reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Barmanka widze że Ty tak jak ja chcesz jak najdłużej pociągnąć ze względu na kase tyle ze ja juz nie daje rady powoli bo jeszcze mam szkole wiem ze pieniazki sie przydadza ale zdrowie najwazniejsze i tak długo wytrzymałysmy

reklama
:-):-):-) A ja chce sie pochwalic!!!!
:-):-):-) Jakiego mam wspanialego meza... dzis dostalam od niego zloty zegarek
:-):-):-) Strasznie mi sie podoba...a to za to ze mnie kocha bardzo mocno.. i za to ze znosze dzielnie ciaze... i jest ze mnie bardzo dumny... SLODKIE prawda...

Załączniki

• zegarek 008.jpg
    zegarek 008.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 31
  • zegarek 009.jpg
    zegarek 009.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 30
  • zegarek 010.jpg
    zegarek 010.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 28
Krystyna30 Mania bedziemy slodko wolac na nasza coreczke a Mania jest od Maria :-D

Aga k_m my w Grecji mamy takie badanie okolo 24 tygodnia ciazy (obowiazkowe) tutaj sie nazywa w tlumaczeniu POZIOM B. I polega ono na tym ze lekarz sprawdza polozenie wszystkich organow wewnetrznych, czyli zoladka, nerek, serca itp sa one mierzone i sprawdzane. Oraz zewnetrznych jak palcow nog itp....wydaje mi sie ze takie badania to wykrywa, wogle jakies niedoskonalosci. Nie wiem czy w Polsce jest takie badanie:confused:ale nawet nie mysle o tym co spotkalo twoja kolezanke to straszne...mam nadzieje ze jakos dojdzie do siebie. Napewno wszystko bedzie dobrze z naszymi majowymi dzisiusiami:tak:

Aga k_m my w Grecji mamy takie badanie okolo 24 tygodnia ciazy (obowiazkowe) tutaj sie nazywa w tlumaczeniu POZIOM B. I polega ono na tym ze lekarz sprawdza polozenie wszystkich organow wewnetrznych, czyli zoladka, nerek, serca itp sa one mierzone i sprawdzane. Oraz zewnetrznych jak palcow nog itp....wydaje mi sie ze takie badania to wykrywa, wogle jakies niedoskonalosci. Nie wiem czy w Polsce jest takie badanie:confused:ale nawet nie mysle o tym co spotkalo twoja kolezanke to straszne...mam nadzieje ze jakos dojdzie do siebie. Napewno wszystko bedzie dobrze z naszymi majowymi dzisiusiami:tak:

i ja w to wierzę - musi być dobrze i będzie KONIEC-KROPKA.. My też mamy badania takie szczegółowe w 18-22 (24) tc - tzw. badania przesiewowe - i tak jak pisałaś wszystko jest mierzone i obserwowane...
Nie wiem, naprawdę czy rzeczywiście ten gruczoł jest nie do wykrycia...czy lekarze powiedzieli tak - ponieważ musieli coś powiedzieć:dry::-(
Ja też miałam sprawdzane ograny Małej - ale o gruczole nikt mi też nic nie mówił...

:-):-):-) A ja chce sie pochwalic!!!!
:-):-):-) Jakiego mam wspanialego meza... dzis dostalam od niego zloty zegarek
:-):-):-) Strasznie mi sie podoba...a to za to ze mnie kocha bardzo mocno.. i za to ze znosze dzielnie ciaze... i jest ze mnie bardzo dumny... SLODKIE prawda...

a ja dostałam w czwartek 3 różyczki od mojego męża - tak zupełnie bez okazji - powiedział, że chciał mi zrobić niespodziankę... ot tak:-D
no a dziś zrobił nam obiadek :-D

aga to z Ciebie tez szczesciara :-) Ja wybieram sie na zakupy w piatek i jak to powiedzialo moje Slonko mam nieograniczony budzet-byle by debetu nie bylo na karcie :rofl2: Poszaleje troszke ale w przwazajacej czesci kupie cos dla maluszka ;-)

oj widze że chwalimy dziś naszych M, więc i ja pochwale mojego_Ostatnio widział że żle sie czuje i stale coś sie dzieje dla polepszenia chumorku za tą dzidzie co nosze pod serduszkiem i na którą wszyscy czekamy ze zniecierpliwieniem kupił mi nowy telefo kom.LG 990u z(chyba nic nie przekręciłam w nazwie).Telefonik śliczny a ja jako maniaczka na tym punkcie zamiast (wybaczcie )uczestniczyć w życiu forumowym zgłębiam mój nowy fonik.:rofl2:

reklama
barmanka- wiesz co czasami czlowiek ma wrazenie, ze te polozne, lekarze to traktuja nas z obojetnoscia i maja to gdzies ze ty sie martwisz, poprostu dla nich jestesmy rutyną!!!

aga km- to straszne co spotkalo twoja kolezanke :( Ja tez miala sparwdzane wszytskie narzady ale o tym co ty moisz nic nie slyszalam. U nas badaja mozg, nerki, zoladek, serduszko, glowke, nozki, tak ogolnie calego maluszka.

Do góry