Witam was mamusie w sloneczna niedziele
Witaj Kurka Wiolka na naszym forum napewno Ci sie spodoba
napisz cos wiecej o sobie, plec maluszka itp.
Aga k_m u nas wiosna-lato zaczyna sie od polowy marca i trwa do pazdziernika potem jest po 10 stopni ale zazwyczaj slonecznie. Wiec powiem Ci ze na mnie juz to takiego wrazebnia nie robi, chociaz ostatnie 2 miesiace strasznie lalo, wiec fajnie ze jest sloneczko teraz
oczywiscie kochana ja 3/4 dnia jestem na zewnatrz jak nie na miescie to na plazy pije soczek z kolezanka a jak nie to siedze na balkonie i patrze na morze
teraz mamy ta przeprowadzke wiec otwieram okna i robie w domku, ukladam przekladam piore
ehhh juz nie dlugo...i na swoim
Ja tez kochana jak sie nalaze narobie to pozniej musze lezec bo mnie wszytsko boli a zwlaszcza krzyz
wiec doskonale rozumiem...ciesze sie ze nie jestem sama w moich schizach...hehe
M@dzi@ brawo ile rzeczy za jednym razem kupilas
musialas byc padnieta tym lazeniem i kaski tez pewnie poszlo ale jaka radocha
super
Barmanka kochana ja tez mam coraz gorsze noce, dzisiaj mi strasznie zdrentwial brzuch bolal musialam sie poruszac zeby mala sie przekrecila, normalnie lezec nie moglam...tez czesto w nocy mam dretwienie nog i skurcze
i juz tylko licze dni do rozwiazania ale im dalej tym gorzej mi sie spi jeszcze 52dni....Apropo wyprawki to ja mam:
-lozeczko
-komode
-wozek
-przebierak
-ciuszki body, spioszki, sukieneczki, spodenki, ogroniczki (cala walizka)
-3komlety poscieli
-1 komplet do kliniki (pozniej pojdzie do wozka)
-8 pieluch bawelnianych duzych + 8 srednich
- Reczniki (duze) 5 (male) 2
-2 szlafroki
-2 przescieradla nie przepuszczajace wody
-3 kocyki cienkie (jeden do wozka)
-3 grube kocyjki
-2 kolderki
-Sciereczki ceratki (takie zeby nie moczylo materaca ) 4 duze i 4 male
-male reczniczki i sciereczki (na ramie i jak sie ulewa) mam az 14
-szteczka do wlosow, grzebyk, nozyczki, termometr do wanienki z chicco
- 4 smoczki,
- oliwka, sudocream, plyn do kapieli, mydelko,
-laktator avent i 2 butelki z avet (airflex) i 1 z chicco
-3 pary niedrapek
- 3pary skarpetek -bucikow
- z 15 par skarpetek
- 6par czapeczek (wiekszosc dostalam ale sa na rozne pory roku)
- rajstopki w serduszka
- pojemnik na mleko (w proszku)
- torba do wozka
- rozek
- moskitiere
-16 sliniaczkow
i to chyba wszystko dostaniemy stylizator, lozeczko turystyczne,wanienke. Brakuje nam lezaczka, pampersow newborn, chusteczek, dla mnie rzeczy do kliniki (koszul, stanikow itp), pozytywki na lozeczko, termosu...i chyba tyle
wiekszosc juz mam i bede prac w przyszlym tygodniu i prasowac (przed przeprowadzka).
Tikanis moja mala tez ma z 2 razy dziennie czkawke, z 3 nie przejmuj sie
to normalne..
Ula_28 super dzieki za pocieszenie bo jak was czytam ze wam lekarze mierza szyjke ja lapie schize ale masz racje napewno widzial ze wszystko ok na USG, ja tez teraz 33 tydzien zaczne wiec juz bliznej niz dalej...i tez wlasnie czytalam ze duzo dzieci jest przenoszonych
ja duzo kupuje na Ebay bo on wysyla wszedzie..ale zobacz na Allegro tam jest duzo sklepow co wystawia swoje rzeczy, moze jakis znajdziesz
Milej niedzieli kochane!!!!
-