reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

cześć dziewczyny:) chciałam wam napisać kilka słów.od jakiegoś czasu czułam dziwne rwące bóle w okolicy krocza,lekarz dała mi nospę,za parę dni dostałam plamienia i pojechaliśmy z moim mężem do szpitala.okazało się na szczęście że nie mam skurczów tylko 1cm rozwarcia,zrobili mi badania usg,ktg,posiew,tEtno niuniu 6 razy na dobę i po 3 dobach założyli pessar<tzw.krążek> muszę się oszczędzać itd. ale na szczęście jestem już w domu i na razie jest ok. chciałam wam powiedzieć że jeśli czujecie cokolwiek dziwnego,ból,uciskanie itp najlepiej jest iść jak najszybciej do lekarza nie czekać że samo przejdzie bo rozwarcia można nie czuć jak się robi a póżniej są mniejsze szanse na cokolwiek.przepraszam że tak się rozpisałam i że może to zabrzmiało trochę strasznie ale najlepiej odrazu się przebadać nawet w szpitalu choć nie jest to przyjemne.na szczęście moja malutka czuje się dobrze,waży 1600 i walczymy o każdy następny dzień:) trzymajcie się kochane i wasze maleństwa:*

reklama
m@dz1@-ja tez nie mialam badanej szyjki macicy i nie mam bladego pojecia co sie z nia dzieje, ale ty w uk tak juz jest ze ginekolog nas nie bada Wiec poki nie mam zadnych boli to sie nie martwie i nie panikuje.:-D

ela1910-bardzo mi przykro z tego powodu i mam nadzije ze teraz juz wszystko bedzie dobrze i bedziesz odpoczywala a dzidzius bedzie rosl i przybieral na wadze :) Zycze wszystkiego dobrego ;-)

czytam Was cały czas, ale jakoś nie mogę odpędzić złych myśli od siebie:-(.. Biedna Akunia - miała ten sam termin co ja...:-(

ela- to przykre co napisalas, ja wlasnie bylam u lekarza zreszta pisalam juz o tym wczesniej ale nie zadowala mnie jego podejscie, wiec wole zaplacic i miec fachowa opieke i opinie. Nie chce zaniedbywac tak powaznej sprawy, mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok i zarowno twoja i moja corcia wytrzyma chociaz do 37 tyg :)

Akunia tak bardzo bardzo mi przykro... trzymaj się, dasz rade... całym sercem Ciebie i męża będziemy wspierać. chce mi się kląć najszpetniej jak potrafie. Wszystko jest tak cholernie niesprawiedliwe.

ela teraz to ja juz wogole boje sie isc do lekarza... :( Ja bylam badana 9 marca ostatnio, juz wtedy mnie pobolewalo, ale lekarz niczego nie stwierdzil. Nawet zapytalam sie go jak moja szyjka, to odpowiedzial, ze bardzo przyzwoita. Chyba by mnie uswiadomil jakby bylo cos nie tak? Kurde.... Strasznie sie stresuje. Bo mnie naprawde to mocno boli. Czasami trzymam sobie reka z bolu i jakby przestawalo. Moze jak trzymam to podnosze troche glowe Julki? :confused::baffled:
Ja juz glupieje....
Ide sie szykowac i lece do tego znachora mojego. Fart chcial, ze akurat dzis ma jakis dodatkowy dyzur, bo normalnie to tylko w poniedzialki przyjmuje. No i polozna powiedziala, ze w tym wypadku to juz bez numerka mam sie wpychac.

No to lece dziewczeta.... trzymajcie kciuki... Bo te nasze szyjki jakies wrednowate sa ostatnimi czasy.

ela- oj bardzo mi przykro... ja tez mam bole krocza i to bardzo straszne od niedzieli... jest to dokladnie spijenie lonowe... nie wiem czy to rozwarcie czy szyjka... bo tu w UK nie badaja cie jedynie USG... wizyte mam w nastepny czwartek wiec mam nadzieje ze czegos dowiem...

slonkoonline- trzymam kciuki... ja tez czasem trzymam sie reka na dole... a ostatnio wzielam pas i chodzilam troszke pomoglo no ale nie na wiele...

reklama
Do góry