Cześć dziewczyny moja kuzynka ma do sprzedania wózek który używała 3 miesiące , chce go sprzedać ponieważ mieszka na 3 piętrze i ciężko jej było go wnosić ( sama warzy nie całe 50 kg. ) i kupiła sobie lżejszą spacerówkę wózek jak nowy zadbany podaję numer jakby któraś z was była zainteresowana tel. 509-933-891 cena 200 zł.
reklama
Piszecie dziewczyny a ja tylko czytam. U mnie nieciekawie nie mam sily na nic chyba mnie bierze jakies chorobsko jest juz kaszel , goraczka ogolnie do bani jak nie UROK TO ........Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidzie:-)
witajcie Kochane brzuchatki , znów masa do nadrobienia ale nadrobiłam tylko czytaniem
spontanicznie pojechaliśmy sobie z moim M do warszawy odwiedzić jego mamę i dlatego nie było mnie przez ostatnie dni
przywiozłam znów sporo świetnych rzeczy dla naszego synka więc jak tylko zrobię zdjęcia to pokaże w odpowiednim dziale
fajnie znów Was widzieć moje drogie
spontanicznie pojechaliśmy sobie z moim M do warszawy odwiedzić jego mamę i dlatego nie było mnie przez ostatnie dni
przywiozłam znów sporo świetnych rzeczy dla naszego synka więc jak tylko zrobię zdjęcia to pokaże w odpowiednim dziale
fajnie znów Was widzieć moje drogie
mmarta_only
Początkująca
Mnie odpukać na razie nic nie bierze. Piję herbatę z cytrynką i codziennie przynajmniej ząbek czosnku wszamam, tak profilaktycznie. Jak na razie skutkuje, więc polecam.
ja tez narazie zdrowa ylko rano nie moge nic powiedziec boli mnie gardlo... ale jak wypije herbatke wszystko wraca do normy...
widze ze nie tylko ja mialam dzis lenia od rana... ale jakos mi troszke przeszlo...ale za sprzatanie biore sie jutro wiem ze to tak nie wypada przy niedzieli ale nam ciezarnym wszystko mozna...hehehe
widze ze nie tylko ja mialam dzis lenia od rana... ale jakos mi troszke przeszlo...ale za sprzatanie biore sie jutro wiem ze to tak nie wypada przy niedzieli ale nam ciezarnym wszystko mozna...hehehe
a ja zauważyłam ,że ciążą działa na mnie wyjątkowo uodparniająco. Najpierw dwa razy był chory mój kochany mężczyzna...nic, potem paę osób w międzyczasie nakichało na mnie w tramwaju...nic. Kiedyś pojechałam w odwiedziny do brata a tam wszyscy chorzy, trzymałam na kolanach mojego zakatarzonego bratanka...nic, odwiedziła mnie przyjaciółka z kaszlem...no i nic
Choróbska omijają nas szerokim łukiem i bardzo się z tego cieszę oczywiście wszystkim także zdrowia życzę
Choróbska omijają nas szerokim łukiem i bardzo się z tego cieszę oczywiście wszystkim także zdrowia życzę
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
właśnie zkończyłam czytać ostatnie 24 h ale tego było,u nas też dzisiaj super dzionek chodziliśmy po sklepach kupiliśmy meble do córci do pokoju takie troszkę młodzieżowe ma przecież 7 lat prawiejutro jeszcze nowe tapetki i w poniedziałek szakejemy z remoncikiem,przeziębienie w tym roczku jeszcze nas nie łapie i mam nadzieję że tak zostanie bo nie tęskno mi za nim głaski dla brzusiów
reklama