reklama
marychna21
Fanka BB :)
misza- ja też dostaję na 28 dni
misza- kalendarzowe dni, w ziwazku z tym, ze masz platne za kazdy dzien, czyli jak jest 31 dni masz wieksza wyplate a jak teraz luty 28 dni to masz mniejsza! Mi np zwolnienie teraz konczy sie w niedziele! Ale mam wypisywane na miesiac
Bazylia123
Zaciekawiona BB
ano widzisz - mamy dłużej macierzyński, ale z to pójście na zwolnienie lekarskie nie jest takie proste i fajne pod względem pieniążków
w szpitalu tutaj to moja droga kładą na to wszystko zupełną lache wychodzą z założenia - co ma być to będzie.
ja na wizyty kontrolne chodzę do polskiej kliniki (wybrałam polską ze względu na wade wzroku jaką mam) i dlatego jestem zaskoczona że polski lekarz nic mi nie powiedział no ale ja już go przycisne !!
to jak to jest w koncu z ta wada wzroku? Ja, jak sie pytalam mojej poloznej, to wielkim zdziewieniem powiedzialam, co wy dziewczyny z Polski macie jakas fobie, ze nie mozna naturalnie rodzic jak sie ma wade wzroku. Z tego co pamietam, to tak sie utalo, ze jak jest powazniejsza wada wzroku to wysilek, zwiazany z porodem naturalnym nie jest wskazany. Ja mam po -5 na kazde oko, ale szczerze mówiac to juz sobie odpuscilam, jakiekolwiek próby zglebienia tematu, bo nikt nie jest w stanie mi nic sensownie wyjasnic. A jakie sa wasze opinie?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
to jak to jest w koncu z ta wada wzroku? Ja, jak sie pytalam mojej poloznej, to wielkim zdziewieniem powiedzialam, co wy dziewczyny z Polski macie jakas fobie, ze nie mozna naturalnie rodzic jak sie ma wade wzroku. Z tego co pamietam, to tak sie utalo, ze jak jest powazniejsza wada wzroku to wysilek, zwiazany z porodem naturalnym nie jest wskazany. Ja mam po -5 na kazde oko, ale szczerze mówiac to juz sobie odpuscilam, jakiekolwiek próby zglebienia tematu, bo nikt nie jest w stanie mi nic sensownie wyjasnic. A jakie sa wasze opinie?
wiesz co ja ci dziś nie odpowiem bo jak zaczne o tym pisać to znowu spie...ole sobie humor na cały weekend
jak będę miała doła i będę chciała się wyżalić to wtedy popisze co i jak - przypomnij mi się jakoś ;-)
kochana - moja wada to -8,5 i -9
i powiem jedno NIECH SZLAK TRAFI TE ZASADY TU PANUJĄCE !!!!!!
reklama
Bazylia123
Zaciekawiona BB
oj, zgadzam sie z Toba w 100%.
ja juz tez mam dosyc tej calej tutejszej opieki.
jak rozmawiam z kolezankami z Polski i z Francji, to sie okazuje, ze w porównaniu do nich to ja nawet polowy badan nie mialam. Ale tym juz sie nie przejmuje, wychodze z zalozenia, ze bedzie wszystko dobrze, bo jakbym miala sie jeszcze zaczac martwic o to co mogloby byc nie tak, to depresja murowana.
Jak bedziesz miala odpowiedni nastrój i chec, to bardzo chetnie wyslucham Twoich opinii.
ja juz tez mam dosyc tej calej tutejszej opieki.
jak rozmawiam z kolezankami z Polski i z Francji, to sie okazuje, ze w porównaniu do nich to ja nawet polowy badan nie mialam. Ale tym juz sie nie przejmuje, wychodze z zalozenia, ze bedzie wszystko dobrze, bo jakbym miala sie jeszcze zaczac martwic o to co mogloby byc nie tak, to depresja murowana.
Jak bedziesz miala odpowiedni nastrój i chec, to bardzo chetnie wyslucham Twoich opinii.