reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej
dziewczynki ale cierpie znowu te bolesne skurcze!!!!!!!!!
mam nadzieje tylko ze porod przez to sie nie przyspieszy dzidzia wciaz malenka 1600gr .mam wizyte w czwartek....biore leki ale co nie pomagaja.......Nospy nie :no:biore tu w szwajcarii nie ma lekarz przepisal mi cos innego.....

krystyna 30- ja tez mam skurcze. Cholerka jak mnie tak w pracy dzisiaj złapało to nie mogłam wytrzymać.
.......A potem synek zacząt tak strasznie sie ruszać i pech chciał że nie wziełam ze sobą nospy.bardzo boje sie tych skurczy,bo boje sie że może akurat ten bedzie pierwszym skurczem porodowym.

ja ciśnienie ma ok100/60, jak jestem u gin to nawet 140/90-nie wiem czemu mi tak ciśnienie sie podnosi u niego. zawsze jak do niego ide to sie strasznie denerwuje czy wszystko w porządku, czy szyjka sie nie skraca i to chyba powód.

aneteczkoja jak poszlam pierwszy raz do lekarza zeby mu powiedziec ze jestem w ciazy i zaczac cala przygode zwiazana z 9cioma miesiacami to tez sie denerwowalam i cisnienie mi podskoczylo Zalecana byla wizyta u pielegniarki .Po kilku dniach jednak wszystko okazalo sie wporzadku bo uspokoilam sie troche to i cisnienie powrocilo do normy :-)

a co się dzieje ze Słonkiem ?? ?? ?? ??
haloooo jesteś tam?
widzę że jest na komputerku, ale nic do nas nie pisze :-(
wszystko w porządku? odezwij się do nas.....

anataeczka
To Ty nie powinnas w ogole do pracy chodzic......ja chodze do szkoly od 8 do 12 i potem musze odpoczywac taka mam umowe z ginem.....nic praktycznie w domu nie moge robic!!!!!
mialam takie badanie specjalne dopplera bicie serca dzidzi i moich skurczy okazalo sie ze mam czesto ale nie szkodza one dzidzi ale mam na siebie uwazac bo dzidzia ciagle malutka porod niewskazany!!!!
dowiedz sie moze tez powinnas zrezygnowac z pracy!!!!

Krystyna30-na szczęscie tylko do pracy bede chodzic do konca marca wiec mi juz tylko 5 dni zostało. lekarz powiedział że lepiej byłoby gdybym siedziała w domu, ale nie jest tak źle i nie sądzi aby mi sie pogorszyło w pracy.
Ja w sumie najwieksze skrócenie szyjki miałam w 17tyg, teraz ona juz sie tak drastycznie nie skraca.wiec moze jakoś te 5 dni wytrzymam:)

reklama
aha te pare dni to nic takiego.....
Trzymaj sie !!!!
ja ide na kontrole w czwartek....trzymaj kciuki zeby bylo wszystko ok.
pozdrawiam

Do góry