reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

AKUNIA tak mi przykro nie moge wyobrazic sobie tego co czujesz ......wyrazy wspolczucia to straszne ...trzymaj sie dzielnie choc wiem ze to nie latwe

reklama
Akuniu tak strasznie mi przykro :((((((((
nawet nie potrafię opisać słowami to co mi siedzi w głowie, mętlik, totalnie zwariowane myśli...również nie mogę pojąć DLACZEGO? jak to się stało że będąc w szpitalu... siedzie i wyje do komputera...

odezwij się do nas jak tylko się zalogujesz - nie musisz nic pisać - wklej pustego posta byśmy wiedziały że jesteś, to my będziemy pisać do ciebie....

przytulam cię z całych sił :***

dziekuje kochane mamuski za mile slowa, na pewno jutro wszytsko sie wyjasni i lekarz da mi jakies wsazówki :)

confi- no wlasnie mala tak nisko ma glowke ze nie mogl zmierzyc jej obwodu! ale skurczy zadnych nie mam! ani razu nie bralam nospy

krystyna- pewnie mow o wszytskim i pytaj lekarza :), powodzenia na wizycie

akunia- kochana nie wiem za co los tak okrutnie doswiadcza matki, te ktore najbardziej kochaja i wyczekuja swoich malenstw, brak na to wszytsko słow. Jedyne sensowne slowa, ktore mogę napisac to zyczyc ci duzo wiary, wsparcia bliskich osob i milosci. Dla twojego synusia
[*]

slonkoonline- super, ze ci sie wszytsko ulozylo i bedziesz robic zakupki :), no i ze wozeczek juz wybrany! Wiesz najgorsze jest to ze mnie nie boli , ani nie mam skurczy, wiec to troche mnie dziwi, dlatego wole isc na prywatna wizyte zeby sie upewnic :)

marzeniak- ja tez mieszkam w polnocnej.... ale nie wiem jak to bedzie dowiem sie w nastepny czwartek jak bede u poloznej... ale tez nie chce CC bo moj M pracuje tez caly czas czesto ma zmiany po 48 godzin i wtedey zostaje zupelnie sama...

emi- mam nadzieje ze nas to nie spotka i bedziemy rodzic naturalnie...

krystyna- oj to uwazaj na siebie i moze nie spaceruj az tak duzo....

anula- no to odpoczywaj mam tylko nadzieje ze nic nie nosilas i sie nie przemeczalas,,,,

kaatharin- oj wierz mi chyba wszystkie z nas chca miec juz swoje skarby przy sobie... ta koncowka jest zawsze meczaca i nie do zniesienia... wiem to z doswiatczenia bo to moja 2 ciaza... ale juz nie daleko do konca...

ankzoc- nie martw sie kochana bedzie dobrze....zobaczysz...

A ja noc przespalam ok moj M byl dzis w domu i wstawaldo synka... jestem zadowolona i wyspana.... ale bol spojenia lonowego dale mi dokucza i nie moge zrobic kroku... za tydzien w czwartek mam wizyte i wszystko powiem swojej poloznej i zobaczymy co ona na to...

paula mi polozna wlasnie powiedziala, ze spojenie czasem moze bolec tak dlatego, ze dziecko jest nisko, ale jak jej powiedzialam, ze boli do tego stopnia, ze sie nie moge ruszac, to powiedziala, zeby lepiej isc do lekarza.... Zaczynam sie stresowac... Wiedzialam od poczatku, ze az tak bolec nie powinno..... Nawet tak sobie ktoregos razu pomyslalam, ze moze Julce glowa wpadla miedzy moje kosci.

Akunia - o boze jak mi przykro cos strasznego.... brakmi slow co mam pisac... nie dociera do mnie ta mysl co sie stalo:szok:... czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe:angry:... przeciez tak pragnelas tego dzidziusia... lzy same cisna mi sie do oczu... a serce sciska sie z bolu:sad:

slonkonline- ja tez sie strasznie boje co bedzie... bo u mnie to juz 3 dzien z tymi bolami dzis troszke lepiej bo sie wyspalam... ale mysle ze pod koniec dnia nie bede znow mogla sie ruszyc... mam tylko nadzieje ze to nic groznego... trzymaj tez sie cieplutko...

ankzoc ja też nie mam skurczy poza tymi przepowiadającymi , które sa naturalne, a No-Spę mam brać z racji własnie tego położenia , które powoduje większe napięcie w dole brzuszka. szyjka na szczęście zamknięta i dośc długa, nawet od ostatniego badania nieco sie utwardziła bo była rozpulchniona. także nie martwię się na zapas...

a muszę Wam napisac ,ze dzisiejsza noc bya cudna :) w końcu się wyspałam bo znalazłam przyczyne tych drętwień...tak prosta a tak ciężko było na to wpaść. Po prostu spodnie od piżamy blokowały swobodny dopływ krwi do nóg i stąd te dretwienia. Dodam tylko ,ze spodnie sa bardzo luźne a mimo to nie dały mi spać. także moje drogie...te , którym drętwieją bioderka niech spróbuja spać na przysłowiowego "waleta" :) mnie pomogło

reklama
Wlasnie ja juz sobie glupot do glowy nawkladalam... Poza tym co ten lekarz bez USG sprawdzi? Tak normalnym badaniem moze ewentualnie szyjke macicy sprawdzic.
Pozwolil mi czasem na tego typu bole brac APAP, wiec wczoraj jednego wzielam, ale i tak czulam bol. Byl moze nieco bardziej tepy, bo tak zazwyczaj strasznie kluje. Jakby mi ktos te dwie kosci lamal... :(
No i jeszcze niech mi cos ten lekarz nagada, albo zdenerwuje... To chyba wydre sie na niego, ze jest od leczenia i uswiadamiania mnie! Ostatnio musialam go uswiadamiac, ze akurat jeszcze nie przerabialam praw pacjenta w szkole, bo cos mi zaczal pierniczyc o wyniku testu na HIV. Ze tajemnica tego wyniku to prawo pacjenta i ze do szpitala nie musze go miec.

Ostatnia edycja:
Do góry