reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

też miałam cukrzycę ciążowa w pierwszej ciąży i właśnie zastanawiam się jak to będzie. A dwa razy czyli kiedy będziesz miała pierwsza krzywa robiona ? I dlaczego drugi raz?
U mnie to samo. Jak miałaś w poprzedniej ciąży cukrzycę to teraz wzkazaniem jest robić pierwszą krzywą właśnie jakoś szybko. U mnie ze względu na wymioty jeszcze z tym czekamy, w obecnym stanie nie zrobię tej krzywej.

reklama
U mnie to samo. Jak miałaś w poprzedniej ciąży cukrzycę to teraz wzkazaniem jest robić pierwszą krzywą właśnie jakoś szybko. U mnie ze względu na wymioty jeszcze z tym czekamy, w obecnym stanie nie zrobię tej krzywej.
a jeśli wyjdzie w pierwszej krzywej cukrzyca to chyba nie ma sensu drugi raz jej robić?

Hej dziewczyny. Mam wyniki moczu. Pobrany z pierwszego moczu przed myciem bo nie mogłam wytrzymać już😂 Wyszły fosforany bezpostaciowe i liczne bakterie. Czekać do wizyty do 14 czy iść szybciej?

Hej dziewczyny. Mam wyniki moczu. Pobrany z pierwszego moczu przed myciem bo nie mogłam wytrzymać już😂 Wyszły fosforany bezpostaciowe i liczne bakterie. Czekać do wizyty do 14 czy iść szybciej?
Ja całą ciążę nawet z podmyciem miałam bakterie ,i wkoncu gin dał mi saszetki na to i nadal miałam bakterie, a w tej oddałam mocz w nocy bo już nie wytrzymałam i do lodówki to takiego eleganckiego wyniku nigdy nie miałam 😅
Żurawinę jedz na bakterie w moczu 😉

reklama
Ja całą ciążę nawet z podmyciem miałam bakterie ,i wkoncu gin dał mi saszetki na to i nadal miałam bakterie, a w tej oddałam mocz w nocy bo już nie wytrzymałam i do lodówki to takiego eleganckiego wyniku nigdy nie miałam 😅
Żurawinę jedz na bakterie w moczu 😉
No właśnie kupiłam żurawinę. Zrobię za 2 dni posiew i wtedy zobaczę. Ja też biore luteinę dopochwowo na noc może to też ma wpływ. Nie mam żadnych objawów infekcji

Do góry