20 pazdziernik usg bylo i
wedlug OM 13t1d TP 26 kwiecien
wedlug usg 13t4d TP 23 kwiecien
Łeee to ja też urodzę, jeżeli w terminie to ok 26 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 pazdziernik usg bylo i
wedlug OM 13t1d TP 26 kwiecien
wedlug usg 13t4d TP 23 kwiecien
Justyna_O ciekawa jestem bardzo Twojej dzidzi! Moja też ma długi nosek, więc chętnie obejrze nosek Twojej
zjadlam prawie 0,5 kg kapuchy kwaszonej i mam straszna ochote na rybe ze szpinakiem i sajgonki mmmmm
Zaraz zeskanuje zdjatko i wsadze na dzial naszymi fotkami
mam pytanie gdzie mozna wsadzic takie zdiecie i gdzie je ogladac?????
Cześc dziś wróciłam ze szpitala badali mnie 5 dni. niestety beta wzrosła potem spadła jajo zmalało groził krwotok i wywołali poród potem zabieg . 9 tydzień. najgorzej psychicznie Badało mnie 5 lekarzy potem przy ostatnim zawołali jeszcze dwóch więc o pomyłce nie ma mowy. zatrzymało się gdzieś w okolicy 6 tygodnia. powiedzieli że to najprawdopodobniej błąd jakiś jak dzieliły się komórki że serduszko się nie wykształciło albo było z taką wadą że nie biło.strasznie się czuję ale trzeba się jakos pozbierac .czekali by jeszcze gdyby było ciałko żólte ale przy takiej becie musiało by być jak już spadła to byli pewni.