reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
akunia - tak bardzo mi przykro i nie wiem co napisać (*) (*) dla twoich aniołków a za ciebie modlitwa .
Jakie to niesprawiedliwe :zawstydzona/y:, jak sobie pomyśle o dzieciach porzucanych i zabijanych przez to że są niechciane , a tu taka wspaniała mama ....:no: szkoda słów bo łzy płyną....

Wrocilam juz... U Dr totalna pustka. Siedzial sobie z internista i gadali... Mialabym dwoch specjalistow na raz :D
Wszystko jest pozamykane. Powiedzial, ze poprostu mocniej odczuwam rozchodzenie sie spojenia. Moge brac apap, a jak nie bedzie przechodzic to bede szla do ortopedy na jakies bandaze.
No i opierdaczyl mnie, ze jednak nie pojechalam do szpitala w sobote, jak Julka miala slabe ruchy. Powiedzial, ze nastepnym razem mam jechac! No i sluchal serduszka. Bardzo ladnie bilo.
Dodal jeszcze na koniec badania gin. ze u mnie daleko do tej szyjki (znaczy gleboko) :-D No, ale jest OK.

Popisalabym jeszcze, ale musze sie na chwile zdrzemnac, bo nie moge wytrzymac.

słonko - cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze..bo ostatnio to nie zaciekawie się tutaj robi:-( napisałaś że lekarz Cię opierniczył że powinnaś jechać do szpitala w związku z tymi ruchami...ale napisz mi Ty w ogóle nie czułaś maleństwa?????? Bo moja malutka też mnie ostatnio strasznie zestresowała, ale to nie było tak że jej nie czułam wcale tylko poprostu bardzo mało ...
W ogóle to powiem Wam dziewczyny że im bliżej końca i wydawać by się mogło że już powinnyśmy być spokojniesze to teraz dopiero zaczęły się różne problemy i stresy..ja jakoś tak na początku ciąży się nie denerwowałam co miałam ciążę zagrożoną ....co teraz...

dziewczyny, mam pytanie. Nie wiem dlaczego, ale brzuch mi strasznie sie obnizyl. Od rana moge dotknac zeber. Teraz mam balon na samym dole, a przeciez mialam wielgachny brzuchol juz spod piersi. Mam nadzieje, ze to mala sie jakos przekrecila i nie oznacza to rychlego porodu. Nie chce sie denerwowac bo czuje sie swietnie, ale jakos tak czuje niepokoj... Czy slyszalyscie o czyms podobnym?

Isabela moja siostra mi dziś powiedziała że też mi się obniżył mam nadzieje że to nic znaczacego może troszke się obniża czasem

dziekuje za slowa otuchy. ja juz jestem w domku, wyszlam na wlsne zadanie.
ja sama nie wiem dlaczego tak sie stalo. maly wazyl 1,5 kg i po porodzie sam iddychal, wydalal smulke, plakal, a jego stan okreslali jako niezly lub dobry. jutri sekcja zwlok bo jest wiele bardzo wiele ale.
nawet nie minal rok od smierci mojej madzi.
zycze wam powodzenia z dxieciaczkami.
a mialam dla niego cala wyprawke...
raczej juz nie bede pisac z wami bo psychicznie do tego sie nie nadaje. ostatni rok to zbyt wiele zlych doswiafczen dla mnie. pa

reklama
Do góry