reklama
Cześć Dziewczynki
dopiero podniosłam się z łóżka.. Od wczoraj coś nie za dobrze się czuję :-( Mam nadzieję, że z Wami wszystko w porządku
A teraz postaram się nadrobić Wasze posty od wczoraj (dużo tego );-)
dopiero podniosłam się z łóżka.. Od wczoraj coś nie za dobrze się czuję :-( Mam nadzieję, że z Wami wszystko w porządku
anula1812
Fanka BB :)
chyba musze dołączyć do ciebie bo ja też mam kiepski dzień a wstałam taka niewyspana że bardziej niż szłam spać:-(Cześć Dziewczynki
mmarta_only
Początkująca
Dzięki, w porządku, przynajmniej na razie tylko nic mi się nie chce.
mmarta_only - ojjj ja też mam lenia... jeszcze to moje samopoczucie... a tu - porządki by się przydało jakieś zrobić Męża już pogoniłam na zakupki, później może zagonię go do łazienki, hehe, a z pokojem i kuchnią może sama sobie poradzę;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
obrona pewnie na poczatku lipca, a uczyć będe historii!
historie na maturze zdawałam i jak byłam w klasie maturalnej moja pani od historii też była w ciąży (oaza spokoju:-)) , na początku jak się źle czuła to zastępował ją na lekcjach jej mąż- też historyk ;-) - ten to dał nam popalić czasem to się zastanawialiśmy kto w tym małżeństwie jest w ciąży i ma humorki czy zmienne nastroje
A jak któraś jest z Krakowa, to szukać brzuchatej wariatki w okolicach błoń! jak goni ja długowlosy facet, to znaczy że mnie znalazła (i mojego męża)
powiem tylko jedno - WARIATKA
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ja już po baseniku, było suuuuperrrr :-) :-)
potem pojechaliśmy po warzywka i owoce. miałam ambitny plan zjeść dziś na obiad warzywa na parze, ale mężowi zachciało się lazanii ;-)
a z warzywek zrobiłam sałatkę z przepisu aga_k_m, jutro wam powiem czy dobra . tylko zapomniałam maślanki sobie kupić i musze zaraz wyskoczyć do sklepu
potem pojechaliśmy po warzywka i owoce. miałam ambitny plan zjeść dziś na obiad warzywa na parze, ale mężowi zachciało się lazanii ;-)
a z warzywek zrobiłam sałatkę z przepisu aga_k_m, jutro wam powiem czy dobra . tylko zapomniałam maślanki sobie kupić i musze zaraz wyskoczyć do sklepu
Witam mamusie,
U nas tez dzisiaj ladna pogodasliczne sloneczko przez caly dzien, az chce sie zyc Podobnie jak wy ja tez mialam dzisiaj lenia na sprzatanie,troche w lazience przetarlam i pozamiatalam i to wszystko, moze maz pododkurza jutro...nie mamy sily na sprzatanie caly czas latamy po sklepach i cos trzeba wybrac, zobaczyc i zalatwic...dzisiaj znowu pol dnia na miescie...
Patusia denerwuje sie troche czy zdarze bo lekarz mi mowil ze 2 tygodnie przed terminem porodu mam miec walizke gotowawiec jakos poczatek kwietnia bede musiala prac i prasowac ale jednoczesnie rozpakowywac rzeczy w domu (oczywiscie bede miec pomoc) ale jednak...zobacze w polowie marca jak sie wszystko posowa...ehhh nerwowka
Kochane pozdrowionka i caluski
U nas tez dzisiaj ladna pogodasliczne sloneczko przez caly dzien, az chce sie zyc Podobnie jak wy ja tez mialam dzisiaj lenia na sprzatanie,troche w lazience przetarlam i pozamiatalam i to wszystko, moze maz pododkurza jutro...nie mamy sily na sprzatanie caly czas latamy po sklepach i cos trzeba wybrac, zobaczyc i zalatwic...dzisiaj znowu pol dnia na miescie...
Patusia denerwuje sie troche czy zdarze bo lekarz mi mowil ze 2 tygodnie przed terminem porodu mam miec walizke gotowawiec jakos poczatek kwietnia bede musiala prac i prasowac ale jednoczesnie rozpakowywac rzeczy w domu (oczywiscie bede miec pomoc) ale jednak...zobacze w polowie marca jak sie wszystko posowa...ehhh nerwowka
Kochane pozdrowionka i caluski
no to jestem ciekawa, czy będzie smakowała :-) oby...;-)
reklama