reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Akunia - Bądź silna!!! Ta wiadomość od LILIann spadła dziś na mnie jak grom z jasnego nieba.. Cały dzień myślę o Tobie i bardzo Ci Współczuję. Rozumiem, że nie będziesz już pisać bo to tylko pogłębiałoby Twój ból..Ale za wszelką cenę proszę Cię nie załamuj się! Ściskam Cię cieplutko i życzę wszystkiego dobrego.

Trzymaj się i nie poddawaj się!

isabela - pamiętam z pierwszej ciąży , jak obniżony brzuch zauważyła u mnie położna i powiedziała, że za równy miesiąc mogę rodzić i sprawdziło się
akunia - nie izoluj się zupełnie od świata, napisz czasem coś do nas ...

izabela- wiesz jak mi sie obnizyl brzuszek i stwardnial... to moj gin wyslal mnie do szpitala bez rzadnego gadania na 2 tygodnie... bo grozil mi wczesniejszy porod.... wiec uwazaj na siebie i jak najszybciej lec do lekarza albo poloznej... lepiej dmuchac na zimne... a jeszcze za wczesnie na malenstwo niech posiedzi w brzuszku...

akunia- juz pisalam ze jest mi bardzo przykro... nie wiem co pisac... i brak mi slow... ogromne wspoczuje ci z calego serduszka...

Cześć dziewczynki...własnie wrócilismy z zakupowych wojazy...troche sie dziś wyzyłam i jest juz mi lepiej bo mam świadomośc ,ze mam już dużo więcej rzeczy dla maluszka i powoli przestaje nam grozic to ,ze obudzimy się z ręką w nocniku ;)
Jutro wstawię co kupiłam bo dzis już mi się nie chce...zmeczona jestem i zaraz ide spać.

barmanka79 ja mam w planach kupno zwykłych bawełnianych majtek o rozmiar większych by nie uciskały i wtedy zobaczymy jak mi sie bedzie spało ;)

Isabela kurcze to niedobrze ze tak brzus Ci się obniżył...ja to w ogóle martwię co dzień bo mam nisko brzuch od samego poczatku i sama już nie wiem co mam o tym myśleć bo niby lekarz mówi mi ze wystarczy ze nie bedę się zbytnio przemęczać bo szyjka zamknięta i długa ale jednocześnie jak czytam o tych Waszych problemach to sama się zastanawiam czy jest wszystko ok ....

Akunia już pisałam jak bardzo mi przykro...w ogóle dziś cały ranek nie mogłam wyjśc z szoku na wieśc o Twoim synku. Zaglądaj do nas koniecznie i trzymaj się . Sciskam Cie mocno

A ja dopiero weszlam na forum.....no i takie wiadomosci:no::no::-:)-:)-(. Zycie jest takie niesprawiedliwe.....
Akunia...kochana mam nadzieje ze jakos uda Ci sie pozbierac....choc serduszko boli...:-:)-:)-(.

Ajesli chodzi o obnizenie sie brzusia...to moj tez juz jest nisko. W czwartek mam usg wiec zobaczymy czy to dlatego ze babelkom znacznie sie przytylo czy po prostu juz zbliza sie rozwiazanie......

a jak tak sobie patrzę na ten mój suwaczek i co widze ?
weszliśmy sobie w 32 tydzień :)
tylko 56 do końca , ale to zleciało...

Mysmy zaplanowalismy sobie Wielkanoc. Jedziemy na kilka dni nad morze Polnocne, wynajelismy apartament i wybieramy sie z czworka znajomych i ich dziecmi. Najsmieszniejsze jest to, ze wszystkie trzy jestesmy w drugiej ciazy, a terminy mamy miesiac w miesiac:tak::-) Mam nadzieje, ze pogoda dopisze i nie bedzie deszczu, wowczas pospacerujemy sobie nad samiutkim morzem:tak:

agunia ale fajnacko masz!!;-)
Zycze przyjemnosci i jak najlepszej pogody!!i zazdroszcze tylu kolezanek w ciazy!!!!!
ja mam jedna...ale i tak sie ciesze ze mam!!!\
pozdrawiam i buzka

reklama
wlasnie czytalam, ze brzuch moze sie obnizyc nawet 4 tygodnie przed porodem, za 4 tygodnie mala moze sie juz rodzic. Uspokoilam sie, gdy przeczytalam o tych 4 tygodniach, jutro zaczynam 34 tydzien wiec nie bedzie tak zle, wiem, ze mala wazy 2 kg wiec waga tez jest sluszna. Nie mniej jutro zadzwonie do lekarza by umowic sie na wizyte.
Dzieki dziewczyny

Do góry