reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

confi- masz racje.. juz bede musiala sie opanowac...

aga- no no ja tez czasem przesadzam.... ale i mi dosc czesto jest glupio odmowic mojemu M...

tikanis- no t widze ze razem dosc ostro tyjemy...

emi- tzrymaj sie na tej wizycie u dentysty...

malgoss- wiesz chyba tak ale tak naprawde nie patrzylam na to z pewnoscia... bo ja cisnienie tez mam niskie a puls dosc wysoki...

reklama
No i życzę Wam wszystkim miłego dnia:-), mimo wszystkich niedogodności, jakie musimy znosić;-), ale na szczęście to już niedługo:tak:.
Aha, będę u lekarza za 1,5 tygodnia, na USG, to go zapytam też o gruczoł nadnercza ( bo o ten chodzi?:confused:) .. Też nie mogę się z tym pogodzić, że takie sytuacje się zdarzają:-(.
No ale my musimy sie trzymać i mysleć przede wszystkim pozytywnie:tak:. Bo martwienie sie na zapas i tak niczego nie da, a w ogromnej wiekszości przypadków dzidziolki rodzą się zdrowe:tak:.

Ankzoc i Paula, dziękuję, pocieszyłyscie mnie..
Nigdy wczesniej na puls nie zwracałam uwagi i nie pytałam lekarki, z jakiego powodu jest tak wysoki. Jutro zapytam położną w szkole rodzenia..

Witajcie majoweczki ale mam dzisiaj wolnego neta masakra:crazy::crazy::crazy: 5 minut zanim stronka mi sie otworzy:crazy:
U mnie zgaga i reni na porzadku dziennym czasami jak nie pomaga to ratuje sie soda oczyszczona spozywcza pol lyzeczki i popijam woda:crazy::crazy: ochydnie smakuje ale nie szkodzi i pomaga

u nas za oknem śnieg:angry: ja też mam wysoki puls około 100 a ciśnienie w normie nie wiem od czego to zależy:sorry2:

paula- nie przejmuj sie , ponoc po urodzeniu spada jakies 10 kg.. a jak karmisz to spadasz rowniez w dol.. pozniej spacerki z malenstwem zrobia swoje.. :):rofl2:

hej
Malgos
Ja mam cisnienie 120 na 70 przewaznie.....a mowia ze w normie to Wy rzeczywiscie macie niskie ale mi lekarz nie mowil nic o pulsie wiec nie wiem...
ciekawe od czego zalezy to cisnienie.......ja czasem mialam za wysokie jak mi badali ale jak troche odpoczelam to mi spadlo wiec jest ok......ale i tak lepiej miec nizsze niz za wysokie
pozdrawiam

Witam z powrotem Przezylam dentyste i poki co(byle by nie zapeszyc) wszystko ok
Dziekuje wszystkim mamusia za wsparcie :-)
Ja cisnienie mam 120 na 68 a z reguly 110 na 70 i tez zawsze jest ok ;-)

reklama
dziękuję za to całe zainteresowanie tym gruczołem nadnercza :happy:
w sobotę spotkam się z tą koleżanką:-( nie mam zamiaru drążyć tematu (tymbardziej, że sobie tego nie życzyła) ale może dzięki temu spokojniej będę mogła z nią porozmawiać i w ogóle...
Naprawdę boję się jej reakcji na mój "brzuchaty widok" - niewyobrażam sobie bólu jaki ona przeżywa..Przecież wszystko było dobrze...wręcz idealnie:-(

Do góry