reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kochane, kupilam dzis wozeczek. Wrzucilam fotki w temat "wozki". Jestem super szczesliwa, chodzilam kolo tego wozka od 3 miesiecy, ale cena mnie dobijala :) dzis sie wkurzylam i "raz babie placek" :)

co do forum zamknietego, kochane. Jestem pewna, ze niedlugo dostaniecie dostep. Na tym forum sa dziewczyny, ktore generalnie na forum pisza od poczatku ciazy, znamy sie juz dosc dobrze, choc ja osobisie za czesto nie pisze, ale zawsze z Wami jestem i czytam uwaznie :) Troche cierpliwosci, dajcie sie lepiej poznac, a napewno traficie do zamknietego. Duzo bardzo osobistych tematow tam zaistanialo wiec naprawde nie dziwie sie dokladnej selekcji.

W weekend zawsze u nas ciszej :-)
Ja mam otwartą stronę, choć się dziś nie udzielam. Oglądam sobie pościele na allegro. Dziś robiłam pierwszą rundkę poszukując łóżeczka i wychodzi na to że najbardziej mi odpowiada łóżeczko, które zamówię u stolarza na specjalne zamówienie. ( pan ze sklepu "meble sosnowe" mi poradził).
Jeszce tylko za tydzień zobaczę zdjęcia łóżeczka i może się już zdecyduję.

a mozesz dac mi jakis namiar na tego pana od lozeczek????moze tez zrobimy na zamowienie jakies:tak:, a moze ten Pan ma jakas stronke, gdzie mozna zobaczyc jego zdolnosci???

Dziewczyny a słyszałyście o tym co się w Anglii wydarzyło? ;-)
13 - letni chłopiec został tatusiem :rofl2: :rofl2: :rofl2:, mama ma 15 lat :rofl2: :rofl2: :rofl2:
tutaj trąbią o tyn na około ;-)

jak ktoś nie w temacie to wstawiam linka z wp.pl (ale tam te info jest bardzo okrojone)
Wielka Brytania w szoku: 13-latek został ojcem - Wiadomości - WP.PL

tak myślę sobie - rety my się martwimy (średnia wieku majowych mam to 25-30 - strzelam ;-)) czy damy rade, jak będzie z kąpielą, przewijaniem itp itd a tutaj...proszę... jak inny dadzą radę - to my też damy radę :-D

a tak swoją drogą - ja to w wieku 15 lat dopiero się pierwszy raz całowałam (tak naaaaprawdę ;-)), ech ten świat schodzi na psy :crazy: :crazy: :crazy: tylko powiedzcie mi drogie mamusie - jak w tym zwariowanym świecie DOBRZE wychować nasze dzieci ?? ?? ?? ??

barmanka79 - a ja się w ogóle zastanawiam , że takie 13-letnie dziecko mogło już zapłodnić :szok: Dziewczyna w tym wieku jest już dojrzała płciowo, ale "tatuś" ... Dzieciarnia nie zdaje sobie sprawy, kłopot mają tylko dorośli. Przecież to oni będą musieli się opiekować i wszystko zapewnić. Koszmar !

masakra!!!!!
i ta mama dwa razy wieksza od tego taty ...dwa lata to duza roznica miedzy chlopcem a dziewczynka w rozwoju!!!w tym wieku
masakra

ja sądze że z tym tatusiem to taki blefik coś:confused:widziałam w telewizji tego chłopca, jest nawet słabo rozwinięty jak na 13latka,widuje 13 latków bardziej dojżałych a ten jest maluchem ,widziałyście u takiego malucha narządy:no:,ja mam brata i wiem że raczej 13 latek nie ma aktywności plemników.Pewnie dziewczyna tak sie z nim bawiła a na boku jeszcze z dorosłym a jeszcze śmieszniej żeby było ze starszym batem,w UK to częste:rofl2:.A przedewszystkim - rodzice tuta mają gdzieś opieke i odpowiedzialność i takie są skutki...

anulka- zgadzam sie ze rodzice nic nie robia dla swych dzieciakow... wala sie tylko na potege i maja 6-7 dzieci a pozniej nie moga ich upilnowac... cos strasznego ja tu mieszkam juz od 3 lat i widzej jaka jest mlodziez i co robia wieczorami... nie mowiac o tym co sie dzieje w weekendy...

reklama
No nie no szok. :confused: Ja nie zapomnę jak zaszłam w ciąże z moją córeczka rok temu i wtedy zastanawialm sie czy nie jestem za młoda (bo dopiero teraz powraca tzw moda na wczesne macierzynstwo) ale nie wyobrazam siebie jako matki majac 15 lat i mojego meza jako ojca w wieku 13 lat.

Jestem ciekawa jak to dziecko bedzie sie rozwijac w przyszlosci. ( nie mowie juz o rodzicach ) ale przeciez w wieku 15 lat organizm jeszcze dojrzewa i co tak naprawde wrtosciowego moze dac matka w tym wieku.

Poprostu brak mi słow...

Do góry