reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

a ja zauważyłam ,że ciążą działa na mnie wyjątkowo uodparniająco.

Confi - mam podobnie, wręcz minęły mi wszystkie bóle migrenowe głowy jakie miałam przed ciąża. Zwykle przynajmniej raz w tyg. bolała mnie głowa, moze to strach przed braniem tabletek.
Poza tym pracuje w domu dziecka i na przelomie 3/4 m-ca ciąży ok 7 dzieciakow ostro zachorowala z goraczką do ponad 40 st. nie bylo wyjscia musialam podawac leki, robic oklady, trzymac za reke i nic na mnie nie przeszlo

reklama
Mnie też wszelkie choróbska omija z daleka :tak: mąż był chory, a pracy też wszyscy się pochorowali.. a ja nic a nic :-) tylko gorąca woda z miodkiem i cytrynką ;-) super - tak trzymać...

a mnie spanko zmogło cosik, chyba to po tym basenie.
ide teraz zrobić sobie coś dobrego do jedzonka i obejrzę jakiś filmik (mąż w pracy :baffled:). paaa

a mnie po ostatniej wizycie w szpitalu na badaniach jakiś zmutowany wirus wziął, raz już trzy dni mnie trzymał było dwa tygodnie spokuj i dziś chyba na nowo bo podnieść sie nie moge tak mnie mięśnie bolą.A herbate z cytryną to litrami pijam ale widac tak ma być, przed ciążą mogli wszyscy chorować na około a mnie nic nie brało no widac mi sie odmieniło:-(albo to już starość.zdrówka życze wszystkim majóweczkom:-)

anula- no to do lozeczka... hej jaka starosc nie przesadzaj hehehe... przeciez my dopiero w kwiecie wieku jestesmy... a jakie z nas laski z brzuszkami...hehehe

cos mnie jakis dziwny humor napadl...

Tsarina historia jest bardzo fajna do uczenia..... a czy masz też uprawnienia do uczenia WOS-u. Ja lubię uczyć historii zwłaszcza w podstawówce, ale i w gimnazjum nie jest źle... Czy myślisz jeszcze o innych kierunkach?

Dzien dobry dziewczynki!
a ja mam dziś kaca. Mój mąż poszalał z teściem, rano wstał cały w skowronkach, teraz się do pracy szykuje, a mnie boli głowa i strasznie mnie suszy:-( no ja wiem, że w małżeństwie to musi być jakaś korelacja, ale dlaczego jak on pije to ja cierpie:-D??

na spacerze było super, ledwo wróciliśmy do domku, przebieranko, szybkie jedzenie i na ostatki!

anecik, na WOS jeszcze nie mam, ale myśle. Od pażdziernika chce zacząć administracje i dziennikarstwo (ale to jako studium). Lubie uczyć, fajnie jest... ta władza:nerd:

Życze Wam udanego dnia, bo znów się ładny dzień szykuje!

hej tsarina witaj w klubie. mi wczoraj nie udalo sie wygonic meza do osobnego pokoju spac. Na slowo posciele ci u gory to mi zrobil obrazona mine i powiedzial "ty juz mnienie kochasz bo nie chcesz ze mna spac, a ja do gory nie pojde bo cie kocham i chce sie przytulic" (co w wykonaniu mojego miska po pjaku jest slodkie, bo mu zawsze jak wypije wkreca sie tulenie, dawanie buzi itp) i wlazl do lozka i nie udalo mi sie go z niego wyciagnac. no wiec obudzilam sie z suszeniem w gardle i bolaca glowa. no ale tak to jest jak sie opary alkoholu wdycha :-)

patusia pij duzo kislu mi to pomaga osluzowuje ci to przelyk i lagodzi ja mam nadzerki bardzo czesto i wlasnie to juest moj sposob. no ja wczoraj tez stracilam humor, bo ilez mozna znosic takiego upierdliwca. Mimo ze slodki to upierdliwy. a ten jego tekst (bo ty mnie juz nie tofasz) jak mu buzi nie chce dac bo mi alkoholem czuc i mnie mdli to bokiem mi wyszedl.
no ale nie ma co karnie wstal godzine temu zeby napalic w peicu zrobil sniadanko. i nawet nie mruknal ze za wczesnie. tylko sie lasil i sam chwalil "no widzisz jaki ja dobry jestem. wstalem napalilem jedzonko zrobilem" No ale innego wyjscia nie mial bo przeskrobal wczoraj jak sie walnal na wyrko wiec teraz milusi jest

Bo my mamy taka niepisana zasade ze jak chce pic to spimy osobno bo mi przeszakdza zaqpach wydychanego alkoholu i sie rozpycha strasznie po wypiciu. tylko ze zbytnio jej nie przestrzega jak widac.

reklama
polecam feminatal metafolin 400 z wieksza iloscia witamin na drugi trymestr i z kwasem dha ja go biore bo mi lekarz zalecil.

Do góry