reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witam słoneczka byłam dzis na zakupkach i kupiłam w końcu wyprawke dla maluszka troszke kaski poszło ale za to jaka frajda jestem bardzo zadowolona
odbiłam sobie noc bo tak mi dało w kość kręgosłup mi wysiada już chyba Pozdrawiam mamusie

reklama
kokoszka- ja tez zazdroszcze wam pogody....

madzia- no to swietnie sie bawilas z pewnoscia na zakupach.....

kurka-wiolka - witaj kochana na forum... pisz co u ciebie... super ze nas jest wiecej...

Witaj Kurka Wiolka :-) miło mi, że kolejna Majóweczka zapisała się do naszego grona :-D mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas.
Napisz nam coś więcej o sobie :happy:

kokoszko - gdybym ja miała 18 stopni na zewnątrz to pewnie nikt by mnie w domku nie zatrzymał, hihi:-D chociaż już coraz silniej odczuwam syndrom wicia gniazda.

Co do tych schiz - mam podobne (tymbardziej, że ja jestem wcześniakiem...). Wczoraj dużo się nachodziłam w związku z moją pracą magisterską (ale była to dość przyjemna wycieczka - bo wzdłuż brzegów rzeki). A dzisiaj biegałam za jednym z moich kociaków bo uciekł mi jak wychodziliśmy od weterynarza (biedny szoku doznał po serii zastrzyków).. A u mnie każdy większy wysiłek kończy się bólami i leżeniem - więc też się boję, że coś mogłąbym przyspieszyć:baffled:

Kupiłam wanienke szczoteczke do włosków termometr termometr do wanienki ręcznik z kapturkiem poszewke na pościel butelki smoczki z aventu termosik oliwke zasypke sudocrem 3 x body pampersy chusteczki ceratki grzechotki gryzaczki obcinaczki do pazurków czyściki do butelek mydełko chyba wszystko wymieniłam ubranka już mam jeszcze proszek i pieluszki tetrowe, przewijak, kocyk,pościel, rzeczy dla mnie do szpitala i to co najważniejsze już mam chyba że o czymś zapomniałam

o kurcze!!! no to rzeczywiście sporawa ta wyprawka :-) ja nie mam jeszcze połowy rzeczy, które tu wymieniłaś:szok::rofl2: no ale w moim przypadku jest to wypad chyba do jednego sklepu:confused: :happy:

Kolorowych snów Madziu :-D

reklama
confi, krystyna- dziekuje dziewczynki :rofl2:
paula7-widocznie mamy podobne gusta:rofl2::-)
barmanka- to super ze z dzidzia wszytsko ok i ze tak ladnie sie rozwija,, i ze obgryzal sobie paznokcie albo ze chcial ugrysc swoja nozke hehehe smieszne:):-D:-):rofl2:

Do góry