reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Hmm u nas wszyscy tak wcześnie proszą ja się martwe że i tak późno zazwyczaj daja tak poł roku wcześniej zresztą dopiero zaczynam zapraszac do marca zejdzie na pewno

reklama
Cześć Dziewczynki:-D

dopiero podniosłam się z łóżka.. Od wczoraj coś nie za dobrze się czuję :-( Mam nadzieję, że z Wami wszystko w porządku:-D
A teraz postaram się nadrobić Wasze posty od wczoraj (dużo tego :szok:);-)

Cześć Dziewczynki:-D

dopiero podniosłam się z łóżka.. Od wczoraj coś nie za dobrze się czuję :-( Mam nadzieję, że z Wami wszystko w porządku:-D
A teraz postaram się nadrobić Wasze posty od wczoraj (dużo tego :szok:);-)
chyba musze dołączyć do ciebie bo ja też mam kiepski dzień a wstałam taka niewyspana że bardziej niż szłam spać:-(

mmarta_only - ojjj ja też mam lenia... jeszcze to moje samopoczucie... a tu - porządki by się przydało jakieś zrobić:dry: Męża już pogoniłam na zakupki, później może zagonię go do łazienki, hehe, a z pokojem i kuchnią może sama sobie poradzę;-)

obrona pewnie na poczatku lipca, a uczyć będe historii!

historie na maturze zdawałam :tak: i jak byłam w klasie maturalnej moja pani od historii też była w ciąży (oaza spokoju:-)) , na początku jak się źle czuła to zastępował ją na lekcjach jej mąż- też historyk ;-) - ten to dał nam popalić :baffled: czasem to się zastanawialiśmy kto w tym małżeństwie jest w ciąży i ma humorki czy zmienne nastroje :rofl2:

A jak któraś jest z Krakowa, to szukać brzuchatej wariatki w okolicach błoń! jak goni ja długowlosy facet, to znaczy że mnie znalazła:-D (i mojego męża:baffled:)

powiem tylko jedno - WARIATKA :-D :-D :-D

ja już po baseniku, było suuuuperrrr :-) :-)
potem pojechaliśmy po warzywka i owoce. miałam ambitny plan zjeść dziś na obiad warzywa na parze, ale mężowi zachciało się lazanii ;-)
a z warzywek zrobiłam sałatkę z przepisu aga_k_m, jutro wam powiem czy dobra :tak: . tylko zapomniałam maślanki sobie kupić i musze zaraz wyskoczyć do sklepu :-p

Witam mamusie,

U nas tez dzisiaj ladna pogoda:-Dsliczne sloneczko przez caly dzien, az chce sie zyc:-D Podobnie jak wy ja tez mialam dzisiaj lenia na sprzatanie,troche w lazience przetarlam i pozamiatalam i to wszystko, moze maz pododkurza jutro...nie mamy sily na sprzatanie caly czas latamy po sklepach i cos trzeba wybrac, zobaczyc i zalatwic...dzisiaj znowu pol dnia na miescie...

Patusia denerwuje sie troche czy zdarze bo lekarz mi mowil ze 2 tygodnie przed terminem porodu mam miec walizke gotowa:baffled:wiec jakos poczatek kwietnia bede musiala prac i prasowac ale jednoczesnie rozpakowywac rzeczy w domu (oczywiscie bede miec pomoc) ale jednak...zobacze w polowie marca jak sie wszystko posowa...ehhh nerwowka:-D

Kochane pozdrowionka i caluski:-D

reklama
Tsarina - ja też się bronię w lipcu (dokładnie 15.07):-D ale póki co ostatni semestr przede mną (aczkolwiek mam jedynie 3 wykłady i seminarkę ;-) - także nie sposób tego zaliczyć, hehe)

Do góry