dj ;-)
do tego jeszcze w kościele mieliśmy (wszystkie pary które tego dnia ślub brały) taką firmę która kościół stroiła, i para przed nami miała na świadków pare - chłopca i dziewczyne i oni mieli tak fajnie swoje krzesła połączone...ale u nas to odpadało - no bo jak by to wyglądało - dwóch facetów a krzesła połączone materiałem tworząc jakieś serduszkowe zawijaksi :rofl2:
hihihi przypomniało mi się jak biedny kamerzysta w panice przyleciał do nas z wiadomością "wystrój wam zwijają!!" :-D :-D

Do góry