reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

cześć dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i będzie dziewczynka potwiedziło sie drugi raz.Właśnie jestem w Polsce i lekarz mnie uspokoil ze dzidzia rosnie zdrowo.Cieszymy sie bardzo .W koncu mogę pojesc polskiego jedzenia mniam,odwiedzic wszystkich znajmoych.Lot byl bardzo dobry jakbym wcale nie leciala samolotem.:tak:

reklama
katarzyna- no gratuluje serdecznie...
kingus- oj witaj... z pewnoscia ci sie uda i to szybciutko... fajnie ze sie odezwalas pozdrawiam...
ewela- ale ci zazdroszcze ja jeszcze 9 dni i lece... dzis umowilam siena badanie mam 28 stycznia o godzinie 19.00... az mnie sciska w serduszku co i jak bedzie...

Katarzynak- a to niespodzianka !!! jednak córcia !!! to znaczy ze tylko w kolorze miałaś badanie robione- skoro piszesz ze w 4d film ja miałam mieszany w 3d- jak mierzył sprawdzał płeć, a 4 d jak pokazywał nam dzidziulka
Gratuluje !!!!

cześć dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i będzie dziewczynka potwiedziło sie drugi raz.Właśnie jestem w Polsce i lekarz mnie uspokoil ze dzidzia rosnie zdrowo.Cieszymy sie bardzo .W koncu mogę pojesc polskiego jedzenia mniam,odwiedzic wszystkich znajmoych.Lot byl bardzo dobry jakbym wcale nie leciala samolotem.:tak:
to super !!! I życzę smacznego!!!

a my niedawno robilismy z synkiem faforki... Nikki bardzo je uwielbia a najbardziej cukieer puder... no i wiecznie krzyczy mama chodz robimy... a co najgorsze zawsze zostaje na koncu sama i koncze...oj ten synek...
no ale wyszly pyszne...zapraszam...

a my niedawno robilismy z synkiem faforki... Nikki bardzo je uwielbia a najbardziej cukieer puder... no i wiecznie krzyczy mama chodz robimy... a co najgorsze zawsze zostaje na koncu sama i koncze...oj ten synek...
no ale wyszly pyszne...zapraszam...
chętnie ale bawie sie w pielęgniarkę moich chłopaków, troszkę padam idę prasować zaraz bużka dla was dziewczynki :-)

Imagination jak tylko wejde do nowego mieszkanka i urzadze dla malej kacik wkleje zdjecia napewno:-DJuz niedlugo bede musiala myslec co i jak:tak:Jezeli chodzi o scinanie wlosow to ja tez slyszalam ze ponoc nie mozna bo sie rozum dziecku skraca czy cos, a i jeszcze ze nie mozna scianac bo bedzie mialo brzydkie wlosy:szok:wiec ja tez podcinam wlosy i przed slubem zupelnie scielam na krocej..nie wierz w przesady bo to glupota, a fryzurke bardzo fajna mialas i Ci bylo do twarzy:-Dwiec lec do fryzjera i czekamy na efekty:tak:

Katarzyniak ale niespodzianka:-D:szok:do 24tygodnia ksztaltuje sie plec wiec, jak Ci powiedzial lekarz ze to dziewczynka wiec prawdopodobnie tak bedzie. Mi juz 2 raz potwierdzil lekarz ze to kobitka:-Dgratuluje i witaj wsrod mamus ksiezniczek, powoli doganiamy chlopcow:cool2:Mi tez data porodu sie caly czas zmienia teraz moge urodzic od 2 do 6maja, tak wyszlo po ostatnim mierzeniu dzidzi:-)

Ewela barwo gratuluje dziewczynki!:cool2:Nastepna mama ksiezniczki:)

Patusia milego prasowania ja wlasnie skonczylam pierwsza polowe, druga polowa jutro:-p

Imagination jak tylko wejde do nowego mieszkanka i urzadze dla malej kacik wkleje zdjecia napewno:-DJuz niedlugo bede musiala myslec co i jak:tak:Jezeli chodzi o scinanie wlosow to ja tez slyszalam ze ponoc nie mozna bo sie rozum dziecku skraca czy cos, a i jeszcze ze nie mozna scianac bo bedzie mialo brzydkie wlosy:szok:wiec ja tez podcinam wlosy i przed slubem zupelnie scielam na krocej..nie wierz w przesady bo to glupota, a fryzurke bardzo fajna mialas i Ci bylo do twarzy:-Dwiec lec do fryzjera i czekamy na efekty:tak:
też ją bardzo lubiłam i mimo iż jest asymetryczna, to fakt, dobrze mi w niej było (choć teraz się boję, ze będzie mi źle, bo przytyłam na twarzy:eek:). Efekty pokażę na pewno, bo jak już będzie fryzurka,to i fotek nacykam i sobie i brzusiowi :tak:

Katarzynak... no widzisz, Twój synek zgubił nagle jajeczka i stał się dziewczynką;-) Gratuluję! (i po cichu sobie też zycze takiego obrotu sprawy, choć i z Tomaszka jestem happy):tak:

A teraz lecę odpoczywać. Miłego wieczorka, a jak się nie zjawię juz, to dobrej nocki:-D
ja wstaję skoro swit i muszę sporo spraw pozałatwiać, począwszy od fyzjera właśnie :tak: To baaaj!

reklama
czesc kochanienkie
Kilka dni nieobecnosci i trzeba bylo z godzine czytac tyle az napisalyscie:D

Przedewszystkim Katarzynka83 mialam trzymac kciuki ale juz wrocilas wiec kochana GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!! Super ze bedzie dziewczynka :-D:-D

Ankzoc- no super ze corcia skopala meza, moj ostatnio chyba byl odwrocony i sie denerwowowalam ze cos nie tak i w sobote bylismy w kinie i maly zaczal tak kopac i moj M nawet poczul kopniaki:-D
Co do naklejek sa cudne :-D:-D my z mezem tez juz zastanawiamy sie jak urzadzic pokoj malego i na allegro znalazlam super mate edukacyjna Reinforest i chyba ba taki sam styl urzadzimy pokoik mlodemu.A do tego jeszcze sporo czasu bo pokoj bedziemy remontowali jak juz wrocim do PL.wiec narazie maly bedzie z nami w sypialni u moich rodzicow.

Moge sie jeszcze pochwalic ze maly dostanie od Brata mojego M wlasnorecznie zrobiona kolyske:-D:-D super sie cieszymy.

Patusia- duzo zdrowka dla Oliwierka.Cos za duzo tych chorobsk obrzydlych:wściekła/y:Mam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Guska- ja np.dostalam juz wyprane i wyprasowane rzeczy i mowila zebym juz nic z nimi nie robila, ale ja nie wiem tyle beda lezec w pudelkach to moga przesiasc zapachem lezenia wiec moze je wypiore jeszcze przed porodem.zobaczymy.
Paula- a ja wlasnie sie zastanawialam ktora w emigrantek pierwsza zalatwi wlasnie ten benefit??? pewnie dopiero to weszlo do zycia dlatego nie maja jeszcze drukow.Daj znac jak juz cos zalatwisz bo ja do midwife ide dopiero 2 Lutego

Okruszku no wlasnie zgadzam sie co do prania tych ciuszkow chyba najlepiej przygotowac to przed porodem jakis im blizej narodzin tym lepiej
Justa_b- trzymajs ie chorowitko,duzo , duzo zdrowka .
Imagination- super masz ta fryzurke i wg mnie bardzo ci z nia do twarzy :tak::tak:Bomba

Kingus -kochana witaj, dolaczam sie do reszty dziewczyn i przesylam ci tysiace pozytywnych fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ buziaki slonce.

Paula ty dzis upieklas faworki a ja zrobilam zupe ogorkowa jak masz ochote to wpadnij najpierw do mnie a pozniej pojdziemy do ciebie na deser :-p:-p

Do góry