reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
elus- nie martw sie.. z pewnoscia dostaniesz dostep... ale trzeba jeszcze widocznie poczekac...

Mnie też się podobają te z pełnymi bokami i rzeczywiście jak rozglądałam się po sklepach to minimum 500 zł. Nawet nie pomyślałam, żeby pójść do stolarza. A szufladę też będzie miał? Bo ja na pewno chcę z szufladą.

ja wybrałam sobie na allegro. nie jest co prawda caly pelny bok ale i tak ładny motyw tylko inny kolor, chce taki ciemny braz ciemniejszy niz na tej aukcji.
ŁÓŻECZKO RADEK VII SZUFLADA TEAK KLUPŚ+MATERAC (numer 549825446)
albo jeszcze cos wymysle. mi łóżeczko kupuje tesciowa, wózek tata to najwazniejsze rzeczy mi odchodza. wiekszosc juz mam. jeszcze wanienka, rzeczy do porodu i higieniczne, kosmtyki i finito. no i jeszcze myslalam o takim lezaczku bujaczku.

Łożeczko też chce w jakimś ciemniejszym kolorze. No i też myślałam o takiej huśtaweczce. Widziałam nawet kilka fajnych w sklepie z karuzelą i melodyjkami. Można Małą mieć dzięki temu cały czas koło siebie np. jak się jest w kuchni. Moja szwagierka swoją córeczke trzyma cały czas w wózku. Na żyrandolu zawiesili pare zabawek na takich długich sznurkach i wózek stawiają pod tym. I te biedne dziecko tak leży i leży całymi dniami w tym wózku i patzry na te zabawki. Jakoś mi się to nie podoba. Dlatego jak zobaczyłam te huśtaweczki to stwierdziłam, że to kupię.

no ja tez wlasnie dlatego zeby miec malego na oku wszedzie chce taki lezaczek a i to jest mniejsze lzejsze poreczniejsze niz wozek.

Ja nie wyobrażam sobie trzymanie biednego maleństwa cały czas w wózku, no i jeżdzenia nim po całym mieszkaniu. A córeczka mojej szwagierki jest duża jak na te 4 miesiące i właściwie ta gondola jest na nią już trochę mała.

:dry::dry::dry::-:)-:)-:)-(Dziewczyny dlaczego ja nadal nie mamdostepu do zamknietego?:-:)-:)-(Pisalam kiedys w tej sprawie do KASICY ona pow/iedzial ze wiekszosc musi sie zdgodzic czy tak jest ze nikt mnie tam nie chce??:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

elus77- ja również nie mam dostępu do zamkniętego:-( ...jeszcze w grudniu pisałam o tym z scheppy... okazało się, że pominięto mnie na liście i miałam mieć dostęp niebawem... ale cóż nadal go nie mam...:zawstydzona/y:a tu już połowa lutego

może nie wzbudzamy zaufania.... :sorry2:
echhh....dla mnie / jako dla psychologa to porażka zawodowa .... ;-)

reklama
elus77- ja również nie mam dostępu do zamkniętego:-( ...jeszcze w grudniu pisałam o tym z scheppy... okazało się, że pominięto mnie na liście i miałam mieć dostęp niebawem... ale cóż nadal go nie mam...:zawstydzona/y:a tu już połowa lutego

może nie wzbudzamy zaufania.... :sorry2:
echhh....dla mnie / jako dla psychologa to porażka zawodowa .... ;-)

A ż etak spytam o czym mowa?

Do góry