reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Lilian jestem całym sercem z Tobą, trzymaj się. Jest mi naprawde bardzo przykro
[*]

Ula mój bobas też nie lubi jak ja się kłade na pleckach :) chyba z powodu tego sufitu :) wali mu się na głowę.
Ja czasami specjalnie się kłade na plecki żeby go podenerwować jak za długo jest spokojny.
Okropna za mnie mamuśka ale uwielbiam dokuczać małym szkrabom bo zawsze coś wymyślą śmiesznego:-)

reklama
Nie wrócił i na weekend nie wróci, bo nie dostał żadnego załadunku powrotnego. Ja to tak trochę jak żona marynarza... A co do obcinania to niewiele znalazłam, bo wszystko co wyszukałam dotyczy obcinania wynagrodzenia czyli podstawy, premii i innych dodatków, a diety nie są traktowane jako wynagrodzenie, bo nie podlegają opodatkowaniu. Ale w poniedziałek pójdę do Inspekcji Pracy, bo tam udzielają porad prawnych i się wypytam. W końcu wszyscy zostali potraktowani jak złodzieje. A chyba, żeby nałożyć na kogoś karę należy mu wpierw winę udowodnić. A nikomu ona nie została udowodniona, bo takowej nie ma.
Marzenko widzisz moich tesciow kierowca - przy kazdym tankowaniu auta - tankował do kanistra 20l benzyny- i teraz te stacje pobliskie alarmuja ich o tym natomiast jak jezdzi w trasy tez jest traz liczony i juz sie chyba boi i nie kradnie.
napisz szybko co ci powiedzieli - to jest nie sprawiedliwe ze pociagli do odpowiedzialnosci nawet niewinnych heh.

Ja dzisiaj pierwszy raz od jakiegos czasu ( bo caly czas lezalam, a gotowala tesciowa ktora jest chora i lezy z bankami) ugotowalam obiadek. Nawet nie wiecie jaka mi frajde sprawilo. Ja lubie gotowac, a odkad kazano mi lezec nic nie robilam. co prawda tesciowa mnie opieprzyla ze zamiast lezec to sie krece ale juz sie klade. Jeszcze pokoi odkurze. I nawet sie niezle czuje. Troche mnie stopy bola od stania przy garkach i krzyz (chyba sie odzwyczailam) ale maluszek oki. Co jakis czas dostalam od niego kuksanca. Ale siedzi grzecznie u góry.

Ula to juz wiem dlaczego moj malec mnie kopie najczesciej jak leze na plecach, nie pomyslalam o tym w ten sposob.

znów miałam sporo do nadrobienia , jak zwykle spodziewałam się samych pozytywnych rzeczy,a tu wiadomośc od Okruszka...:-(
Nie wiem co napisać...nic mi nie przychodzi do głowy. Tak bardzo trzymałam kciuki za te szkrabusie...
[*]
jedyne co przyszło mi do głowy to wkleić wiersz...
Anioł pewnego dnia się pojawił,
swoje serce zostawił,
na wieczność,
w bezpiecznym miejscu.

Kiedy śmierć zabrała ukochaną osobę,
nikomu swojego serca nie oddał,
bo tylko jedno serce było mu przeznaczone,
ta Miłość silniejsza była, niż śmierć.

Wielkiej miłości,
nic nie może zniszczyć,
nawet śmierć,
nie jest przeszkodą.

Dopóki pamiętamy o niej,
to ona jest w nas,
nawet w szarych dniach,
kiedy wszystko okrywa się smutkiem.

mocno trzymam kciuki za Roksankę...oby jej się udało

echhh nawet nie chce mi się nic odpisywac ...idę się położyć
Buziaki Kochane brzuchatki

Hej dziewczyny wszystkiego naj naj na walentego...
duzo milosci i czulosci...
aby w domkach i serduszkach zawsze wszystko bylo szczesliwe...
czasem wystarczy mocno kochac i wszystko sie spelnia...

BUZKA DLA WAS KOCHANE MAMUNIE!!!
NO I OCZYWISCIE DAL DZIDZIUSIOW!!!

:dry::dry::dry::-:)-:)-:)-(Dziewczyny dlaczego ja nadal nie mamdostepu do zamknietego?:-:)-:)-(Pisalam kiedys w tej sprawie do KASICY ona pow/iedzial ze wiekszosc musi sie zdgodzic czy tak jest ze nikt mnie tam nie chce??:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

elus77 ... cierpliwości..ja tez długo czekałam . Nawet po podjęciu decyzji :)
dopiero dziś zauważyłam ze mam już dostęp...

reklama
Coś tu smutno się zrobiło na majowym wątku. Wszystkie mają spotkania walentynkowe. Widzę, że tylko Misza została aktywna...

Do góry