reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
czesc dziewczynki:))
ja moge juz wrocic do regolarnego udzielania sie z Wamibo mam znowu neta!!!:)))

nienadrobie niestety wszystkich postow, jst to nie mozliwe!!:) ale od dzis jestem juz z Wami:)

a zostalo nam juz ta malo:)))) juz pieknie sie zaczyna z kazdym dniem robic, az chce sie prac i szykowac:))

pozdrawiam!!

aga_k_m ja tez wczoraj sie z mezem umowilam na jakis gulasz, nawet mieso juz rozmrozilam.... No ale ten tylko o tych nalesnikach, no to niech ma :D Dobrze, ze mam specjalny bajer do robienia nalesnikow i nie musze z patelnia sie meczyc. W innym wypadku napewno bym nie zrobila :-D
jusmarwoj a moze taka pol lezaca pozycja? Wiesz, ze tulow na jakiejs duzej poduszce? Tylko jak nie mozesz na plecach, to nie wiem :-/

Tak wiec ja zmykam nalesniki smazyc, znaczy najpier sie ubiore... :-) Bo ja jeszcze w pizamie.... Hiehie... Wstyd sie przyznac.....
No to lece... Nie piszcie za duzo bo nie nadrobie :-D

No właśnie już mnie normalnie boki bolą od tego leżenia a na wznak już lekaż zabronił. I weź tu człowieku wyleż cały czas.

biedactwo... Ale dasz radę - prawda?? :-) Dajemy radę już 7 miesiąc, więc i te kilka tygodni jakoś wytrzymamy :-D
koniecznie jednak musisz do nas pisać i informować co się z Tobą dzieje - o.k?

super mamo bartusia - to teraz oczekujemy od Ciebie stałego zaangażowania w życie forumowe :-)

Damy radę! Dla maleństwa wszystko.
Oczywiście że będę pisać, tylko pewnie niewiele bo nie daję rady siedzieć cały czas przed komputerem (mam stacjonarny) ale myślę że codziennie na troszkę się zaloguję, nawet dla samej zmiany pozycji z lezącej na siedzącą.

witajcie dziewczynki!

troche mnie nie bylo i dzis tylko na chwileczke..
mezus wycjechal do finlandii z pracy wiec ja jestemu rodzciow a oni netu nie maja...
ja dzis rano pierwszy raz odczulam jak wygladaja skurcze,,, bol przeszedl po 2 godzinach i 2 nospach.. na wszelki wypadek zadzwonilam do mojego lekarza.. on ze mam sie nie stresowac ze taki pojedynczy incydent moze sie zdarzyc i jesli juznic nie boli to ok... no nic nie boli i narazie czuje sie w miare choc slabo.. ale albo leze albo siedze takze nie nadywrezam sie...

akunia-- to straszne brak mi slow na to by opisac jak bardzo mi zal..::-(

reklama
aga_k_m dopiero dotarlo do mnie, ze pisalas o serku z Biedronki... Ty wiesz, wspieraja ta moja firme, bo oni mi potem wyprawke dadza :-D
A co do serka, to trafiony wybor baaaaaaardzo smaczny. Czekoladowy tez moze byc! Tylko absolutnie nie nadaje sie na sernik! ABSOLUTNIE! Tata moj kiedys zrobil. Ble... Jak budyn samokowal. Oczywiscie mowimy o tym za 4,99zl. w zoltym wiaderku?

Wyszlo, ze tata z czekoladowego robil sernik ;-) Nie, nie robil z waniliowego :)

Do góry