katarzynak83
Majowe mamy'09
He he, nie wykluczam że tak było bo do najszczuplejszych ta lekarka nie należy! ;-)katarzynak83 kurczę co za głupi babsztyl :/
ja bym sobie nie pozwoliła ... spytaj się następnym razem czy robi Ci łaskę jakąś ?
Mnie się wydaje ,że ona Ci po prostu zazdrości pewnie sama nie jest taka ładna a jak była w ciąży to wygladała jak słonica
No cóż, ja nawet zapisałam sie do innej lekarki w tym szpitalu ale nie za bardzo są z tego zadowoleni bo wg nich tak późno nie powinno sie zmieniać lekarza prowadzacego a poza tym te wszytkie lekarki to koleżaneczki.... wiec pewnie wybiore sie znow do tej starej jedzy... choć nie wiem po co bo i tak zeby sie czegos dowiedziec to musze isc prywatnie... tamta mi tylko daje skierowana na bezpłatne badania krwi i moczu... choć ostatnio mnie olała i nie dała nawet skierowania na morfologie mimo, że mam podejrzenie o małopłytkowośc!Katarzynak - ja też na razie nie będę wypruwać żadnej metki, zobaczę czy synkowi będzie to przeszkadzać....
choć jak po mnie odziedziczy tą "skłonność" to pewnie nożyczki pójdą w ruch ja mam wszystkie metki poobcinane z bluzek, ze spodni... nawet nie wiecie jakie to uciążliwe jest, mam wrażenie że te metki chcą mnie zjeść:-(
oj kochana, współczuje ci takiego lekarza ja miałam podobne przeboje ze swoim, nie wyjaśniał nic a nic - sama szukałam info w necie (a wiadomo tam różnie piszą, więc miałam mętlik w głowie), po każdej wizycie z płaczem wychodziłam . sytuacja u mnie rozwiązała się sama - nie ma go już!! (albo go zwolnili - albo sam się zwolnił, nie wiem mniejsza o to - najważniejsze że go nie ma), teraz jest inny... ale ja już wiecie mam jakiś anty stosunek do całej tej przychodni, dlatego na kolejną wizytę idę gdzie indziej
Co do metek to obcinanie nozyczkami dla mnie niewiele daje bo zostaje mały kikutek który i tak gryzie wiec trzeba wypruwać ale to już koszmarne zajęcie Mam nadzieje, ze mojemu dziecku metki nie beda przeszkadzac ;-)
Confi, bardzo dobrze zrobiłas ze nie pojechałas do tej koleżanki... niech ona sama sie ruszy! A co!