reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Sama nie wiem, mi kalkulator liczy:
Przybliżony termin porodu to 8 maja 2009 roku. znak zodiaku: Byk
Dziś jest 15. tydzień 3. dzień ciąży.
Lekarz mi napisal termin 9 maj :p i też mówi, że 15 tydzień

reklama
Witam wszytskie "nowe" mamusie :-)
widze ze wiekszosc z was choruje..wracajcie szybko do zdrowia!!!
mnie cos w podbrzuszu przez 2 dni bolalo jak chodzilam...ale jak nagle przyszlo tak nagle poszlo, moze uda mi sie jutro lekarza zlapac, bo w przychodni nie wiedzieli czy lekarz bedzie w pon :baffled:,
tylko jak na nieszczescie moj samochodzik jutro idzie tez do swojego lekarza i bede musiala przez pol miasta komunikacja miejska...

Też witam serdecznie nowe dziewczyny:-)

Magoszatka jeśli korzystasz z kalkulatora tutaj na babyboom to on faktycznie liczy tydzień do przodu. Jakiś błąd im się wkradł chyba...

Witam wszystkie nowe Mamusie:-D cieszę się, że jest nas coraz więcej:tak::tak:
Ja też jestem tu dosyć krótko....ale mam nadzieję, że będzie nam wszystkim miło...bo to bardzo fajne forum ;-)

Bardzo mi przykro dziewczynki, że tak chorujecie....życzę Wam powrotu do zdrowia jak najszybciej .... Trzymam kciuki...na pewno będzie ok.
Sama miałam ostatnio stracha, bo ucho przewiałam, ale smarowanie olejkiem pomogło, a teraz chodzę z watką i z czapką na powietrzu już się nie rozstaję :-D Uważajcie na siebie i dbajcie podwójnie...

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i życzę dużo radości słońca w sercu...:-D

reklama
Aha..... chciałam bardzo podziękować Ci Justno_0 za linka, jak wstawić suwaczek :-D ja i tak nie mogłam sobie poradzić, ale mojemu Mężowi się udało.
A więc jeszcze raz wielkie DZIĘKI!!!:-D
Pozdrawiam...

Do góry