reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziewczyny a ja mam takie pytanie..... (nawiązując jeszcze do dnia wczorajszego)

.........czy któraś z was ma może na dniach wizytę u lekarza?

chodzi mi o to by się go zapytać o ten gruczoł - czy nie można by było go wykryć wcześniej, podczas badań, usg, itp

sama nie wiem, czy warto pytać o takie coś :confused: ja wiem że to nic nie zmieni..ale z drugiej strony...lepiej chyba wiedzieć niż nie wiedzieć...
co myślicie?

dziewczyny - ja mam wizytę 1.04 - i napewno wypytam o wszystko moją Panią gin.
Boję się wchodzić na jakieś stronki medyczne, gdyż tak jak Wam pisałam - bez tego gruczołu organizm czlowieka nie jest w stanie funkcjonować (więc staram się nie zagłębiać osobiście na ten temat - bo i tak wystarczająco sobie narozrabiałam tą sytuacją przez weekend:-().
Wolę posłuchać fachowej opinii..

a tak w ogóle - WITAM WAS KOCHANE MAJÓWECZKI :-D

Dzisiaj jestem już w domku - i postaram się bardziej uczestniczyć w życiu forumowym :happy:

Confi - czekam na Twoje relacje z badań no i wiadomości na temat tego gruczołu :happy: Porównamy później wypowiedzi naszych lekarzy..

paula - u Ciebie łakomstwo nie popłaciło, a u mnie głupota..

Wczoraj była tak masakryczna pogoda a do tego ciśnienie, że na efekty związane z wielkim bólem głowy nie musiałam długo czekać.. A do tego mój mężuś zrobił obiadek z sałatką na bazie sosu czosnkowego - głupio było mu odmówić - więc grzecznie zszamałam.. A wiadomo - czosnek obniża ciśnienie, które i tam miałam niskie do granic możliwości... Dopiero przed 2:00 usnęłam (jak byłam zmuszona wziąźć leki przeciwbólowe), ehhh:dry:

DZien dobry wszytkim brzuchatkom :-)
Ja takze z niecierpliwieniem czekam na wiadomosc o tym gruczole ale moja glowe zaprzata poki co inna mysl a raczej wizyta u DENTYSTY.....:-( Normalnie nie moge sie na niczym innym skupic...ale mam nadzieje ze to juz ostatnia. W zeszlym tyg myslalam ze umre z bolu jak wyszlam z gabinetu ale to trwalo tylko 2 h i nic wiecej nie bolalo Zobaczymy jak bedzie dzis. A musze dodac ze dentysty boje sie panicznie tak samo jak zastrzykow:baffled:

na pewno dam znać moje drogie , nie wiem czy moja gin będzie w stanie w ogóle udzielić mi jakichś konkretnych informacji ale zapytam .

ja zmykam po wyniki badań i skserować moja kartę ciąży ...niedługo wróce i zdam relacje ;)

Oczywiscie czekamy z niecierpliwoscia. Ja mam spotkanie z polozna w przyszlym tyg ale watpie zeby ona mi cokolwiek powiedziala. Zbada cisnienie, sprawdzi mocz, zmierzy brzuszek, poslucha serduszka malenstwa i powie mi o kolejnych etapach ciazy i porodu o ktorych juz wiem...a i czeka mnie jeszcze jedna morfologia(znow igla):baffled:

reklama
emi88 - współczuję Ci tej morfologii - nie żebym bała się igieł, tylko, że ja nie jestem materiałem do kłucia (mam zanik żył, hehe) - także każde moje kłucie to "grzebanie" igłą w rękach w celach poszukiwawczych ;-) zawsze wracam z labo pozaklejana w plastry... O bólu nie będę wspominała;-)

Do góry