reklama
Akunia - Bądź silna!!! Ta wiadomość od LILIann spadła dziś na mnie jak grom z jasnego nieba.. Cały dzień myślę o Tobie i bardzo Ci Współczuję. Rozumiem, że nie będziesz już pisać bo to tylko pogłębiałoby Twój ból..Ale za wszelką cenę proszę Cię nie załamuj się! Ściskam Cię cieplutko i życzę wszystkiego dobrego.
Trzymaj się i nie poddawaj się!
Trzymaj się i nie poddawaj się!
izabela- wiesz jak mi sie obnizyl brzuszek i stwardnial... to moj gin wyslal mnie do szpitala bez rzadnego gadania na 2 tygodnie... bo grozil mi wczesniejszy porod.... wiec uwazaj na siebie i jak najszybciej lec do lekarza albo poloznej... lepiej dmuchac na zimne... a jeszcze za wczesnie na malenstwo niech posiedzi w brzuszku...
akunia- juz pisalam ze jest mi bardzo przykro... nie wiem co pisac... i brak mi slow... ogromne wspoczuje ci z calego serduszka...
akunia- juz pisalam ze jest mi bardzo przykro... nie wiem co pisac... i brak mi slow... ogromne wspoczuje ci z calego serduszka...
Cześć dziewczynki...własnie wrócilismy z zakupowych wojazy...troche sie dziś wyzyłam i jest juz mi lepiej bo mam świadomośc ,ze mam już dużo więcej rzeczy dla maluszka i powoli przestaje nam grozic to ,ze obudzimy się z ręką w nocniku
Jutro wstawię co kupiłam bo dzis już mi się nie chce...zmeczona jestem i zaraz ide spać.
barmanka79 ja mam w planach kupno zwykłych bawełnianych majtek o rozmiar większych by nie uciskały i wtedy zobaczymy jak mi sie bedzie spało
Isabela kurcze to niedobrze ze tak brzus Ci się obniżył...ja to w ogóle martwię co dzień bo mam nisko brzuch od samego poczatku i sama już nie wiem co mam o tym myśleć bo niby lekarz mówi mi ze wystarczy ze nie bedę się zbytnio przemęczać bo szyjka zamknięta i długa ale jednocześnie jak czytam o tych Waszych problemach to sama się zastanawiam czy jest wszystko ok ....
Akunia już pisałam jak bardzo mi przykro...w ogóle dziś cały ranek nie mogłam wyjśc z szoku na wieśc o Twoim synku. Zaglądaj do nas koniecznie i trzymaj się . Sciskam Cie mocno
Jutro wstawię co kupiłam bo dzis już mi się nie chce...zmeczona jestem i zaraz ide spać.
barmanka79 ja mam w planach kupno zwykłych bawełnianych majtek o rozmiar większych by nie uciskały i wtedy zobaczymy jak mi sie bedzie spało
Isabela kurcze to niedobrze ze tak brzus Ci się obniżył...ja to w ogóle martwię co dzień bo mam nisko brzuch od samego poczatku i sama już nie wiem co mam o tym myśleć bo niby lekarz mówi mi ze wystarczy ze nie bedę się zbytnio przemęczać bo szyjka zamknięta i długa ale jednocześnie jak czytam o tych Waszych problemach to sama się zastanawiam czy jest wszystko ok ....
Akunia już pisałam jak bardzo mi przykro...w ogóle dziś cały ranek nie mogłam wyjśc z szoku na wieśc o Twoim synku. Zaglądaj do nas koniecznie i trzymaj się . Sciskam Cie mocno
jola466
Majowe mamy'09
A ja dopiero weszlam na forum.....no i takie wiadomosci:---(. Zycie jest takie niesprawiedliwe.....
Akunia...kochana mam nadzieje ze jakos uda Ci sie pozbierac....choc serduszko boli...:---(.
Ajesli chodzi o obnizenie sie brzusia...to moj tez juz jest nisko. W czwartek mam usg wiec zobaczymy czy to dlatego ze babelkom znacznie sie przytylo czy po prostu juz zbliza sie rozwiazanie......
Akunia...kochana mam nadzieje ze jakos uda Ci sie pozbierac....choc serduszko boli...:---(.
Ajesli chodzi o obnizenie sie brzusia...to moj tez juz jest nisko. W czwartek mam usg wiec zobaczymy czy to dlatego ze babelkom znacznie sie przytylo czy po prostu juz zbliza sie rozwiazanie......
aga29
Fanka BB :)
Mysmy zaplanowalismy sobie Wielkanoc. Jedziemy na kilka dni nad morze Polnocne, wynajelismy apartament i wybieramy sie z czworka znajomych i ich dziecmi. Najsmieszniejsze jest to, ze wszystkie trzy jestesmy w drugiej ciazy, a terminy mamy miesiac w miesiac:-) Mam nadzieje, ze pogoda dopisze i nie bedzie deszczu, wowczas pospacerujemy sobie nad samiutkim morzem
krystyna 30
Majowe mamy'09
agunia ale fajnacko masz!!;-)
Zycze przyjemnosci i jak najlepszej pogody!!i zazdroszcze tylu kolezanek w ciazy!!!!!
ja mam jedna...ale i tak sie ciesze ze mam!!!\
pozdrawiam i buzka
Zycze przyjemnosci i jak najlepszej pogody!!i zazdroszcze tylu kolezanek w ciazy!!!!!
ja mam jedna...ale i tak sie ciesze ze mam!!!\
pozdrawiam i buzka
reklama
wlasnie czytalam, ze brzuch moze sie obnizyc nawet 4 tygodnie przed porodem, za 4 tygodnie mala moze sie juz rodzic. Uspokoilam sie, gdy przeczytalam o tych 4 tygodniach, jutro zaczynam 34 tydzien wiec nie bedzie tak zle, wiem, ze mala wazy 2 kg wiec waga tez jest sluszna. Nie mniej jutro zadzwonie do lekarza by umowic sie na wizyte.
Dzieki dziewczyny
Dzieki dziewczyny