reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
byłam wczoraj w tym sklepie PEPCO fajny sklep niedrogie ciuszki jak macie w pobliżu to wstąpcie i oczywiście nie mogłam wyjść z pustymi rękami tyle już tego mam a nadal kupuję:-D

oj, jaka tu cisza ....albo dziewczyny śpią albo na zakupy pojechały .
A ja dziś mam spotkanie z położną ,nie wiem po co to , brzuch sama sobie mierze ale no cóż... anglia.Niech choc dokumenty wypisze to sie wyśle .Miłego dnia dziewczyny!!!!:-)

iwona- a u mnie wlasnie dzis wyjatkowo swieci sloneczko, ladna pogoda :)

kasia1208- ja tez lubie chodzic do pepco, maja naprawde super ciuszki nie drogo, zawsze cos kupie ;-)

Wtam brzuchatki!!!!!!!!!

U nas tez pieknie slonecznie i ok 15 stopni... cudo juz czuc wiosne oby tak dalej... uwielbiam lato...
Noc ok wstalam o 5.00 bo snil mi sie szpital az sie wystraszylam...
Bol dalej mi towarzyszy jest okropny... Jakos wstalam rano aby zawiesc synka do przedszkola... Jutro jade na sklepy po reszte rzeczy dla niuni... A wczoraj zamawialam sobie pizamki z Next-a i ciuszki dla malej i synka w piatek przyjedzie paczka to wstawie fotki mojich zdobyczy...
Pozdrawiam was mamusie i brzuszki... w sloneczny i cieply dzien...

Słonko... no ja nie wiem czy ten doktorek dobrze ci powiedział :-( moim zdaniem cię nastraszył i tyle, a ty teraz biedna będziesz panikować przy każdym słabym dniu Julki :-( :-( :-(

coś ci powiem.... w poprzednią sobotę byłam na usg, pisałam o tym, też mówię do lekarki że mało czuje ruchy dziecka :-( a ona mówi do mnie - poczekaj zrobimy usg, wszystkiego się dowiem... i co ja zobaczyłam na usg? jak Marcelek bawi się swoją nóżka, próbuje ją ugryźć, oblizywał ją, wymachiwał, na koniec obgryzał sobie paznokcie... a ja NIC NIE CZUŁAM ŻE SIĘ RUSZA ! więc pytam dlaczego? i wiesz dlaczego? bo mam dużo wód płodowych - dlatego :tak:
owszem są dni kiedy naprawdę go czuje, nie tylko kopniaki, ale tak jakby spacerował mi w brzuszku. ale czasem nie czuje go w ogóle :no: teraz po tym usg i po tym jak udowodniła mi - na własne oczy widziałam -że dzidzia rusza się, mimo tego że jej nie czuje, już się tak nie martiwę :-)

A ja wam troszke zazdroszczę że wasze maluchy są delikatne
bo mój to sadysta jakiś
Jak zaczyna szaleć to aż mnie wszystko w środku boli i żadne prośby aby był troszke delikatniejszy dla swojej mamusi nie pomagają :laugh2:
A szaleć zaczyna od godz 21-22 aż sie boje jak to będzie jak sie urodzi :baffled:

reklama
iwona nie jesteś sama, mój maluch czasem tak się rozpycha ,ze aż mnie to boli.czasem jest wyjątkowo niedelikatny a najczęściej własnie wieczorem i w nocy. Dziś obudził mnie o 4 nad ranem i do 7 nie mogłam zasnąć . Wzięłam aparat i nagrałam filmik na którym widac jak przesuwa się pod skórą :D super to wyglada

Do góry