cześć dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i będzie dziewczynka potwiedziło sie drugi raz.Właśnie jestem w Polsce i lekarz mnie uspokoil ze dzidzia rosnie zdrowo.Cieszymy sie bardzo .W koncu mogę pojesc polskiego jedzenia mniam,odwiedzic wszystkich znajmoych.Lot byl bardzo dobry jakbym wcale nie leciala samolotem.
reklama
katarzyna- no gratuluje serdecznie...
kingus- oj witaj... z pewnoscia ci sie uda i to szybciutko... fajnie ze sie odezwalas pozdrawiam...
ewela- ale ci zazdroszcze ja jeszcze 9 dni i lece... dzis umowilam siena badanie mam 28 stycznia o godzinie 19.00... az mnie sciska w serduszku co i jak bedzie...
kingus- oj witaj... z pewnoscia ci sie uda i to szybciutko... fajnie ze sie odezwalas pozdrawiam...
ewela- ale ci zazdroszcze ja jeszcze 9 dni i lece... dzis umowilam siena badanie mam 28 stycznia o godzinie 19.00... az mnie sciska w serduszku co i jak bedzie...
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Katarzynak- a to niespodzianka !!! jednak córcia !!! to znaczy ze tylko w kolorze miałaś badanie robione- skoro piszesz ze w 4d film ja miałam mieszany w 3d- jak mierzył sprawdzał płeć, a 4 d jak pokazywał nam dzidziulka
Gratuluje !!!!
Gratuluje !!!!
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
to super !!! I życzę smacznego!!!cześć dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza i będzie dziewczynka potwiedziło sie drugi raz.Właśnie jestem w Polsce i lekarz mnie uspokoil ze dzidzia rosnie zdrowo.Cieszymy sie bardzo .W koncu mogę pojesc polskiego jedzenia mniam,odwiedzic wszystkich znajmoych.Lot byl bardzo dobry jakbym wcale nie leciala samolotem.
a my niedawno robilismy z synkiem faforki... Nikki bardzo je uwielbia a najbardziej cukieer puder... no i wiecznie krzyczy mama chodz robimy... a co najgorsze zawsze zostaje na koncu sama i koncze...oj ten synek...
no ale wyszly pyszne...zapraszam...
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
chętnie ale bawie sie w pielęgniarkę moich chłopaków, troszkę padam idę prasować zaraz bużka dla was dziewczynki :-)a my niedawno robilismy z synkiem faforki... Nikki bardzo je uwielbia a najbardziej cukieer puder... no i wiecznie krzyczy mama chodz robimy... a co najgorsze zawsze zostaje na koncu sama i koncze...oj ten synek...
Imagination jak tylko wejde do nowego mieszkanka i urzadze dla malej kacik wkleje zdjecia napewnoJuz niedlugo bede musiala myslec co i jakJezeli chodzi o scinanie wlosow to ja tez slyszalam ze ponoc nie mozna bo sie rozum dziecku skraca czy cos, a i jeszcze ze nie mozna scianac bo bedzie mialo brzydkie wlosywiec ja tez podcinam wlosy i przed slubem zupelnie scielam na krocej..nie wierz w przesady bo to glupota, a fryzurke bardzo fajna mialas i Ci bylo do twarzywiec lec do fryzjera i czekamy na efekty
Katarzyniak ale niespodziankado 24tygodnia ksztaltuje sie plec wiec, jak Ci powiedzial lekarz ze to dziewczynka wiec prawdopodobnie tak bedzie. Mi juz 2 raz potwierdzil lekarz ze to kobitkagratuluje i witaj wsrod mamus ksiezniczek, powoli doganiamy chlopcowMi tez data porodu sie caly czas zmienia teraz moge urodzic od 2 do 6maja, tak wyszlo po ostatnim mierzeniu dzidzi:-)
Ewela barwo gratuluje dziewczynki!Nastepna mama ksiezniczki
Patusia milego prasowania ja wlasnie skonczylam pierwsza polowe, druga polowa jutro
Katarzyniak ale niespodziankado 24tygodnia ksztaltuje sie plec wiec, jak Ci powiedzial lekarz ze to dziewczynka wiec prawdopodobnie tak bedzie. Mi juz 2 raz potwierdzil lekarz ze to kobitkagratuluje i witaj wsrod mamus ksiezniczek, powoli doganiamy chlopcowMi tez data porodu sie caly czas zmienia teraz moge urodzic od 2 do 6maja, tak wyszlo po ostatnim mierzeniu dzidzi:-)
Ewela barwo gratuluje dziewczynki!Nastepna mama ksiezniczki
Patusia milego prasowania ja wlasnie skonczylam pierwsza polowe, druga polowa jutro
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
też ją bardzo lubiłam i mimo iż jest asymetryczna, to fakt, dobrze mi w niej było (choć teraz się boję, ze będzie mi źle, bo przytyłam na twarzy). Efekty pokażę na pewno, bo jak już będzie fryzurka,to i fotek nacykam i sobie i brzusiowiImagination jak tylko wejde do nowego mieszkanka i urzadze dla malej kacik wkleje zdjecia napewnoJuz niedlugo bede musiala myslec co i jakJezeli chodzi o scinanie wlosow to ja tez slyszalam ze ponoc nie mozna bo sie rozum dziecku skraca czy cos, a i jeszcze ze nie mozna scianac bo bedzie mialo brzydkie wlosywiec ja tez podcinam wlosy i przed slubem zupelnie scielam na krocej..nie wierz w przesady bo to glupota, a fryzurke bardzo fajna mialas i Ci bylo do twarzywiec lec do fryzjera i czekamy na efekty
Katarzynak... no widzisz, Twój synek zgubił nagle jajeczka i stał się dziewczynką;-) Gratuluję! (i po cichu sobie też zycze takiego obrotu sprawy, choć i z Tomaszka jestem happy)
A teraz lecę odpoczywać. Miłego wieczorka, a jak się nie zjawię juz, to dobrej nocki
ja wstaję skoro swit i muszę sporo spraw pozałatwiać, począwszy od fyzjera właśnie To baaaj!
reklama
czesc kochanienkie
Kilka dni nieobecnosci i trzeba bylo z godzine czytac tyle az napisalyscie
Przedewszystkim Katarzynka83 mialam trzymac kciuki ale juz wrocilas wiec kochana GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!! Super ze bedzie dziewczynka
Ankzoc- no super ze corcia skopala meza, moj ostatnio chyba byl odwrocony i sie denerwowowalam ze cos nie tak i w sobote bylismy w kinie i maly zaczal tak kopac i moj M nawet poczul kopniaki
Co do naklejek sa cudne my z mezem tez juz zastanawiamy sie jak urzadzic pokoj malego i na allegro znalazlam super mate edukacyjna Reinforest i chyba ba taki sam styl urzadzimy pokoik mlodemu.A do tego jeszcze sporo czasu bo pokoj bedziemy remontowali jak juz wrocim do PL.wiec narazie maly bedzie z nami w sypialni u moich rodzicow.
Moge sie jeszcze pochwalic ze maly dostanie od Brata mojego M wlasnorecznie zrobiona kolyske super sie cieszymy.
Patusia- duzo zdrowka dla Oliwierka.Cos za duzo tych chorobsk obrzydlychMam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Guska- ja np.dostalam juz wyprane i wyprasowane rzeczy i mowila zebym juz nic z nimi nie robila, ale ja nie wiem tyle beda lezec w pudelkach to moga przesiasc zapachem lezenia wiec moze je wypiore jeszcze przed porodem.zobaczymy.
Paula- a ja wlasnie sie zastanawialam ktora w emigrantek pierwsza zalatwi wlasnie ten benefit??? pewnie dopiero to weszlo do zycia dlatego nie maja jeszcze drukow.Daj znac jak juz cos zalatwisz bo ja do midwife ide dopiero 2 Lutego
Okruszku no wlasnie zgadzam sie co do prania tych ciuszkow chyba najlepiej przygotowac to przed porodem jakis im blizej narodzin tym lepiej
Justa_b- trzymajs ie chorowitko,duzo , duzo zdrowka .
Imagination- super masz ta fryzurke i wg mnie bardzo ci z nia do twarzy Bomba
Kingus -kochana witaj, dolaczam sie do reszty dziewczyn i przesylam ci tysiace pozytywnych fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ buziaki slonce.
Paula ty dzis upieklas faworki a ja zrobilam zupe ogorkowa jak masz ochote to wpadnij najpierw do mnie a pozniej pojdziemy do ciebie na deser
Kilka dni nieobecnosci i trzeba bylo z godzine czytac tyle az napisalyscie
Przedewszystkim Katarzynka83 mialam trzymac kciuki ale juz wrocilas wiec kochana GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!! Super ze bedzie dziewczynka
Ankzoc- no super ze corcia skopala meza, moj ostatnio chyba byl odwrocony i sie denerwowowalam ze cos nie tak i w sobote bylismy w kinie i maly zaczal tak kopac i moj M nawet poczul kopniaki
Co do naklejek sa cudne my z mezem tez juz zastanawiamy sie jak urzadzic pokoj malego i na allegro znalazlam super mate edukacyjna Reinforest i chyba ba taki sam styl urzadzimy pokoik mlodemu.A do tego jeszcze sporo czasu bo pokoj bedziemy remontowali jak juz wrocim do PL.wiec narazie maly bedzie z nami w sypialni u moich rodzicow.
Moge sie jeszcze pochwalic ze maly dostanie od Brata mojego M wlasnorecznie zrobiona kolyske super sie cieszymy.
Patusia- duzo zdrowka dla Oliwierka.Cos za duzo tych chorobsk obrzydlychMam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Guska- ja np.dostalam juz wyprane i wyprasowane rzeczy i mowila zebym juz nic z nimi nie robila, ale ja nie wiem tyle beda lezec w pudelkach to moga przesiasc zapachem lezenia wiec moze je wypiore jeszcze przed porodem.zobaczymy.
Paula- a ja wlasnie sie zastanawialam ktora w emigrantek pierwsza zalatwi wlasnie ten benefit??? pewnie dopiero to weszlo do zycia dlatego nie maja jeszcze drukow.Daj znac jak juz cos zalatwisz bo ja do midwife ide dopiero 2 Lutego
Okruszku no wlasnie zgadzam sie co do prania tych ciuszkow chyba najlepiej przygotowac to przed porodem jakis im blizej narodzin tym lepiej
Justa_b- trzymajs ie chorowitko,duzo , duzo zdrowka .
Imagination- super masz ta fryzurke i wg mnie bardzo ci z nia do twarzy Bomba
Kingus -kochana witaj, dolaczam sie do reszty dziewczyn i przesylam ci tysiace pozytywnych fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ buziaki slonce.
Paula ty dzis upieklas faworki a ja zrobilam zupe ogorkowa jak masz ochote to wpadnij najpierw do mnie a pozniej pojdziemy do ciebie na deser